Още един футболист бе освободен от Локомотив преди заминаването за лагера в Турция. Старши-треньорът Едуард Ераносян показа вратата на халфа Мартин Райнов, разкрива Марица. Че Едо възнамерява да отстрани национала PlovdivDerby.com ви разкри още преди края на есенния полусезон.  24-годишният габровец вчера си събра багажа и си тръгна от Лаута.
При Ераносян Райнов изгуби статута си на твърд титуляр, макар че бе повикан и записа минути за А националния отбор при новия селекционер Петър Хубчев. Преди него наставникът на черно-белите освободи и крилото Бирсент Карагарен.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    13

    Райнов не е освободен. Чакаме оферта за него, защото той има договор с Локомотив Пловдив. Все пак това е национален състезател, няма как да го пуснем някъде за без пари.. Най-малко срещу 200 хиляди лева ще се разделим с него. Започвайте да наддавате. Слушам ви.

  2. 3
    6

    Вижте, какво правят в Монтана!Кой каза, че зимата нямало футболисти, или че не се прави селекция:

    Девет станаха новите футболисти в зимната селекция на Монтана. Днес договор с клуба подписаха централния защитник Саа и нападателите Небойша Иванчевич и Брадли. Първият е французин и бе само на една тренировка с отбора, но с играта си в контролната среща с Кариана, която монтанци спечелиха с 4:1, си осигури договор за една година. Такива са параметрите и на контракта на тарана Брадли, който бе нарочен за освобождаване, но след проверката с карианци старши треньорът Атанас Джамбазки реши да го задържи.
    С двата си гола в тази контрола пък 21-годишният сръбски нападател Небойша Иванчевич си гарантира тригодишен договор с Монтана. Иванчевич има хърватски паспорт, така че няма да заема мястото на чужденец.
    Новите в Монтана:
    Евгени Александров (вратар-Дунав Русе), Корин Брокс (вратар-Кипър), Марко Джаколич (д.б.-Брежице Словения), Блажо Игуманович (л.б.-Младост Подгорица Черна гора), Иво Малинов (л.б.-Нефтохимик Бургас), Саа (централен защитник- Франция), Джордже Ивеля (халф-Земун Сърбия) Небойша Иванчевич (централен нападател-Сърбия), Брадли (централен нападател-Малта).

  3. 12
    19

    КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ТОЗИ НАПЕТ МОМЪК ОТ ГАБРОВО ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ -ПЛОВДИВ А НЕ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ТАМ НОМЕРАТА МОЖЕ И ДА МИНАВАТ НО ПРИ НАС НЕ ТОЙ ПРОСТО НЕ ЗАЩИТИ ШАНСОВЕТЕ КОИТО МУ СЕ ДАДОХА ЯВНО ТОЛКОВА СИ МОЖЕ

    • 19
      7

      След няколко месеца с пенсионерите ще запееш друга песен

  4. 6
    11

    Този некадърник Райнов ни провали 2 сезона! П24 пишат, че не е освобден, и ще се продава.
    Сигурен съм, че Ераносян е намерил нов футболист!Дано новите оправдаят доверието му, иначе ще стане същото, като при Илиан Илиев – на трибуните с големи очаквания, но на терена много разочарования и накрая сам си тръгна.

  5. 15
    11

    Райнов, нанремето послуша майка си и дойде в Локото… Ама Камбур ага ти видя сметката ….

  6. 13
    18

    Супер. Поредните прекрасни новони за отбора на Пловдив. На прлет ще мачкаме и сме на финал за Купата. Казах.

    • 14
      8

      Извинявам се за печатните грешки, но пиша от много малко телефонче, оракулско, което познава всичко.

  7. 12
    3

    Андро, защо подведе хората, че отбора на Локо заминава на лагера в събота от 22,00ч. Отборът е оше в Пловдив.

  8. 13
    18

    Едо няма грешно решение. Отсява плявата много правилно! Браво.

  9. 20
    8

    Много интересно. Списъка на изгонените се увеличава постоянно. А новите са само един словенец и Шоко. Не ми харесва това нещо

    • 12
      17

      Няма да останем без играчи. Бъди спокоен. Само Локо

  10. 7
    26

    Единственото правилно решение на Ераносян до то този момент.

Коментарите са затворени