Под огромен натиск от различни отбори са подложени родителите на талант номер 1 от школата на Ботев Пловдив Крис Добрев, научи PlovdivDerby.com. Стигнало се е до там, че от Лудогорец са предложили на родителите на играча 100 000 лева, за да се премести той в школата на разградчани. Огромен интерес има и от ЦСКА, където наскоро назначиха за методист Митко Джоров, който пък до преди няколко седмици караше своя стаж именно в школата на жълто-черните! За момента родителите на Крис успяват да устоят на набезите на големите акули, като основният им мотив да не преместят таланта, е неговото огромно желание да играе именно в Ботев Пловдив.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    5

    Дано Добрев да има повече акъл от Чунчуков и Лазар Марин, които от титуляри в Ботев и младежки национали само за няколко месеца пропаднаха до дублиращите отбори на Лудогорец и ЦСКА-София в Б група и вече никой не говори за тях.

  2. 5
    11

    В “Лудогорец” е идеално място за развитието му. Вече има три деца от “Меден рудник” и ще си е на мястото. Досега играе със селянчета!

  3. 50
    9

    Виждали сме доста таланти да загиват скоропостижно в софийските кочини цецка и лецка! Сега по този път, убийство на таланти са тръгнали и Лудогорец, това дете няма никакъв шанс да се развива там! Ако родителите му са умни и отговорни хора няма да се поддадат на еничарските пари!

  4. 20
    58

    отиди в лудогорец момче,базата,условията шанса да се изявиш там е в пъти по-голям

    • 24
      6

      И как точно ще се изяви?И там се “изявиха” Чунчуков и още десетина,че даже не се и чуват вече.Ама си умник.

    • 17
      7

      Така ще се изяви,че никой няма и да чуе за него вече.Примери много.

    • 17
      4

      Като ти гледам правописа,само си за акъл да даваш.

    • 21
      6

      Ти трябва да си малумен ако наистина го мислиш тва. Точно при тия кой ще му даде шанс да играе, че хич не ми е ясно …

Коментарите са затворени