Представителният тим на Локомотив допусна първо поражение в контролите в турския курорт Алания. “Черно-белите” отстъпиха с 0:1 на тима на Слован (Братислава). Единственият гол в срещата падна в 80-та минута след дузпа.

Стартовият състав на Локомотив през първите 45 минути: Пиргов, Крумов, Котев, Виданов, Горанов, Траянов, Луке, Мартинович, Марчев, Бакалов, Кики

Двубоят между двата тима започна равностойно, като през първите 30 минути преобладаваше битката в центъра на терена. В 31-та минута Мигел Луке стреля от дистанция, но ударът му бе спасен от вратаря на Слован. В 36-та минута играчът на словаците Мишел Чет напредна и стреля по посока на вратата на Илко Пиргов, като шутът му се удари в напречната греда и излезе в аут. В края на полувремето Локомотив получи право да изпълни корнер от дясно на вратата на Слован. Димо Бакалов центрира, защитник на словаците изчисти към границата на наказателното поле, а там Мигел Луке стреля, но над напречната греда.

Стартовият състав на Локомотив през вторите 45 минути: Кацарев, Петров, Тунчев, Котев, Везалов, Шоко, Йевтоски, Луке (60′ Ияд Хамуд), Умарбаев, Мартинович, Камбуров

В началото на второто полувреме защитник на Слован върна неразчетено топката към вратаря, но капитанът на Локомотив Мартин Камбуров бе изпреварен от стража на словаците преди да достигне до кълбото. В 57-та минута Камбуров стреля от пряк свободен, но топката се отклони в стената. В 75-та минута играч на Слован напредна в наказателното поле и стреля, но над вратата на Кацарев. Три минути по-късно състезател на Слован бе съборен в наказателното поле от Везалов. Съдията отсъди дузпа, а от бялата точка Милан Рунднич вкара за 0:1. В 85-та минута Стефан Йевтоски стреля от дистанция, но неточно.

Пълен запис на мача можете да гледате ТУК>>>

26 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    5

    До вчера “Рачо” и останалите никове с които се подвизава в този форум не сираше да се “възмущава” защо локомотивците пишели в техните теми? Днес е в екстас, че и те паднаха и няма спиране завалията:::))?

    Иначе днес изиграхме поредната контрола, която загубихме с една дуспа! Вв същност дали сме били или загубили не е важно. По-важното е, как се представяме в тези контроли?!
    Не знам дали Слован са играли с резервите, но не се сещам отбор от напия елит да играе като тях освен Лудогорец.
    Ммного бързи, мощни и подвижни. Тези “резерви” няма кой да ги бие в “първа лига”, а ако титулярите не са играли днес, представям си, какво ще е?
    В такъв случай Локомотив не игра никак зле, особено в дефанзивен план, където съперника ни бе тотално надигран! Само че дотам. Напред почти нищо. Особено през първата част, когато Камбуров и малкия Хамуд ги нямаше.
    Личи си, че ни липсва още един нападател и един типичен плеймейкър, но явно и така ще се наложи да се борим?
    Не бива да очакваме чудеса от отбора, но да се надяваме, че поне у дома няма да грешим? Това ще е напълно достатъчно! Навън ако вземен някой равен ще е супер. Ако не, здраве!

    • 2
      1

      Посочи ми къде точно съм се възмущавал затова че локомотивци са писали в темите за Ботев?Приятелю,до мача с Ботев в който организирахте просташкото препитване,аз бях почти редовен на домакинските мачове на Локо. Иначе те темите са затова,всеки да си пише каквото иска.

  2. 8
    18

    Ава нереде Камбур Ага тъдява тудей? Що падаме ве, да вейба!? Ас за кво давам манги? И в Говедарци поляна ви направих и помакини ви уредих. Ааааааа няма да са разберем така.

  3. 11
    23

    Къде Е , лошото куче-помияр,да ни направи коментар как може великия отбор да загуби от резервите .Всъщност лошата кучка Е специалист в комплекса Ботев.Льокото не представлява интерес за него.

    • 23
      10

      Зад майка ти, много обича кучешката.
      Капиш?

      • 8
        17

        Лошо куче, лошо куче,
        днеска здраво пак го смуче!
        Хиххххххххххахахахахаххаха!

        • 15
          5

          Днес мама пак му го смуче на лошото куче!

      • 7
        9

        Нещо си нервен.Свиквай ,с пенсионерите толкова.Тепърва ще ставаш още по лоша кучка.

    • 7
      14

      лошия кьопек е Jako мастията от Скобата – вечно с навирени крака и чака турските тираджии.

  4. 18
    13

    Манговците от Ботиф 2010 пак са се превъзбудили . манговци 2010 ,жалко ,че няма да се

  5. 24
    15

    ПОМАЦИТЕ НЯМАТ РАБОТА ПО КОФИТЕ И СА НАЛАЗИЛИ ТЕМИТЕ НА ГРАНДА,ЗАТОВА НИКАКЪВ ТОЛЕРАНС КЪМ МАЛЦИНСТВАТА,БОЙ И ЕБЪН ЗА ЖЪЛТАТА СГАН,МАЛКО ИМ БЕШЕ,ЧЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ОТБОРЧЕТА ГИ ПОРАТ КАТ РИБИ,ТРЪГНАЛИ ДА ЗЛОБЕЯТ,АБЕ МЪРШИ ВИ ОТИВАТЕ КЪМ ЗАКРИВАНЕ,СБОГОМ И НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ,КЛОШАРИ БЕЗДОМНИ!

  6. 16
    20

    И резервите ли взеха да ви шибат, цигани свършили 😀

    • 17
      14

      Да,Локомотив Пловдив си ви шиба редовно вас ,циганките 2010 от Ботиф 2010 без стадион!

      • 12
        13

        Няма такъв отбор Локомотив Пловдив.Ето какво има-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
        Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва прекратяване без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез вливането му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;

        • 12
          9

          ти ти ебати папагала. Не се умори да я повтааряш тази глупост. Да не мислиш. че на някого правиш впечатление. А за Металик Сопот нищо не казваш

          • 2
            2

            Ще ви го повтарям докато го научите наизуст!За Металик напиши ти,съдебно решение…ами нещо реално,не фасмантагорий.

          • 2
            1

            Помиярчооо,това не е отражение,а СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ!!Иначе за съветските друзя съм прав.(:

  7. 14
    19

    Резервите на Слован ни разпраха лилавите ануси, дейба наща мама циганска дейба…

  8. 9
    17

    И като се има предвид, че ония играха само с резерви и юноши, понеже си пазят титулярите за утрешния им мач с Динамо Загреб 😀
    Супер смешни и жалки са циганските курви от Столипиново 😀 С пенсии – това е максимума на миризливия турски катун от лаут джамия 😀

  9. 21
    13

    За заблуда на врага и на жълтите цигани!!!Няма само да бием, ще се уплашат съперниците ни!

  10. 15
    23

    zasto allah, zasto zagubihni s osmanska zvqrkost v grat vav torciq sas silno polojenie ot tez prokajni slojenci. Nakaji sjirepo tez okucqli bobaiki! Side loku!

    • 22
      14

      Я пак, манго. Еййй тия цигани от ботяф, няма ли кой да ги научи да пишат?

    • 6
      10

      ахахахахахха’ мангал и да се маскираш на Българин, миришеш от 100 км да ти еба майката лилава, ама поне се научи да пишеш, после се изкъпи и може някой будала да не те разпознае че си миризлив мангал, ПутяфистЪ от Гомнежа , абе един свестен няма ли от вас бе

  11. 21
    13

    ВИНАГИ СЪС ВАС ГОРЕ ГЛАВИТЕ МОМЧЕТА И ВЪВ МОМЕНТИ НА РАДОСТ И ВЪВ МОМЕНТИ НА ТЪГА НИЕ ЩЕ БЪДЕМ СЪС ВАС ЛОКОМОТИВ -ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

Коментарите са затворени