Бранителят Павел Виданов се появи с широка усмивка на лицето за днешната първа тренировка на Локо Пд. Както PlovdivDerby.com ви информира първи преди няколко дни, той реши да остане на Лаута. Новината бе потвърдена и официално от Едуард Ераносян. Новото попълнение Шоко пък трудно се ориентира и се наложи репортерът на PlovdivDerby.com да го насочи към съблекалнята на мъжкия отбор. Той също бе в добро настроение и готов да се запознае с новите си съотборници. Новият треньор на вратарите Стоян Колев и ветеранът, който ще се завърне на терена – Роберт Петров също бяха в перфектно настроени и показаха, че на Лаута се чувстват като у дома си. Двамата впечатлиха и с много модерна визия и облекло. Христо Крушарски спази обещанието си, което даде пред PlovdivDerby.com и дойде за първото занимание. С него бе и спортният директор Чавдар Цветков. На Лаута бяха и всички останали директори от ръководството.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Ами остава и Стоян Колев да се съблече и да почва. Той поне е вратар….

  2. 13
    13

    Наистина не мога да повярвам, че Едо връща Роберт Петров, като футболист! Сега мога да предположа, кои ще са чужденците, които се очакват да ни вдигнат малко класата – Кризманич и Нешко Молованович.
    Тогава спокойно се превръщаме в клуб на пенсионера.Никой не може да ме убеди, че не могата да се вземат качествени футболисти дори и през зимата.Много пъти птедупреждавах Едо да не прави грешките на Илиан…наскоро дори Крушарски в личен разговор го предупреди Ераносян да внимава със селекцията.Не знам, какво повече може да се каже.Ще си подкрепяме отбора, а отговорността за играта и резултатите на отбора си носи Едо.

  3. 21
    5

    Каква европейска обстановка и модерен стадион, не като кокошарника и селяндурите в кумативу.

  4. 4
    19

    Някой питаше колко са в Коматево.Та колко са на джамията ако не броим лапачите?Хахахаха.

    • 22
      4

      Джамията я бутнаха…..турчетата бяха в еуфория че ще им строят нова, но там остана само….РЪЖДИВА АРМАТУРА И БЕТОН!

Коментарите са затворени