Новото попълнение на Ботев Пловдив Антонио Вутов се съгласи да отговори на няколко въпроса специално за читателите на PlovdivDerby.com.

– Антонио, ще играеш редом с Тодор Неделев. Преди няколко години двамата бяхте смятани за най-големите таланти на българския футбол?
– Разбира се, за мен е радост, че ще играя с добър футболист като Тодор Неделев. Преди години бяхме противници, сега ще бъдем съотборници. Надявам се да направим един добър дует и да помогнем да Ботев да показва добър футбол и да постига добри резултати.

– В Пловдив добре си спомняме един мач, в който ти игра на стадион Христо Ботев срещу канарчетата с екипа на Левски. Тъкмо беше почнало да се шуми около твоето име. Какво си спомняш от тази среща?

– Добре си спомням този мач. Трибуните бяха пълни и публиката създаде много добра атмосфера. Получи се интересен мач, в който ние поведохме в резултата, а Ботев направи обрат. Знам, че Ботев има много привърженици, които подкрепят горещо отбора и се надявам да видим това и през предстоящата пролет.

– Как се стигна до преминаването ти в Ботев?

Бях обявил на Лече, че искам да напусна. Явно Ботев са разбрали това, свързаха се първо с моите мениджъри, след това треньорът Николай Киров говори с мен. Каза ми какви планове, къде иска да ме използва. Вижданията ни съвпаднаха, разбрахме се бързо и ето ме тук.

https://www.youtube.com/watch?v=ZXI-yXuXDdU

6 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    12

    Антонио Вутов не е успял да договори връщането си в Левски. Първоначалното желание на юношата на „сините“ е било да заиграе отново на стадион „Георги Аспарухов“, но преговорите между представителите на играча и вече бившия спортен директор на столичани Станислав Ангелов не са завършили с успех.

    • 11
      12

      Дори и за тези търкащи скамейката жълтъците никога не са първа опция .

  2. 14
    6

    Добре дошел Тони.Избора ти е правилен и ние очакваме да разкриеш възможностите си.Успех.Ние сме с теб.

  3. 14
    41

    А бе момче , кой те подхлъзна да идеш в тъпана на групата .

    • 15
      7

      Е в Любимия Отбор на Катунарската Общественост ли да отида? Все още не съм станал циганин и не съм се обрязал! Къпя се редовно и си плащам тока!

Коментарите са затворени