Ден преди първата контрола на Локо (Пд) през тази зима – днес от 15:00 часа с Каисар, треньорът Едуард Ераносян заяви, че селекцията при „черно-белите” може да се счита за приключила.

„Имах няколко варианта, с които исках да подсиля състава, но по една или друга причина набелязаните играчи няма да могат да дойдат. Така че, да, мога да кажа, че селекцията при нас приключи. Разполагам с достатъчно играчи, с които мисля, че ще можем да изпълним целите на отбора”, каза Ераносян пред „Меридиан Мач” по телефона от Турция.

По повод това, че Христо Крушарски е недоволен от привличането на ветерани, вместо да се залага на младите, Едо обясни:

„Още преди първата тренировка обявих, че не деля играчите си нито според възрастта, нито според цвета на косата. Важно е кой какво показва на терена. Може обаче да сте спокойни, че нямам планове да разчитам основно на Александър Тунчев и Роберт Петров. Те имат достатъчно класа да ни помогнат, когато се наложи и ще го направят много по-добре от 90 процента от защитниците, които в момента може да вземем. Освен това се намират в отлично кондиционно състояние. Младият Ивайло Марков има голямо бъдеще пред себе си и аз ще го следя внимателно. Когато обаче реших да го преотстъпим, очаквах, че Александър Барт ще удържи на думата си и ще дойде при нас. След това бе късно да се отмятам от решението си”.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    И сега какво стана , отборът на Пловдив победи ,а мелеза от 2010 загуби контролата. Феновете ,жълто-турски мелези пак са избивали комплекси.както се вижда напразно. За съжаление турският мелез от 2010 ,няма да се класира в първата шестица при големите. Беше хубаво Локомотив Пловдив да се изгаври с турско-циганският мелеза от 2010. 🙂

  2. 11
    11

    Абе верно е, че направих отбор от 40-годишни застаряващи “футболисти”, но това е с цел “заблуда на противника”. Никой от конкурентите ни за титлата няма да очаква, че тези “пенсии” ще могат да им бъдат заплаха. И тук идва ред на “Витаминозните храни на Едо”. Хапвайки по две филии, намазани с лютеница (от моята), атомните бяло-черни змейове ще правят всичко по пътя си на пух и прах и титлата е наша… Уф, много се размечтах, ама то с тая лютеница… Важното е бяло-черните фенове-мангали да вярват в чудеса, ха-ха-ха…

  3. 13
    13

    Крушата е на “стенд бай” и според резултата от изборите, ще се види ще има или няма да има финанс за Вълчо Кюлюбю 😀 😀 😀

  4. 13
    12

    Номера мина.Уж селекция пък то няма такава ,ако не се смятат 39 годишните.Истината е друга,Крушарски изпразни джоба.

  5. 14
    12

    Вай, вай, буфирите пак ша ни плякат. Дано да е по-малко тоя път. Тоя армениц, няма ли да го изгонат, че всичкото канар махала, сънуваме кошмари от Едо. Алаха да ни е напомущт канариеее, ако арменеца остане начелу на Локуту. Дано ни изпаним канариеее, саде ботяф, саде канарие.

  6. 14
    14

    Едо е от стара коза яре. Голяма лисица е. Знае какво и как да го прави. Селяните от Коматево го знаят това най-добре, и затова злобеят под статията. Макар, че това е само един селянин с различни никове.

    • 8
      4

      МНОГО СИ ЖАЛЪК, МАНГО ……

    • 7
      9

      Тоя същия Едо ли,където го хванаха с хапчета,и където беше разкрит набързо в Лудогорец?А?

      • 8
        6

        Може да са ме хващали с хапчета на времето, ама сега всичко съм измислил – никой не може да ми забрани да храня играчите си с лютеница… А от Лудогорец избързаха да ме махнат още преди да почнат да действат витамините, а виж като подействаха какъв фурор направиха в Европа и дега оня бил голям треньор…

  7. 15
    11

    Тва ли беши селекцията? Да изгоним младите?
    Ааа и да земем някои патерици.
    Евала бе, чоджум, евала бе Едо.

  8. 10
    8

    Че тя кога започна,че пък и приключи?Верно,звездни играчи взеха,това Роберт,е Шуко.Отбора си е направо за шампион (:

  9. 13
    10

    Парата е кът,действувай!!Хахахаха.

  10. 14
    7

    Македонското полезно изкопаемо, каТунчев и някакъв анонимен словенски дървар… Уникална селекция 😀

  11. 12
    15

    Селяните като чуят “Едо” и им изплуват пред замаяните погледи, головете на Императора и Умарбаев.

    • 12
      10

      Циганите като чуят “Балтанов”,и пред нашмърканите им погледи изплува новото табло.Все пак му е кръстник,за туй се казва “Балтаново табло”.

      • 4
        1

        Колко гола е вкарал Балтана, че въобще да го слагаме в сметките? Виж Камбуров е друга работа, щото ви го вкарва на всяко дерби.И насън се насирате от него! Вие, какви футболисти имате, за да ви броим за живи? Отбор сбирщайн, който срещу водещите отбори излиза с памперси…срещу нас пък да не говорим, щото на Лаута умряхте от страх.Белоземския, като се изправи срещу Карубито и замириса в целия град.Гледаш, че взехме Роберт Петров, но мълчиш за Иван Цветков…професор, император, какви ли не титли му слагахте.В Коматево тези старци ще се гаврят с вас бъди сигурен.Като ви гледам селекцията сте цъфнали и вързали.Чучнчука предпочете Славия вместо вас, какво да говорим повече…

        • 1
          1

          Офчо,яко си испушил!Какво ми плещиш за Цветков ?Човека поигра и то много добре,и вече е решил с каквото може да помогне на родния си тим.Ако не си забелязал-играещ тренер!!Ега си овчото!!Ти въобще в час ли ве балур?Кога Цветков е бил император ве загубеняк??Имаше един дето се пишеше за такъв,ама точно Ботев го направиха ИМПЕРИАТРИЦА!!Колкото до Балтанов,те стигат тия голове,сега си имате “Балтаново”табло!!Предупредих те да не пишеш простотии да не ставаш за резил,ама тапук слуша ли?Ужас!Не вярвах че има толкова невежи хора от Кюстендил.

  12. 12
    12

    БРАВО ЕДО. САМО НАПРЕД И НАГОРЕ! тази година няма да може да се преборим с ЦСКА и ЛЕВСКИ ЗА 2-3 МЯСТО. МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ЗАВЪРШИМ 4, НО КУПАТА ЩЕ БЪДЕ НАША. СЛЕД КАТО ОТСТРАНИМ ЛУДОГОРЕЦ, НЯМА КОЙ ДА НИ СПРЕ. КАТО ВЗЕМЕМ КУПАТА ЩЕ ИГРАЕМ В ЕВРОПА! КАЗАХ!

    • 12
      12

      КУЧКО, тя твоята трътка е винаги нацепена…. Стига си се хвалил с това, циганска мъстийо …..

  13. 12
    8

    СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА СВИНСКО И ВИНСКО ……. ЕДО И ЧАВО АКО НЕ РАБОТЯТ ДОБРЕ ЩЕ ЯДАТ ДРЪВЦЕТО

  14. 12
    12

    Едо пак ще ш*ба жълтите. Той знае как.

  15. 10
    12

    ЕДУ ,а защо не взе ДАНЧО ТЪЧА И Електричката ? Те са по-добри от КИКИМОРАТА и КОТАКА …..

    • 10
      7

      и аз исках Здравко и Данчо, ама не ме слушат бреее.

Коментарите са затворени