Футболистът на Лудогорец Георги Терзиев чака с огромно желание присъединяването си към Ботев Пловдив, разкриха пред PlovdivDerby.com близки до играча. Както вече е известно канарчетата и Лудогорец се договориха за бранителя, като по всяка вероятност той ще играе при жълто-черните като преотстъпен. Една от причините Терзиев да се съгласи на премине в Ботев е, че той е много близък приятел с играча на канарчетата Крум Стоянов. Георги и Крум се подвизаваха заедно в тима на Черноморец преди няколко години и са много добри приятели. Това със сигурност ще помогне на централния бранител в бързата му адаптация в тима от Пловдив, разкриват запознати с делата на играча. Въпреки, появила се точно обратната информация днес в един от ежедневниците, според източници на PlovdivDerby.com Терзиев нямал търпение да премине при канарчетата, където по всяка вероятност го очаква титулярно място.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    13

    Честит празник на ромите от с. Коматево!
    Жълти циганета няма ли да напишете някаква декларацийка или да просите пари от някой, гаврошовци? Завъртете гъзинка де на вашия празник банго васильо може да ви пожелае някой.

  2. 16
    39

    Честит празник братя канари. Аллах да е с нас.

    • Честит да ти е братко,ние канарите знаем че Аллах е с вас.

  3. 14
    31

    Ще имали секс. Ще се целуват с език. Закривай гей сдружение ботяф

  4. 19
    33

    Пак измислиции и лъжи. Ставаме за смях на цяла Бъгария с подобни измислени и смешни новини. Вече ме е срам да кажа, че съм от Ботев. Омръзна ми все да ме лъжат и да ме взимат за балък от ръководството.

    • 32
      15

      По всичко си личи,че си миризлив мангал!Разбирам защо те е срам да напишеш че си привърженик на мангалите! 😉

  5. 37
    21

    Честита Коледа на всички локомотивци! Днес е Банго Васил, тяхната Коледа. Да са живи и здрави и да ни разсмиват и през 2017 година.

    • 12
      9

      И по-често да ме шибат с големите черни пишки гадните буфери,миналата година ми беше малко!

  6. 17
    28

    Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев не желае да преминава в Ботев (Пд). Както е известно, от Коматево искат да ангажират национала под наем до края на сезона, но поне към момента подобен ход е малко вероятен.

    От титуляр през миналия сезон, Терзиев се превърна в четвърта опция за треньора Георги Дерменджиев след Козмин Моци, Игор Пластун и Хосе Паломино, но въпреки това той не желае да преминава в отбора на Коматево.

  7. 20
    5

    ХА,СЪЩОТО ПИШЕ И В ПЛОВДИВ24,НАПРАВО НЯМАЛ ТЪРПЕНИЕ…

Коментарите са затворени