Сушата за новини от лагера на Локомотив Пловдив е видима. Тя доведе до това появата с жълти бутонки на Робърт Петров на днешната тренировка на черно-белите да се превърне във водеща новина по медиите. И marica.bg и plovdiv24.bg акцентират именно на това. И двата сайт показват една и съща снимка.

Очаква се след няколко дни пресаташето на черно-белите Неделин Петров да замине за Турция, където от близо да следи подготовката на смърфовете и чрез официалния сайт да информира обществеността за случващото се в лагера на тима воден от Едуард Ераносян. В лагера на Локо Пд се очаква да пристигне и журналистът от Gong.bg Валентин Грънчаров. Двамата колеги ще пътуват на 25 януари за Алания заедно със спортно-техническият директор на Локо Пд Чавдар Цветков. Те ще пристигнат в Турция точно за първата контрола на смърфовете срещу Кайсар (Казахстан), която е предвидена да се играе на 26-и, научи PlovdivDerby.com.

Иначе според електронното издание на вестник Марица Роберт Петров си е навлякъл гнева на своя стар приятел и капитан Мартин Камбуров, след като на вчерашната следобедната тренировка на черно-белите в Алания, се е появил с жълти бутонки. Това веднага е направило неприятно впечатление на неговите съотборници и той е бил смъмрен от Камбуров. Петров обещал, че ще захвърли жълтите бутонки на боклука, и на следващата тренировка ще е с бутонки, с цвят различен от жълтия. На сутрешната тренировка днес той е бил с черни маратонки за беговите упражнения, информира marica.bg.

Според plovdiv24.bg пък Робърт Петров шокирал съотборниците с жълтите бутонки и те го взели на подбив.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    15

    Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха
    Няма такъв смях,бахти и комплексарите…Да не забравите да му кажете,че банани и лимони не трябва да консумира и те са жълти…Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха Жълтия хуй няма вадене Ха-Ха-Ха-Ха-Ха-Ха….

  2. 14
    12

    ТОЯ ПЕТРОВ ПАК ЩЕ НИ ЦЕПИ МИРИЗЛИВИТЕ ТРЪТКИ, КАТО ЕДНО ВРЕМЕ.

Коментарите са затворени