15-годишният талант на Ботев Пловдив Кристиян Добрев бе на път да донесе чаканата първа победа в контролите на канарчетата, но грешка на Бризола стана причина мача да завърши при резултат 2:2.  Жълто-черните поведоха още в първата минута на срещата с гол на Омар Косоко. Новото попълнение Фернандо Виана се превърна в асистент за попадението. Кариоката отне една топка от бранител на Пелистер и подаде към Омар, който откри резултата.

В 18′ десният защитник на Пелистер Тошевски нахлу на скорост в наказателното поле, Крум Стоянов успя да отклони топката преди той да стреля, след което последва съприкосновение между двамата и съдията свири дузпа в полза на съперника, която бе реализирана от Блаже Илиевски.

В 65′ Ботев поведе със страхотен гол на младата недежда на “канарчетата” Кристиан Добрев. Юношата стреля от пряксвободен удар над стената, топката нацели страничната греда и влезе неспасяемо за втори път в мрежата на Пелистер.

8 минути по-късно обаче равенството между двата тима бе възстановено, след като Бризола сгреши пред наказателното поле, Мирчевски копна топката над плонжа на Мартин Димитров и изравни резултата.

28 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    ЗАТОВА ЛИ ВИ ПРАТИХМЕ В ТУРЦИЯ СЕЛСКИ ЖЪЛТИ ПАЧАВРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ ОТ СЕКС ТАКА СЕ НАСРАХТЕ ЧЕ ЧАСТ ОТ ВАС НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ МАЛКО ВИ БЕШЕ В БЪЛГАРИЯ ОНОЖДАНЕТО ТО НЕ БЯХА МОНТАНА ЛОКОМОТИВ -ПЛОВДИВ ВЕРЕЯ НАФТАТА АМИ СЕГА И В ТУРЦИЯ ВСИЧКИ ДА ВИ СЕ ИЗРЕДЯТ…ОФ.ДА ЗАКРИВАТ ПО БЪРЗО БЪРДАКА ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ВАС

  2. 11
    14

    Мастий грозни,кога ще биете някой? Вече ви викали тъпана на Анталия всички искали с вас да играят,да може резервите им да ва порат кат риби,за самочуствие,АМАТЬОРИ….

    • 5
      8

      Нека ти припомня кои ТОЧНО сме ние-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;ВПИСВА ПРЕКРАТЯВАНЕ без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,ЧРЕЗ ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; ПРОМЯНА на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД.”Значи сме създадени 1919г.гозината на основаването на Велбъжд!

      • 6
        2

        ТИ НАЙСТИНА ЛИ СИ ТОЛКОВА ПРОз ПОМАКО,ТИ ОТГОВОРИ ЩО СТЕ ПОМАКъ А НЕ ПОМАК?

        • 1
          3

          Това “наЙстина” какво означава. Това сигурно е за превъзходна степен “най-стина”. А пък онова горе “мастиЙ”. То пък кърти. Това “Й” за какво го слагаш – сигурно за благозвучие. Защото на български за множествено число се слага “И”. На цигански може би слагате “Й”. И недей да се пишеш “помак”. Помаците са българи, а ти си жив Сиганин. Кореняк мангал.

        • 1
          4

          Сигурно си много,ама много прост и невеж щом не знаеш защо накрая на думата стои буквичката”Ъ”!Примерно-“Спортклубъ”.Защо има “Ъ” накрая невеж манго?Ъ?Бухахахаха.

  3. 10
    12

    Демек, Ботяф пак се наака. Уака се убаво с жълто кафеникава дрисня

    • 5
      4

      Яж това което е изакъл Ботев!Да ти е сладко!

  4. 7
    7

    тия в Бургас дали си ядат ташаците от яд, че са им откраднали това дете?

  5. 10
    9

    какво само лаладжийствате пред клавиатурата ебани дупета много поздрави от Роберт Петров сега и Мето Стойнев се връщал имал страхотни показатели и махмуд изгаря като Райнов ,Картаген…..

  6. 15
    16

    ГАСТРОЛА НА ЖЪЛТИТЕ КУРВИ ВЪВ ТУРЦИЯ Е КЪМ СВОЯ КРАЙ ЗАЛИЧАВАНЕТО ИМ ОТ ФУТБОЛНАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ СЪЩО НАБЛИЖАВА И ТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО СЕ РАЗДАВАТ МИЛИТЕ ОТ СЪРЦЕ ТАКА СЕ РАЗДАВАТ ЧЕ 5 ОТ ТЯХ ИЗЛЕЗНАХА ОТ СТРОЯ … КЕПЕНЦИТЕ ХЛОПНАХА КИРОВ ТАКА ЧЕ НЯМА ДА ТИ ТРЯБВАТ ТО МАЙ И ТЕБ НЯМА ДА ТЕ ИМА И АЗ КАТО БИВША ЖЪЛТА КУРВА ПО ВРЕМЕТО НА ВИСОЧАЙШИТЕ ГОСПОДА БРОКЕРИ ПОМОГНАХ ЗА ТОЗИ КРАЙ ОСТАНА МАЛКО ЗАТОВА ПРИЗОВАВАМ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ.. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… АЛИВИДЕРЧИ ЖЪЛТИ КУРВИ.. АЛИВИДЕРЧИ МОН АМУР

  7. 17
    11

    Браво Крис.Имаш огромен талант, плюс упорит труд,и подкрепата и обичта на Ботевистката общност те очаква бляскаво бъдеще.Желаем ти успех и САМО БОТЕВ.

  8. 22
    21

    Не е тайна че 80% от нашите фенове са от римски произход

    • 5
      11

      траки ,славяни ,кюрди са едно и също племе а мангалите са индианци от Индия…

  9. 31
    5

    Плюйте се колкото искате, но не замесвайте Добрев и Хамуд! Те са 15 годишни деца и то много талантливи! Само Локо!

  10. 20
    16

    Много силен ветер дуаше и слънцето силно пичеше. Другия път че бием.

  11. 20
    22

    ТЕЗ КУЦИ ЖЪЛТИ ПИЛЕТА КЪДЕ ГИ ФАНЕМ ТАМ КЕ ГИ БИЕМ, МАКЯ ИМ ПАПАГАЛСКА

    • 6
      3

      Забравих да напомня-на Лаута е пълно с педераси!!

  12. 21
    24

    Ние сме мОралните побидитили. Саде ботив, саде канар

    • 15
      22

      Те това и правят жълтите мангали!Само Локо коментират….

  13. 17
    22

    Па ли ни бихми ба. ай ай ай канариеее

Коментарите са затворени