Старши треньорът Едуард Ераносян изрази желанието си вратарят Ясеин Ел Харуби да се присъедини възможно най-бързо към подготвителния лагер на Локомотив Пд в Алания, Турция.

Харуби бе с Мароко на финалите на Купата на Африка, но отпадна и вече е свободен от ангажименти към националния тим на родината му. Пловдивчани имат още 4 контроли на турска земя и треньорът иска Харуби да се подготвя с тима и да играе в някой от мачовете.

Локомотив ще изиграе утре, вторник, 31.01, третата си контрола от лагера си в турския курорт Алания. “Черно-белите” ще се изправят срещу Слован Братислава. Началният час на спаринга е 14:30 часа българско време (15:30 турско време).

Димитър Велковски се появи на предиобедната тренировка на отбора. Той въртя обиколки ходейки, в компанията на Христо Колев и доктор Павлов. Ще са му нужни поне 10 дена да се възстанови.

Заниманието преди обяд бе без топки и главно бегови упражнения ръководени от кондиционния треньор Михайло Шейкероски. Вратарите Илко Пиргов и Кристиян Кацарев тренираха с топки и под ръководството на Стоян Колев.

Гонг.бг