Кристиан Добрев получи награда за дебюта си за представителния отбор на Ботев. 15-годишният нападател влезе в игра в шампионатния мач срещу Лудогорец на 26-ти ноември, като по този начин се превърна в най-младия играч в историята на Клуба.

Младокът бе отличен по време на церемонията за Футболист №1 на България за 2016 година. Заради лошите метеорологични условия обаче, бургазлията не присъства на събитието и ще получи статуетката си на по-късен етап.

Ето какво сподели Добрев пред официалния сайт на “жълто-черните” минути, след като наградата му бе обявена официално по БНТ:

“Много съм щастлив, че получих тази награда, но за жалост не успях да я получа лично заради лошото време. Радвам се, че трудът ми през последните години не е бил напразен и е бил забелязан.”

“Благодаря на Ботев за начина, по който се развих и че сбъднаха една от детските ми мечти да играя пред тази великолепна публика. Изказвам моята благодарност и към семейството и приятелите ми, които бяха до мен и ще продължавам да се трудя по същия начин и занапред.”

2 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    5

    Днес в някои сaйтове бяхa публикувaни резултaтите и клaсирaнето във всички кaтегории от вчерaшното нaгрaждaвaне. Въпросния Добрев го нямa въобще сред получилите номинaции млaди футболисти! Зa сметкa нa товa Ияд Хaмуд е шести в клaсaциятa! Зa него тук и ред не е нaписaн, a той нaпрaви впечaтлявaщ дебют в дербито!?

    • 1
      1

      На церемонията предавана по телевизията се разбра че Крис е сред наградените.Само тези с черно бели очила не го разбраха.За това им помогна и комплекса, и злобата към Ботев.УСПЕХ НА КРИС ДОБРЕВ.

Коментарите са затворени