Бранителят Павел Виданов ще остане в Локомотив Пловдив и в понеделник ще подпише с черно-белите нов договор. Това разкриха пред PlovdivDerby.com близки на играча, който днес е бил категоричен, че ще продължи кариерата си на Лаута. Тази сутрин в Меридиан Мач се появи интервю, дадено от Винадов вчера, в което той заявява, че чака отговори от 2 отбора, но според информация на PlovdivDerby.com бранителят вече е взел своето решение да остане на Лаута.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 19
    3

    Ще изчакаме още 1-2дни.Павката каза, че ако дойде на първата тренировка ще остане.
    Аз лично ще се радвам, ако успеем да си запазим отбора и Серджо влезне по-бързо във форма.
    Шампиони не можем да станем това е ясно.В първенството най-много втори, това разбира се ако ни тръгне играта и си взимаме мачовете, без да се дъним!Левски са зле , Черно море не взеха кой знае какво, а и ЦСКА, като ги гледам едва ли ще вдигнат толкова много нивото.Ще е интересно да вземем купата…само тя ни липсва във витрината.Аз съм убеден, че запазим ли си отбора дори и нищо да не взимам можем да спечелим купата и да влезнем в тройката.Някой има ли инфо, каква е изненадата на първата тренировка – Даксон?

    • 1
      13

      Кои са другите купи във витрината ви,та ви липсва въпросната? Имате една в Кюстендил ,нея броиш ли Я?

  2. 21
    2

    Един път Андрей да надуе и черно белия балон. Радвам се, че започва да поставя Локомотив на едно ниво с неговия любим Ботев. Браво Андро, ето видя ли, че не е трудно да надуваш и нашия балон, стига само жълти илюминати.

Коментарите са затворени