19-годишният защитник на “Ботев” Георги Купенов ще играе като преотстъпен във Втора лига и през пролетта на настоящия сезон. Роденият в Бургас централен бранител ще продължи да носи екипа на “Септември” (София) до края на първенството във втория ешалон.

Купенов записа силна есен за столичния тим, в която изигра 17 мача и реализира 2 попадения, с които помогна на отбора си да зимува на втората позиция във Втора лига с равни точки с лидера “Етър” (Велико Търново).

Така Белия предпочете Кристиян Димитров пред Купенов! Между тези двама играчи Киров се колебаеше, кой да остави в клуба, след като стана ясно, че в Ботев под наем ще играе Георги Терзиев от Лудогорец.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Честит Банго Васил, скъпи мой жълтъри!

  2. 6
    3

    Алекс ,недоразумението КрДимитров е в отбора заради президентта ни.Той е приятел с баща му.Питай съотборниците му от набор 1997.Кристиянчо сам се е хвалил пред тях.

  3. 10
    1

    Няма нужда да псуваме собствените си деца. Купенов може да е малко по-добър от Кристиян, но дори и да беше останал се очертава да е 4та опция. Най-вероятно той самия е помолил да бъде преотстъпен отново в Септември където е титуляр. Какво по-хубаво от това да трупа редовно опит вместо да носи саковете на Терзиевите и Златков. Има договор до Юли 2018 и на есен се прибира готов да се бори за титуляр при условие, че поне 1 или 2ма от сегашните титуляри сигурно няма да ги има. Кристиян специално го наблюдавам когато играе и мога да заявя, че неоснователно го плюете. Играл е в 9 мача от които сме спечелили 7 и загубили 2. Направи 2-3 безобразни грешки срещу Морето когато влезе на пожар, но после се стегна и 2рото полувреме беше на ниво. Срещу Нафтата беше слаб като паднахме но тогава Стенио беше продал отбора. Има да работи за бързина и позициониране ама това е валидно за всичките ни защитници. Завидно спокоен е и е доста уверен. И на него едно преотстъпване сигурно ще му се отрази добре.

  4. 14
    7

    Алекс, Алекс сега ли го разбра. Шуробаджанащината в Ботев е на високо ниво. Бог да пази Ботев от тая алчна и некадърна измет

  5. 16
    7

    За това няма да го бъде нашия отбор. От некадърни мошеници като Белия. Гони кадърното момче, за да остави хрантутника, чийто татко плаща. Мамицата ви да еба и боклуците.

Коментарите са затворени