24-годишният защитник на Лудогорец Георги Терзиев може да премине в близките дни в Ботев (Пловдив), твърди „Тема спорт“. Централният бранител не попада в сметките на наставника Георги Дерменджиев, като до този момент записа само 3 мача в Първа лига и 4 за дублиращия отбор.
„Жълто-черните“ пък имат най-големи трудности в защитен план и Николай Киров е предпочел да вземе Терзиев вместо нападателя Цветелин Чунчуков като чест от сделката за бразилеца Жоао Паоло.
Георги Терзиев вече замина с Лудогорец на лагер в Турция, но ще се прехвърли при „канарчетата“, когато те отидат там на 22 февруари. Дотогава се очаква Дерменджиев окончателно да е избистрил на кои футболисти ще разчита и да пусне окончателно защитника в Пловдив.
Георги Терзиев преминава при „орлите“ през август 2013 година от Черноморец. Отбелязва първия си гол за Лудогорец в официален мач на 26 ноември 2014-а година за 2:2 срещу Ливърпул в груповата фаза на Шампионската лига в 88-ата минута.
Към Ботев днес трябваше да се присъедини и бранител от чужбина. За него се знае само, че е на 25 години и има европейски паспорт. Играчът обаче няма да акостира под тепетата днес, тъй като преговорите с него са се проточили, научи

PlovdivDerby.com. В Ботев се надяват утре в тима да пристигнат поне едно или две нови попълнения. “Така е в зимния трансферен прозорец, преговорите са трудни и играчите не спазват сроковете, които сами са поставили”, коментираха от жълто-черния клуб. В България вече се завърна Яя Меледже, а Фелипе Бризола ще се прибере на 16 януари.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    Отбора на Пумакъ2010 взема Жоро Бекъма ва които знайте вий

  2. 5
    7

    Жоро Бекккъма И Пацо от Гълабово са черешката на тортата в селекцията на цирк Сълзъ и Помакъ2010

  3. 10
    7

    Георги Терзиев вече замина с Лудогорец на лагер в Турция, но ще се прехвърли при „канарчетата“, когато те отидат там на 22 февруари.Ми то първенството почва на 24 февруари , ние да не сме се отказали да участваме през пролета.

  4. 13
    24

    Инфо на PD: Първото ново попълнение на Ботев Пловдив пристига в сряда!
    Нали днес щеше да пристигне новото попълннение???? Само лъжите изтерзаните канари.
    И стига с тоя Лудогорец, официално ли им станахме сателит?? Срам за Ботев.

    • 28
      10

      Що не си коментираш убийствените трансфери в навлека от Кюстендил,а си седнал да береш дерта на отбора на Пловдив-великия Ботев?А?

    • 22
      11

      Гледай си Дедо Марто Тотото и лъскай бастуна на негови снимки и не се занимавай с теми за отбора на Пловдив!

Коментарите са затворени