Бившият халф на Левски Дарко Тасевски е бил предложен на ръководството на Локомотив (Пловдив). Както е известно, към днешна дата македонецът е свободен агент и си търси нов отбор. Той остана без клуб, след като правителството прекрати първенството на Тайланд заради смъртта на краля.

От “Лаута” обаче разкриха, че са отхвърлили предложението за договор с Тасевски. Основната причина е желанието на старши-треньора Едуард Ераносян да разчита на младите Стефан Йотовски, Димитър Велковски и Ияд Хамуд. Едо обяви това преди няколко дни, пише Меридиан Мач.

Преди време се появиха информации, че Тасевски може да се завърне на “Герена”. От Левски обаче отрекоха подобно нещо.

Бившият халф на Левски Дарко Тасевски опроверга информацията, че е имало опция да се връща в България с екипа на Локомотив (Пловдив).
“С цялото ми уважение към Локомотив (Пловдив), един отбор с традиции. Но за мен само Левски беше опция, ако ще се връщам в България”, сподели Тасевки пред Sportal.bg. На стадион “Георги Аспарухов” на този етап не са търсили 32-годишния плеймейкър, който има 144 мача и 23 гола за “сините” в периода между 2007 и 2012 година.Македонецът в момента е свободен агент, като в момента обмисля две оферти от Тайланд, където се състезава след напускането на “Герена”. Той остана без клуб, след като правителството прекрати първенството.

Бившият национал на Македония винаги е казвал, че е много привързан към “сините”, и че дори би се радвал да завърши кариерата си в Левски. Той бе основна част от тима спечелил последната шампионска лига за столичани през сезон 2008/2009 година, когато записа 23 мача и вкара шест попадения.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Да идеален е за говеждия Ботев…те си падат по отритнати говеда.
    Иначе дербито им е с Левски.Може да си върнат и цигането от Лом Мариян Огнянов.

    • Всички ви посрещат с”ЦИГАНИ”, Всички ви знаят, като “курвите” на говедата, но комплекса е голям и трябва всичко да прехвърлите на “жълтите”!

  2. 9
    2

    Този е за Ботев не за Локомотив. Там в жълтия катун събират ненужните говеда. Примери бол – Сърмов, Балтанов, Огнянов, Минев, Домувчийски сега Вутов и още и още…

    • 2
      3

      Кой, кой, Балтанов ли, този където ви освети телевизора на “жабарника”?

        • 3
          2

          Никой не е казал ,че е “звезда”,но с Васев ви обезчестиха телевизора!
          Колкото до селата, може да намериш кв. Коматево и с.Говедарци ама по-лесно ще намериш гр. Кюстендил!

  3. 1
    9

    Ами годините ги има като за Локо, какво чака Химика? А,парата е кът!

Коментарите са затворени