Двама чужденци се очаква да започнат подготовка с Локомотив (Пловдив) след Нова година. За това информираха източници от клуба.

Става въпрос за нападател от Бразилия и халф от Португалия. Имената на двамата футболисти ще се пазят в тайна до пристигането им България.

Почти сигурно е, че те ще се включат още в първата тренировка на “черно-белите”, насрочена за 9 януари следващата година.

На тях ще им бъдат извадени и визи за Турция, където Локомотив ще проведе зимния си лагер. В случай, че двамата футболисти бъдат одобрени, те ще получат предложения за договори.

5 КОМЕНТАРИ

    • Ти гледай сега как трансферните кинти от Жоао и Бризола ще попаднат в румените бузки на Ачо.

  1. 17

    Добре звучи… Шоко, нападател, халф, плюс Паолу Серджио.Само за централен защитник не се говори, но не вярвам ЕДО да остане само с Виданов и Котев.

    • 6
      3

      Като нищо може да си остане с тях, като го гледам засега върви по стъпките на Илиан Илиев – вътрешни ротации, които засега не му се получават и пример затова е Велковски, като дефанзивен, освен това тоя Луке нищо не показва…ужасно муден, бавен, не поема отговорност с топката.Ако и следващите му трансфери на Едо са, като тоя испанец, ще стане същата, работа, като при Илиан Илиев.Едо да внимава много със селекцията! Трябва да засили конкуренцията на всеки пост, за да не страдаме в един момент от къса резервна скамейка.

    • Ами то първо трябва да задържат Виданов защото договора му изтича…

Коментарите са затворени