Чернобелитеса сила, независимо дали са водени от Илиан или Едо и в редиците им играя ветеранът Ванчо или детето Ияд

В Пловдив все повече се слуша рефренътЛюбовта е чернобяла“. И това е така заради новата приказка на тима от паркЛаута“. “Смърфоветепоказаха през изминалия първи дял на шампионата, че са симпатягите на Първа лига. Без излишни фанфари Христо Крушарски и компания тушираха повечето от родните грандове и подсказаха поне на моменти за сериозна класа.

Треньорите Илиан Илиев и Едуард Ераносян помогнаха за възхода начернобелите“. Точно поради тази причина публиката се завърна на стадиона и има сериозно участие в еуфорията наЛаута“. В тон с това вече я има и новата трибунаБесика“, която бе чакана толкова дълго.

За Локо (Пд) важи с пълна сила максимата, че няма стари и млади футболисти. Силата на отбора се прави от ветераните Ванчо Траянов, Мартин Камбуров, Кирил Котев, но и от голобради момчета, като Ияд Хамуд, който беше пуснат на терена на 15-годишна възраст.

Важното е, че в Локомотив се събраха много легенди, които знаят как се постигат резултатите. Отборът се води от Едуард Ераносян и Христо Колев, а близо до клуба винаги е найголемиятХристо Бонев, който е живата емблема на Локомотив. При тази конфигурация е ясно, че успехите са неизбежни, тъй като водачите начернобелитеса свикнали да сехранятс победи. Да не забравяме, че в отбора продължават да играят и основни футболисти, които са шампиони от сезон 2003/04 – Мартин Камбуров, Ванчо Траянов и Кирил Котев, а Александър Тунчев е помощниктреньор в тима. Това осигурява приемственост и е гаранция, че там където е текло, отново ще тече.

Изключително важно, че клубът е стабилен и няма проблем от финансово естество. Собственикът Христо Крушарски се грижи за изкарването на парите. Той вече е спечелен за пловдивската кауза и след първоначалните съмнения изцяло е посветен на клуба и неговото развитие.

Показателно за силата на Локомотив е, че дори Лудогорец се страхува от него. „Смърфоветеса един от найнеудобните съперниците наорлите“, което се доказа многократно в последните години. Локомотив винаги е способен да открадне точка или три на Лудогорец, независимо в какво състояние се намира. „Чернобелитеумеят да се противопоставят на Лудогорец, както в България могат само още дватри отбораЛевски, Черно море и като че ли няма друг.

ОтЛаутаникога не са афиширали амбиции за спечелване на евровиза в края на сезона. С оглед на благоприятната ситуация обаче и разколебаните съперници, това не само е напълно възможно, но и е в рамките на нещата.

Всичко зависи найвече от треньорите и футболистите, но определено те имат подходяща визия за мачове в Европа. Ераносян знае как да тушира напрежението в съблекалнята, а и по трибуните всичко играе в полза на отбора.

Ясно е, че наЛаутамного трудно се играе и се взимат точки, а не е лошо да се припомни, че Левски и ЦСКАСофия сърбаха попарата на Локомотив дори на собствените си стадиони. „Чернобелитеса биткадийски отбор, но имат и изпълнители, които могат сами да решават определени мачове. Остава отборът да стане попостоянен и може да се нареди дори в Топ 4 на родното първенство. Тогава Локомотив ще покаже, че е господар не само в Пловдив, но и за мащаба на цялата страна.

11 КОМЕНТАРИ

  1. много скоро ще залезете.. още пролетта.
    с тия дърти кочове без въздух вече, с няколко младежи дето не схващат футбола, а и с половин дузина сакати Карагерени, Вълчовци, Крумовци, Везаловци, Райновци, Харубита, Бакаловци, Марчевци ви чака само фиаско. С кеф ще ви гледам..как се гърчите!

  2. 5
    3

    Симпатягите на елита този сезон са само – Дунав! Локо наистина играха много нахъсено и постигнаха супер резултати във втората половина на този полусезон. Победиха за пръв път в историята си ЦСКА като гост – респект. С оглед на това представяне спечелиха симпатии, а талисманното присъствие и лидерстото на Камбуров също карат хората да им обърнат внимание. Обаче Дунав пише приказка за историята си и то само с Български играчи. Никой не подлага на съмнение резултатите им и успяват въпреки че ги режат на поразия. Така че суперлативите са малко в повече тука, ама има фенове и сред “журналистите” и те са хора.

  3. 8
    16

    Ауе всички форуми станаха буферски и Пловдив24 и ТрибунаПловдив а сега и вие ли ПД.Бяхте си толкова хубава ботевистка страница а сега и вие.Стегнете се…

    • 4
      4

      Ми дайте им повод да напишат такива статии и за вас.

    • 4
      4

      Ние сме дявола във вашия ад,а вие сте курвите в нашия град

    • 22
      8

      ПОМАЦИТЕ И КЛОШАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ,СБОГОМ КУРВИ НА НИКОЙ НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ

Коментарите са затворени