Футболистите на “Ботев” проведоха първата си тренировка от лагера в Турция. “Жълто-черните” се настаниха в хотел Sunprime в Алания късно вечерта в неделя, а в понеделник сутрин играчите бяха изведени на дебютно занимание. То бе посветено на физическата подготовка и премина изцяло изцяло без топка.

Следобедната тренировка на “жълто-черните” е с начален час 15:00 (българско време), а още във втория си ден на турска земя възпитаниците на Николай Киров излизат в първата си контролна среща за годината срещу унгарския “Хонвед”.

“Канарчетата” бяха посрещнати от слънчево време и температури от над 15 градуса в първия си ден в Алания. Пловдивчани отседнаха в хотел Sunprime на брега на Средиземно море, който ще бъде базата на тима в следващите 11 дни.

Тренировъчният комплекс, на който “жълто-черните” ще се подготвят по време на лагера се намира на около 3 км от хотела, като разстоянието до него отбора изминава с автобус.

В Алания “Ботев” дели хотел с отбора на “Монтана”, а в съседство са настанени съставите на “Локомотив” Пд и “Славия”.

Утре, 24.01 (вторник) е първата контролна среща на отбора от предсезонната подготовка. Пловдивчани се изправят срещу унгарския “Хонвед” от 15:00 часа. Срещата може да проследите чрез livescore в официалния сайт на “жълто-черните”.

3 КОМЕНТАРИ

  1. ние сми СВРАКИ – те смърфове ни викат

  2. 4
    17

    Кви канарчета са тия бездарни падпадъци?

    • 12
      3

      Гледай си миризливото отборче и чети за нови трансфери във вестник “Трета възраст”. Отбора на Пловдив не го мисли и не се тормози, каквото и да става все ще е по успешен и уважаван 🙂

Коментарите са затворени