Иво Димов е на път да изпълни обещанието си и да докара в Ботев Пловдив заместник на Жоао Пауло. Става въпрос за 25-годишиният Фернандо Виана. Бразилският нападател се очаква да се присъедини към канарчетата през следващата седмица на лагера в Турция. Междувременно PlovdivDerby.com разбра, че двата тима, които желаят да привлекат Фелипе Бризола са готови да платят за правата му 150 000 евро. Старши-треньорът Николай Киров пък се е похвалил, че ще привлече поне още двама-трима състезатели до края на трансферния прозорец. Белия за момента не мисли да преотстъпва някой от футболистите, които взе на лагера в Турция.

16 КОМЕНТАРИ

  1. Трудно в България идва играч играл в бразилската Сериа А. Дано да се окаже поредния Жоао Пауло. Според мен за подобен трансфер спомага имиджа на Луноходец, колкото и да не искаме да си признаем. В България подобни бразилците ще идват, за да се опитат да направят трансфер при разградчани и после към Европа. Лудогорец ще изкарат луди пари от Пауло след 1—2 сезона.

  2. 3
    5

    Горе-долу го бива с глава. Други качества не се забелязват от това видео – според мен, естествено. Може специалистите пък да са видели нещо по специално.

  3. 7
    26

    Т’ва чаве нещо като Неймар ли е, че са се превъзбудили коматевските булки ?

  4. 20
    6

    А група е толкова слаба, че всеки бразилец е звезда тук 🙂 Дано да подпише с Ботев и да вкара десетина гола пролетта!

  5. 6
    22

    Мен друго не ми е ясно 🙂 идва от 17тия в Б група хахаха и го изкарват все едно е няква супер звезда 🙂

    • 24
      6

      Има друг дошъл при кюстендилци от БГ трета дивизия,даже Едо химика рече че ще му се смеят,ама тук е по интересно,Нали?

  6. 5
    25

    Жълтите са сателит на Лудогорец това е ясно!

        • 24
          5

          А,по важно е ти да си доволен”.Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив”.Това не е резил Нали? Хахахаха хахаха. Нещастници?!

          • 4
            21

            Резил е също така да изплагиатстваш емблемата на чужд отбор в случая на Рапид Виена, защото вие папагали нямате толкова мозък дори да си измислите своя, тъй като истинската ви емблема е при император Христолини Заличителят.Може да отидете да си я потърсите на село.Ооо, забравих вие нямате толкова пари.Резил е също да си смените името! Защо сте БотевЪ, къде ви е истинското име? Резил е още да се слеете с друг отбор по селски, за да се завърнете по-скоро в Агр.вместо да си започнете от регионалните групи, както си му е реда.Резил е още да простирате молитвеното килимче, и да се кълдупкате пред свинята майка подлога на фесовете да ви даде нянка да сучите, след като държавната такава пресъхна.Резил е да си гоните собственика и после типично по цигански да му се молите, като на Поп да се завърне.Резил е вдигнатите ръчички на магистралата.Резил е ръководството, отборът ви и феновете.

          • Абе Резил…
            … “вместо да си започнете от регионалните групи, както си му е реда”… я ми припомни как отбора дето си му фен влиза от Б във А група?!?! Оооо вие всъшностсте единствения отбор влизал от Б в А група без да го е направил по точки !!!!
            Викаш за резил и сучене… абе кои фенове на кой отбор ходят да поставят венци на осъден престъпник и наркос бос бе ?!?!?!?!
            За емблеми викаш…. абе има 20 отбора с вашето име и вие какво измислихте за емблема бе кавале…?!?!? Само сте сменили шрифта на буквата Л хахаха
            Резил е да празнуваш 80 годишнина и след 5 г да празнуваш 90 годишниа на отбора си…
            Резил е… да си си пренаписал така историята че пропит от простотия да изкараш така че си играл сам със себе си и си бил хахха
            олигофрен

        • 21
          3

          И ЩО РЕЗИЛ БЕ БОКЛУК? ТО СЕ ВАШИТЕ СА МНОГО ХУБАВИ….
          И КАКВА РАБОТА ИМАШ В ТЕМА ЗА БОТЕВ А?
          НЕ РЕЗИЛ А КОМПЛЕКСИ БИХ КАЗАЛ….

          • 17
            3

            Какво му обясняваш на манго та са хабиш,майната им. С телевизор и мангал какво да говориш?

    • 12
      4

      Аааа, нашити пенсий са по добри. ?Ний сми по по най.?

Коментарите са затворени