“Ботев” (Пловдив) привлече в редиците си вратаря Иван Чворович. 31-годишният страж подписа едногодишен договор с клуба и ще пътува с “жълто-черните” за лагера в Турция, където ще се присъедини към подготовката на отбора за пролетния дял от първенството.

Иван Чворович е роден на 21 септември 1985 г. в Белград. Кариерата му в България започва през 2005 г., когато преминава в “Нафтекс”. След това пази последователно вратите на “Черноморец”, “Миньор” (Перник), “Лудогорец” и “Левски”.

Новият вратар на “канарчетата” притежава български паспорт и дори има мач с националната фланелка през 2012 г., при победата на “трикольорите” над Холандия с 2:1 в контролна среща в Амстердам.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Чворович е много добър вратар! Най-качественото им попълнение.

  2. 4
    3

    Защо изгониха Голас ? Той се раздаваше всеки мач и беше по-добър от тези.
    На Голас защитниците на Ботев му правеха головете.
    Голас беше навит за 3000лева заплата да играе

    • 7
      1

      Ами единственият дето ставаше,Роберт Петров го взе отбор от Кюстендил със 333 фена.Какво да се прави.Е,идва от Герман,ама ония са гранд.Пък и нищо че не е помирисвал терен от три години.

  3. 22
    9

    Интересно дали ще освободят Георги Георгиев? През есента в доста мачове беше доста неубедителен, а пък май е и с висока заплата.

  4. 15
    39

    Тоя отдавна е свърил за футбола.Дано само не подобри рекорда от монтанската епопея

    • 27
      9

      тя и майка ти отдавна е свършила, но виси още на магистралата..

  5. 13
    32

    Кво да кажем ? Имаме вратар който е нажионал и в този момент играе за родината си , а вив взимате вратар , който беше резерва в Лудогорец и после в Левски хаха 😉 какво още да ти кажа ? Ааа може би , че за 3-4 години има няма 10 мача тоя пич 🙂 хахаха това ви е бомбастичен трансфер честно направо мъдете ще си изям от яд хахаха

    • 39
      5

      Къде видя някой да казва “бомбастичен” трансфер… ?!?!
      В статията ли?
      В някое мнение на канар ли???
      Имаме вратар,взимаме резервен!!!

      Как може да сте толкова комплексирани… оня ден чак на футболст ,че излезнал със ж ълти калеври мрънкли…!! Смятай какви завалии!!!

  6. 31
    19

    Буфери, тук да ка жете нещо.С тия новини всичкото мангал при зума.

    • 14
      28

      Жони ли си Йони ли си Гей ли си,ако знаеше колко си зле щеше да се самообесиш

Коментарите са затворени