Локо Пд и Черно море са кандидати за подписа на халфа на Дунав Русе Антон Огнянов, това съобщава Тема Спорт, показва сутрешният преглед на печата на PlovdivDerby.com. Междувременно Меридиан Мач съобщава, че Едуард Ераносян възнамерява да даде шанс на национала Мартин Райнов, който в много от последните мачове на Локо Пд дори не попадаше в групата на смърфовете. В последствие обаче в самия край на мачовете за 2016-а Райнов на няколко пъти се появи като резерва и изявите му са се понравили на треньора, който е решил да не прибързва с раздялата с халфа, а да му даде шанс да остане при черно-белите и да развие качествата си под негово ръководство.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Има договор с русенци до лятото, затова не можем да го вземем сега без да се плати за него.

  2. не е лош, но чак пък да се плаща трансферна сума за него…. Иначе е добре дошъл

  3. 6
    1

    Абсолютно излишен е. Имаме 4 крила (Карагерен, Марчев, Бакалов и Кики). Не мисля, че е по-класен от сегашните опции, а да не забравяме, че и Велковски е крило.

  4. 8
    6

    Не мисля, че може да дойде при нас, защото за него ще се иска трансферна сума, всички знаем мнението на Крушарски по отношение на селекцията, какво е.Ако Крушарски иска участие в ЕКТурнири без да развържи кесията – няма да стане!

    • 10

      Да развърже кесията за кой? За този трансферна сума могат да платят само сините тъпанари!

Коментарите са затворени