12 500 евро! Това е сумата, която полския Роу Рибник са поискали за правата на вратарят Даниел Кайзер, научи PlovdivDerby.com. Преди няколко дни стражът замина за родината си, за да стартира преговори за прекратяване на действащия си договор, който изтича през лятото. За негово съжаление обаче настоящият му клуб му поставили трансферна цена от 12 500 евро. Ботев вероятно са отказали да платят исканата сума, а вратарят е трябвало сам да се бръкне в джоба, ако иска да стане преждевременно свободен агент. След като и това не се е случило, преминаването му в Ботев е пропаднало.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    18

    И какъв е смисъла от такива отбори,който нямат 12 500 евра.Такива отбори трябва да играят в долните групи и да обиграват играчи за големите отбори като Лудогорец, Левски, Локомотив Пловдив, Цска……..

    • 7
      4

      Имам една вектра на 20 год.Ако имаш 5000лв ела я вземи.Ако не я вземеш за тия 5000лв вземи се обеси.Нямал отбора 12000 евро,ама си тъп.

    • 10
      5

      Като рече за Локо пд.Такъв отбор няма,има прекръстен в Локо Велбъжд кн,истинският Локо е ЗАЛИЧЕН!!Пък и тия правят гранде трансфери,като например ще обиграват младата надежда Роберт Петров.Нищо че градушкаря каза че парите са кът.Бухахахаха.Голем отбор,и те като ЦСКА едно ГМО.Ега ти нещастниците.

  2. 19
    24

    Аба, мушмороци с тая пара найти ли колко ичкия ша изпия ба. И за дебело мезе ше има, може да останат даже и за новогодишнио банкет в Марица да купа Пещерска ичкия и фанта за йотков молива и гладните бултраси. Моите братя кънари. Обичам ? ви

    • 17
      8

      Защо да са жладни циганетата от Лаута ????Крюшо им дава СВИНСКО и ВИНСКО за душата …

  3. 16
    20

    Двама отрязаха Ботев за трансфер.
    Ботев се размина с две от целите за зимна селекция. Нападателят Цветелин Чунчуков предпочете да премине в Славия вместо да се завърне в Коматево. Пазарджиклията е чакан на лагера на „белите“ в Турция. За идването на голмайстора в най-стария столичен клуб е съдействал вратарят Георги Петков (Урсула). Цецо Чука е негов племенник.

    Чунчуков се оказа излишен в Лудогорец, след като са близо 2 години мачовете, които изигра за най-успешния ни тим в последното десетилетие, се броят на пръстите на едната ръка. От 2015 г. досега талантът записа само 4 мача в Първа лига, без да отбележи гол. За втория отбор на „орлите“ има 20 срещи и 6 попадения. Евентуален трансфер в Славия ще бъде опит да възроди западащата си кариера.
    Вратарят Даниел Кайзер също отряза канарчетата.

    След няколко дни проби той бе одобрен и си замина за Полша с предложение за договор. Кайзер мина успешно и медицински тестове. Изненадващо обаче вчера той е уведомил Ботев чрез мейл, че отказва предложението. Причината за отказа е, че Кайзер не може да разтрогне договора си с настоящия си клуб РОУ Рибник. Не е ясно обаче защо е решил да се пробва в Ботев преди да е уредил отношенията си с настоящия си клуб. Кайзер още фигурира в състава на Роу Рибник.

    • 26
      14

      Маалийй,какъв си начетенннн. УЖАС!Кажи сега за грандиозния трансфер на звездата Роберт от гранда Конелиано в Локо кн.Ще е интересно.

  4. 13
    22

    Андро що ги пишеш, тези глупости. Само ни излагаш

    • 33
      9

      Ох, по-добре стана, че нас ни закриха през 2001-ва година. Сега пак цяла България ни вика Цигани, ама ми е някак по-спокойно…

      • 10
        13

        Вас след 3 месеца има Одит и до там….Нас ни има обаче и сме в тройката тая година,за разлика от Посредствени я селски Ботяфъ с 50 милиона ИЗСРАНИ откраднати пари най-скъпо то 4 место в света…

Коментарите са затворени