Футболистите на Ботев Пловдив утре все пак ще играят мач, въпреки че днес стана ясно, че контролата със Созопол пропадна, научи PlovdivDerby.com. Според наши източници утре Николай Киров ще проведе двустранна игра в същия час, в който беше предвидил спаринга със Созопол – 13:30 часа. Основната причина за  двустранната игра въпреки лошото време е желанието на Николай Киров да види в игрова обстановка чеха Ондрей Коцурец, който пристигна днес сутринта в Ботев и за който научихте първо от PlovdivDerby.com.

Тази нощ над Пловдив се очакват отново обилни снеговалежи. За да успеят да подготвят изкуствения терен на базата в Коматево работниците на Ботев ще трябва да запретнат ръкави от рано сутринта.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Кокурец му е фамилията. Демек на български си е чист КУРец

  2. 2
    2

    Андро, три стати изписа за този момъл, но не му пише фамилията. Няма нищо срамно че се казва Курец, от кой се притесняваш? Едно време имаше едон италианец Луромифсджи и той гордо развяваше името си.

    • Не е това причината 🙂 По принцип чужденците е хубаво да споделят пред някого точно как се произнася името им, защото често стават разминавания. Обикновено правят това пред официалния сайт и след това медии знаят, как точно да изписват името му. Ако сте обърнали внимание в първата новина за играча даже написахме името му на латиница, за да не го объркаме. Правили сме така и с други футболисти, които са идвали под тепетата. С оглед на това, че все още няма новина за него в официалния сайт предпочитаме да пишем само първото му име, за което сме сигурни (почти) как се произнася и пише на български. Това е причината. Иначе дали е Кокурец, Кокурек или Коцурец – гадаем 🙂

      • 2
        3

        Мерси за отговора брато. И извинявай за печатните грешки, ама пиша от квартирата от едно малко телефонче, 50 стотинки екрана. И само Локо.

Коментарите са затворени