“Чакаме няколко чужденци на проби по време на лагера в Турция.” Това признава спортният директор на Локомотив Пловдив Чавдар Цветков пред Тема Спорт, показва сутрешният преглед на печата на PlovdivDerby.com. “Надявам се да се преборим за класиране в Лига Европа. Локомотив Пловдив е голям клуб и не му приляга да няма цели. Мисля, че класиране в евротурнирите е постижима цел”, добавя още легендата на Славия.

Панатинайкос дължи пари на Локомотив (Пловдив) за Иван Иванов. Новината съобщи собственикът на пловдивския клуб Христо Крушарски. Защатникът премина в гръцкия гранд от „черно-белите“ в края на месец юни 2016 г. Той подписа тригодишен договор с Панатинайкос.

В края на миналата година гръцките медии съобщиха, че шефовете на клуба не са доволни от българския футболист и смятат да го освободят, като за неговите права ще искат трансферна сума.

„Ако решим, можем да вземем Иван Иванов без пари. На този етап обаче не мога да кажа нищо за негов трансфер, тъй като не знаем официално каква е ситуацията с него“, добави Христо Крушарски.

Собственикът на отбора обясни, че до ден-два ще разговаря със старши треньора Едуард Ераносян за селекцията. В тима търсят още един-двама качествени крайни бранители, за да подсилят конкуренцията в отбраната. Чака се развитието със ситуацията около Павел Виданов, чийто договор с Локомотив изтече в края на миналата година и сега той се търси отбор в чужбина.

14 КОМЕНТАРИ

    • 2
      2

      О ти неграмотен МАНГО, и ти да си жиФ и здраФ ….
      ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха

  1. 22
    10

    Няма по-долни и безочливи хора от жълтурците!
    ЖълТурци, вие нямате стадион, собственик, гоните принудително футболистите си защото нямате пари да им плащате заплатите!!!Добре, че продадохте жълтата си маймуна, че и подготвителен лагер нямаше да можете да проведете.Но това е жълтура-получовек изтъкан от злоба, завист и черно-бели комплекси!

  2. 11
    20

    “Бай Чаво”,съдейки по правописните грешки си от малцинствата.Очевидно е!Апропо, в 9,20 нормално ли е да се вдигат наздравици?

  3. 12
    26

    А какво стана с лагера в Аржентина и Испания а Чичка? И ти само приказваш да храниш мангалските душички ха-ха-ха.То не бяха бази,стадион,училище,пансион,а накрая един терен с общински пари ха-ха-ха-ха-ха-ха.Сега му се присънило Лига Европа ха-ха ,а къде ще домакинствате палячо….Направи първо стадиона и всичко около неуредиците на Лаута,тогава поставяй цели на отбора.Не са малко и парите които Локо дължи на Общината…Цирка продължава……

    • 21
      8

      Разбирам жалката ти злоба и типична за жълтур простотия, но когато говориш за другите, най-напред погледни себе си и тогава говори!!!! Та другар’ прост жълтур, ако “Жоро Илиев ни е закривал” …и ни направи шампиони, супершампиони и бронзови медалисти, аз като локомотивец си пожелавам да ни закрият още десетина пъти в близките години по същия начин! Виж, вие жълтурите това няма как да го кажете за себеси, въпреки, че ви закриха веднъж комунистите, после Васко Нинов ви “откри” през 1990-та, после Бате Митко ви закри през 20-9-та и накрая ДПС ви създаде за малко през 2010-та , за да ви закрие няколко години по-късно (процедурата е в процес на изпълнение)! Та ние поне разбрахме нещо от “закриването”! Я кажи вие какво рабрахте от трите такива? Едно четвърто място, база която още не е платена, съборен стадион и две паметни загуби от Любимец по времето на Цецо крадеца! Тва е! Помниш ли миналата година или по-точно началото и, когато пак милионите заприиждаха, строежа тутакси започваше,Палийски ви обяви за “спасени” а М-тел и Виваком се “караха” кой да ви стане генерален спонсор::::)))) Тъп жълтур трудно помни такива неща, но хората ги помнят!
      Крушарски до момента е перфектен и е спазил абсолютно всичко, което е казал! Човека каза, че следва 5 годишен план, а след едва една година начело на Локомотив клуба има добра и развиваща се визия, има отличен терен има близо милион погасени задължения и малко по-малко от милион такива, които чакат, но са разсрочени! Имаме и ново тренировъчно игрище, ремонтирани помещения под централната трибуна, временна трибуна “Бесика” и не лоша визия на стадиона ни, който е брандиран целия! Да не забравяме и паметните победи над говедата 2 от 2 на Герена и тази над мутантите от Ловеч-цска! Да не забравяме и резонните и категорични победи в дербитата на Лаута, особено втората, когато играхте с най-доброто (циганина Паоло и плашилото Неделев) и се канехте да ни разгромите, но ви унижихме само с 2-0 по категоричен начин!!! В този аспект, с каво бихте се похвалили вие жълта кратуно? Може би с двуметровата засада , с която ви дадоха точката в Бургас на дербито? То с друго няма с какво.
      Като стана въпрос за лагери, споменатите от теб бяха просто опции, които в последствие отпаднаха по желание на новите треньори. Вие пък до оня ден дори нямахте стотинки за лагер и благодарение на продажбата “силно казано” на цигането сега и вие ще се похвалите с лагерче нищо, че то ще наполовина от това на Локомотив. Крушарски каза, че ще направи база в Говедарци и я направи човека! Лятото ще си говорим, за нея. Цял етаж в спортното училище е ангажиран от Локомотив и благодарение на Крушарски там условията са сравнително добри с това, което беше допреди това. Що се отнася до стадиона ни, вече както всички знаем са подадени документи за взимането му на концесия и освен ако жълТурската върхушка в ОБС-Пловдив не направят поредната пречка пред доброто бъдеще на Локомотив (всички я очакваме) скоро и стадиона ще започне да се строи! За такова нещо се иска време. Само при вас стадионите ги почвате и свършвате за няколко месеца:::))) При нас е по-бавничко.
      Когато пък говорим за “цирк” откакто разобличиха Цветан крадеца и той респективно ви заряза, по-голям цирк от вас нямак как да има и благодарение на този факт, не само ние в Пловдив се забавляваме ежедневно, но и цяла България!!! Започнем ли да изреждаме спуканите жълти балони и несбъднати жърналистически глупости, каквито не липсват и в началото на тази година, трябва да напишем роман!

      Затова по-кротко и по-спокойно с комплексите! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! ТАМ Е ИСТИНАТА!

      • 8
        18

        Аха-ха-ха КОМПЛЕКСИ ха-ха та аз се забавлявам от сърце с пияния ви чичка.Точно след края на сезона когато пак няма да се класирате за Лига Европа и г-н Крушо се изцепи ,че настроението е ПИВКО,тогава вие КОМПЛЕКСИРАНИТЕ МАНГАЛИ ще плюете по Едо.Така както направихте с Илиан Илиев.
        “Крушарски до момента е перфектен и е спазил абсолютно всичко, което е казал!”
        Аха-ха-ха-ха е тука си много прав ха-ха-ха-ха.Цяла година ще ми е весело ха-ха.
        Цирка подължава…..СЪРСЕТО Е САМО ЛОКО………

        • 11
          7

          Само дето разликата между вас Селяните и нас ЛОКОМОТИВЦИТЕ е в това,че ние никога не си ПЛЮЕМ футболистите ,Легендите ни работят за клуба Локомотив.Къде са вашите Легенди умират отритнати в забвение…
          НИЕ сме Интелигенцията на Пловдив,вие сте отрепките и селяндурите пришълци от Македония и селата…

      • 7
        3

        И след целия тоя ферман, като отидеш на стадиона(който и да е в България), пак ще ти викат ЦИГАНИН 😀

    • 15
      7

      Цирка знаем къде е,на село къде! Мастийо тъпа и злобна, Крушарски срещу него да тичате не може да го стигнете ти кажи Ачо сълзътъ кви ги дрънкаше? Командоса ви почна СЪЛЗЪТА ще ви довърше,сбогом курви на никой няма да липсвате!

  4. 26
    11

    Честита нова година и на жълтите абонати от мен, бай ви Чаво. Тая година ще ви шибахме чак нанесен, ако до тогава не са ви закрили де. Наздраве.

Коментарите са затворени