Наскоро бившият напaдател на Ботев Пловдив Алекс Колев се раздели с Берое. В момента играчът е свободен агент, а жълто-черните ще търсят именно футболисти, за които не трябва да плащат трансферна сума. След сигурната сделка за Жоао Пауло един от постовете, на които канарчетата ще търсят нови играчи е именно този на централения нападател. Това ни накара да потърсим Колев, за да научим има ли интерес от страна на пловдивчани към него. “В момента съм в Белгия със семейството си за празниците. Бих се върнал с удоволствие в Ботев Пловдив, но за момента нямам оферта от канарчетата. След Нова година ще стане ясно, къде ще продължа кариерата си”, заяви таранът пред пред PlovdivDerby.com.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    10

    Стой далеч от Ботев. Ти с крака пари няма да изкараш. Виж нещо сервитьорче някъде ако можеш да се хванеш.

  2. 10
    1

    Момчето задало въпроса кой ще е по-полезен за “Ботев”-Алекс Колев или Милев ясно е посочило,че очаква отговор само от фенове на “канарчетата”!!!

  3. 18
    6

    Алекс нямаше положения за да бележи. Но и малкото му голове бяха от много висока класа, спомнете си само гола му в Ловеч! Добре си дошъл, Алекс!!!

  4. 5
    16

    Така и така нищо не става от теб ела при нищото.

  5. 19
    9

    ЯСНО Е , ЧЕ ЗА КЛАСНИ ИГРАЧИ ПАРИ НЯМАМЕ ПОНЕ ДО ЛЯТОТО , А И СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ АКО ЖОАО ПАУЛО БЕШЕ ОСТАНАЛ И ПРОЛЕТТА . ТО ГЛАВАТА МУ ЛЕКА ПОЛЕКА ЩЕШЕ ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ МЪТИ НАКЪДЕ ДА ПОЕМЕ ОТ ЛЯТОТО И НЯМАШЕ ДА Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН И НАДЪХАН КАТО ДО СЕГА . АЛЕКС КОЛЕВ МОЖЕ ДА НЕ Е СУПЕР КЛАСЕН ИГРАЧ , НО ВИНАГИ ИГРАЕ С ХЪС И ДУША , А НИЕ ТОЧНО ОТ ТАКИВА ИГРАЧИ ИМАМЕ НУЖДА В ОТБОРА .

  6. 37
    33

    Канари,моля който смята,че Алекс Колев ще бъде по-полезен за любимия ни “Ботев”Пловдив от Наско Ленков Милев да сложи плюс,а който не минус.Благодаря ви!

  7. 15
    20

    Сакън, казано на чист български.
    Некадърно желе!!!

  8. 33
    12

    Алекс изглежда свястно момче, но като футболист не впечатли нито при нас, нито в Берое. За съжаление е много различен като стил на игра от Жоао Пауло и няма как да го замени. Дано скоро да намери отбор, където да играе редовно, да се утвърди като титуляр и да бележи.

  9. 27
    17

    Супер , дано е така ! за мен има какво да даде това момче , харесва ми единственото което му липсваше бяха головете но мисля че с Тошко ще излиза бая на положения ! добре си дошъл Алекс

  10. 26
    17

    супер , дано се получи ! с Тошко ще му се види играта и ще излиза доста на положения 🙂

Коментарите са затворени