Отборът на Ботев (Пловдив) е потърсил помощ от един от най-богатите българи, пише Sportal.bg. Името му се пази в тайна, но наскоро човек от ръководството се е свързал с въпросния бизнесмен с молба да помага за издръжката на клуба. “Канарчетата” изпитват сериозни затруднения с финансирането, тъй като Румен Чандъров се оттегли след поведението на част от феновете.

Ботев все пак ще поеме глътка въздух в първите дни на Новата години, тъй като тогава Лудогорец ще преведе парите по трансфера на Жоао Пауло. Въпреки това средствата едва ли ще стигнат до лятото. Именно поради тази причина ръководен фактор е положил усилия да намери нов инвеститор, който да помага на Георги Самуилов. На този етап не е ясно дали молбата му ще бъде удовлетворена. Приоритет пред Ботев е изграждането на “Колежа” и затова в Пловдив все по-упорито се говори, че Чандъров се е заел с тази задача, но не го обявява официално. Усилията му обаче са насочени изцяло в тази посока.

Sportal.bg съобщава още, че шефовете на Ботев вече са осигурили финансирането на “Колежа”. Босовете на “жълто-черните” са постигнали споразумение за кредит от банка, който ще бъде отпуснат веднага щом се разрешат проблемите със стадион “Христо Ботев”. Не е тайна, че ръководните фактори на клуба искат развалянето на сегашната концесия и обявяването на нова. Очаква се Общината в Пловдив да съдейства на популярния пловдивски тим.

Идеята е вноските кредита да бъдат погасявани от приходите, които ще носи новото съоръжение. Запознати твърдят, че “канарчетата” не действат на сляпо, а са начертали план за новия стадион. Освен от продажба на билети и артикули, ще влизат сериозни приходи от концерти, кафенетата, ресторантите и конферентните зали на стадиона.

Междувременно ПФК БОТЕВ приветства “жълто-черната” общественост и поздрави любителите на футбола и спорта, както и всички българи с настъпването на новата 2017 г.! “Бъдете здрави, щастливи и пълни с положителна енергия! Да извлечем поуките от миналото и да погледнем смело и с надежда към бъдещето!

Мечтайте смело и живейте достойно!

Честита Нова Година!”, пише официалният сайт на канарчетата.

26 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте,
    Това е да информира широката общественост, че г-жа Rose Badmus, заемодател на частни заеми, е открила финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заеми на физически лица, фирми и компании при ясни и разбираеми условия само с 2% лихвен процент. Свържете се с нас по електронна поща, за да Ви предоставим нашите условия за заем на адрес: (roseofsharonfinance@gmail.com)

  2. 9
    9

    Всичко около този стадион и всички замесени имена около него са там само заради ДАЛАВЕРАТА и заради нищо друго! Никой не е там заради футболния клуб! Сега Чандъров се връщал? Той пък никога не е идвал заради друго, освен заради далаверата около изграждането на стадиона! Същата работа е и със Самуилов. И двамата дрънкаха много, а всичко в самия ФК под тяхно ръководство е на аматьорско ниво и клуба тъне ли тъне. Сега Делян се “връщал”? Ами той в същност е единствения, който може да довърши стадиона, защото всичките задължения на фк Ботев са именно към него, ТЦИМЕ и 39-те процента са все още негови и респективно, без неговата благословия стадион няма как да има. Естествено от известно време Делян пожела да остане в миманса, заради редица скандали около него и името му и затова “реалните” изпълнители на евентуалното довършване на стадиона ще са други. Това са Самуилов и Чандъров. Тоз стадион ще е на футболния клуб в много малък процент, но реално ще бъде на Пеевски, Чандъров Самуилов! Прсто и ясно за всеки, без да е нужно да се пишат гръмки статии, за светло бъдеще! Не знам, кому са нужни те след като един подобен стадион е изключително “тежко” задължение за един ФК още повече, когато е построен на кредит!!! ФК Левски София е живия пример. Те в момента имат огромни проблеми с изплащането на само един сектор, който построиха и даже още не са довършили. Представете си, как ще е с цял стадион?! Именно заради тези факти не виждам, какъв е този зор за стадиона и какво спасение за клуба виждат някои хора чрез него? Даже някои говорят: “абе който ще дае, само да го довършат”! Тези, които искат да го довършват са единствено Делян Пеевски, Самуилов и Чандъров, защото огромната част от приходите от помещенията на този стадион ще влизат само в техните джобове! Ако някой си мисли, че приходите ще влизат в клуба, жестоко се лъже. Да, ама нали някои фенове трябва да се бият в гърдите и да се фукат по форумите, че видите ли, къв стадион има”МЕ”? Ще поживеем и ще си дойдем пак на думата….Стадиона рано или късно ще стане, но докъде ще стигне самия ФК ? Никъде не е гарантирано, че ще е на добре! Аз лично никък не съм оптимист. Даже съм убеден в обратното.

  3. 13
    15

    Убихте ни от смях а,2017 се наакахте новогодишно…..Жълти Сънища

  4. 12
    21

    СПОРТАЛ В ПЪРВИЯТДЕН НА 2017-а: ПЪРВИ СЕ НААКАХМЕ

  5. 21
    15

    Бах мааму, пак ми съ втвърди гомното. Тия жалтити пак шъ на плякът. Други ни ни устава усвен да фасматогирами,как пак да не се случат нещата.Ъхъ…

  6. 30
    16

    Дано! Нова година – нов късмет. ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ГОЛЯМ! Това малцинството в Пловдив няма как да го разберат.

    • 6
      8

      “Малцинството в Пловдив” селчо никога не чака наготово. Черно-белите от 13 години поне 6 пъти изпадат в безиходица, но феновете и инициативите им се справят и оцеляват! Локомотивците 11години правят “Черно-Бяла Коледа”, независимо от състоянието на клуба! Правят изложби, строят детски площадки, правят мемореални кътове и чешми, докъто вие “мнозинството” от селата се събирате на 19.12-ти в някоя ктъчма и чакате подаяния, ако нямате пари като в момента, а като имате , поркате и крадете на корем начело с Челсито, Пънкара и тяхната дружина! Така сте свикнали папагали още от комунизма, който ви създаде и до момента неговите протежета ви помагат чрез “червени” синове и внуци внедрени в градските управи и задвижвани при нужда! Ако това ви прави “големи” или пък е нещо, с което може да се гордеете, да сте живи и здрави. В същност сте си една долна пасмина от селяни-готованци, които като има за крадене са където трябва, но трябва ли да се дава, никви ви няма! Още 100 години да ви има селтако жълт, никога няма да можете дори да се приближите до Локомотивците, защото те са на светлинни години пред вас по любов към клуба и действия, без ничия помощ за неговото добро! Локомотив има няколко неспиращи да дават фракции в чужбина и България, а вие сте пълни с милионери и фираджии в редиците си и не сте направили нищо за любимия си клуб в сравнение с Черно-Белите!

  7. 17
    29

    делян пеевски седи зад името което се пази в тайна .преди години майкаму ИРЕНА КРЪСТЕВА имаше апетит към това мяста с това ще докажете принадлежноста си към ДПС.толкоз ли се принизихте да лапате турски чурки .по добре почнете от нулата но ЧИСТИ.

    • 18
      14

      Майка ти лапа турски чурки на магистралата, мангал гладен!

  8. 30
    35

    От първия ден на новата година започнаха да просят жълтите циганки.

    • 28
      15

      Циганките сте в Столюпиново, нали знайш?

      • 17
        22

        Да от Столюпинова са и всички са от ботев!

  9. 27
    33

    ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА НОВАТА ГОДИНА СЕ ЗАПОЧНА С ВИЦОВЕТЕ ЗА ЖЪЛТИЯ ЦИРК. ДАНО ТАКА ПРОДЪЛЖИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА НЕСПИРНО С ЖЪЛТИЯ КАТУН

  10. 28
    30

    Има солиден кредит който не плаща, но иска нов такъв. Имаш концесия, която също не плащаш, но пак искаш нова такава. Продаваш един играч за да отидеш на лагер в Турция. Редуцираш заплати. Гониш футболисти. Нямаш адекватни фенове, които да бранят цветовете на отбора, какво остава да бранят нещо българско и да имат адекватна гражданска позиция. Крайни фенове, които се избиват помежду си, гонят треньори, президенти, но за сметка на това подкрепят хора като Н. Бареков и Ц. Василев. Осъзнайте се хора!!! Не вярвайте на Палийски, един път вече сърбахте тази попара, а умния човек прави една грешка веднъж, повтори ли я, не е умен. Понякога решенията са трудни, но поне оставаш с чест и достойнство и не се налага всеки ден да те лъжат с поредната измислена от някой болен мозък статия.

    • 20
      12

      Кой има солиден кредит, но иска друг такъв? Малко не си запознат, но се изказваш. Колкото до концесията, вие дължите повече за вашата. Хайде моля без съвети от разни комплексари. Гледай си локото и не се бъркай при големите. Чак и да се осъзнаем? Ама ти си голяма работа.

      • 11
        16

        Заради такива като тебе сме лъгани и ще бъдем лъгани. Кой изгони Чандъров. Кой?

        • 11
          7

          Кой е лъган заради мен? Като имаш мнение – ела го кажи на стадиона. Тук пишат буфери под прикритие и се представят като ботевисти. По-лошо е, че някои им вярват. Чандъров си търсеше и най-малкия повод за да се махне. Между другото сега съжалява. В Септември може да направи чудеса, но няма кой да се зарадва. Нищо чудно да има затопляне на отношенията с него.

  11. 18
    29

    хахахахаха кЛауза коПнежа на ДПС строежа…. мечти мечти кви приходи кви пет лева вие мизерната си базичка “стадион” не можете да запълните а трибуна ИСТАНБУЛ винаги е празна под извинението пе има бойкот мишки сте 105 години мишки ще сте и слес толкова.. Всички вие заблуждавате малките деца че сте “отбора” на Пловдив хаха но всички знаем ще това не е така ПЛОВДИВСКИЯ ТИМ трябва да брани града си вие кога го направихте когато ви търсихме от Лаута Арми вие къде бяхте ооо извинете вас полицията ви спря след всяко дерби ние първи ви предлагаме а вие все си намирате оправдания… счупени ръчички, ИЗКЪЛЧЕНИ КРАЧЕНЦА ще ви видим ли някога мишленца

    • 13
      10

      zatova li redovno pluete kruv po ulicite,i ot pone na 100 puti kogato sum vi predlagal da doida da se vidim na vash adress ili kudeto vie poso4vate nikoga ne idvate,smeli ste samo ako ste 50 sreshtu 1 inache se napikavate ot strah kato vsi4ki cigani. Eto sega i na teb ti kazvam-dai si adresa i do 30 min sum pti teb

    • 12
      8

      вий мангалите сте шибани още по рождение..

  12. 21
    14

    Роми, римляни и ромАнци да не се обаждат там, където не им е работата и да си гледат в тяхната си паничка!

    Иначе, аз лично се надявам тия от тотевата община да си седнат малко на тия гъзове и да спрат да рекетират клуба с концесия и трупащи се задължения по нея, за която и на децата от детската градина е ясно, че няма как да се спазва!

  13. 14
    20

    Само да не влезе пак някой в затвора, както последния ви колоритен собственик, с тоя кредит 😀 😀 😀 😀 😀

  14. 17
    24

    25 МИЛИОНА КРЕДИТ! Густо! Честито на печелившите които ще го връщат 😀 😀 😀 😀

    • 17
      9

      ами няма да си ти, гол и гладен циганино!

Коментарите са затворени