Националът Мартин Райнов прекрати договора си с Локомотив (Пловдив) и премина в родния Берое. Халфът сподели пред БЛИЦ СПОРТ, че е прекарал много добра година при “смърфовете” и благодари на собственика Христо Крушарски и бившия треньор Илиан Илиев. Райнов обаче призна, че не е бил в много добри отношения с настоящия наставник Едуард Ераносян.

“Изкарах много добра година в Локомотив (Пловдив). Бяхме страхотен колектив. Благодаря на всички момчета, на собственика Христо Крушарски и на Илиан Илиев. Желая им всичко най-хубаво.

Сам пожелах да си тръгна от Локомотив. С Едуард Ераносян не се харесвахме. Имахме един разговор на четири очи, но няма да кажа какво сме си говорили”, сподели Райнов пред БЛИЦ СПОРТ.

“Радвам се, че подписах с Берое. Имах предложения от чужбина, но предпочетох Стара Загора. Говорих с треньора Ферарио Спасов, познавам се със собствениците. Надявам се да успеем да завършим първата част от първенството в Топ 6. Да записваме победи, а аз с играта си да помогна и да заслужа още повиквателни за националния отбор”, допълни халфът.

“Не съм имал никакъв контакт с хора от ЦСКА. никой нe ми е звънял и никой не ме е търсил за трансфер на “Армията””, завърши Райнов.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Еду е мръсник и ще берем много ядове с него. Изгони млади и можещи, остави дърти дървета.

  2. КАК ДА СЕ ХАРЕСАТЕ КАТО ПРИ ТЕБ ВСИЧКО Е СБЪРКАНО ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ НИКАКВИ ВЪЗМОЖНОСТИ И ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ НАПРОТИВ ДАДЕ ТИ ШАНС НО ТИ ГО ПРОИГРА НА ДАНСИНГИТЕ ПО ЧАЛГОТЕКИТЕ ОБЪРКАЛ СИ ПРОФЕСИЯТА ЗА ФУТБОЛ НЕ СТАВАШ ПРОБВАЙ ПРИ МИТКО ПАЙНЕРА ТАМ МОЖЕ И ДА ТЕ БЪДЕ

  3. 13
    2

    Аз ще го запомня с куп грешни отигравания в средата на терена, като най-запомнящото се за мен беше в първия мач на Ераносян, когато направо си даде последният пас на един черен от “Берое”, който излезе сам срещу Ел Харуби и изравни! Футболист, който на тези години не се е научил да подава с вдигната глава, не се помни дълго и не е харесван!

  4. 14
    2

    Теб въобще, има ли някой, който да те харесва, бе некадърник…не знам, как Камбуров не ти наби шамарите още на терена на един мач.Благодаря ти, че се махна!

Коментарите са затворени