Доскорошният футболист на Хебър Николай Манчев е сигурно ново попълнение на новакът в трета лига Свобода(Пещера), пише Пазарджишка Марица. Както вече съобщихме бившият халф на Ботев(Пд) и ЦСКА си замина преди няколко дни от Хебър по „взаимно съгласие” с шефовете на отбора, които се отказаха да го задържат за мачовете от пролетния полусезон. В Хебър пловдивчанинът не успя да направи добър полусезон. Влезе контузен в шампионата и се появи в игра едва в последната 1/3 от първия дял на шампионата, като междувременно успя да вкара и едно попадение.
Ники Манчев вече е играл под ръководството на треньора Спас Спасов в отбора на Чико(Бяга) през миналата година. Тогава роденият в село Царацово халф остави доста по-трайни впечатления с представянето си. Очаква се сега, след като силният човек на Чико-Бунара Йордан Михайлов се ангажира да помага на пещерци Манчев да покаже истинското си лице.
Отборът на Свобода готви сериозна селекция и планира да проведе здрава зимна подготовка така, че да се утвърди през пролетта в състава на трета лига, а не до последно да трепери за мястото си.

Свобода ще играят контрола през февруари с родния клуб на Манчев – Марица.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Жалко, прахоса си таланта. От стабилен играч в А група за Ботев и ЦСКА се докара до В група.

    • Алкохола и нощния живот не прощават. Иначе е един от най-слабите футболисти играли някога в ЦСКА (има общо само няколко мача там).

Коментарите са затворени