Бразилските футболисти на Ботев Пловдив Жоао Пауло и Филипе Бризола си извадиха визи “D”, които им осигуряват безпрепятствен престой в България за следващата година. Новината съобщиха от клуба.

Това стана в българското консулство в Истанбул. След това двамата футболисти заминаха за родината си. В турския мегаполис те бяха придружени от мениджъра на Ботев Асен Караславов.

Към голмайстора на Ботев Жоао Пауло има интерес от турски и български отбори, но на този етап няма конкретно развитие около негов трансфер. В случай, че не бъде продаден, той заедно с Филипе Бризола ще започне подготовка с Ботев на 9 януари следващата година.

Тогава ще стане ясно и как ще се процедира с третия бразилец в “жълто-черния” тим – защитникът Рафаел до Соуза, който заради травма и последвала операция не игра през есенния полусезон. В Ботев все още няма яснота къде и кога ще се проведе зимния лагер на тима.

7 КОМЕНТАРИ

 1. АВА ЕЙ БОТЯФЪ Я САМО НАШ НА СТРЯМНАЛИЙ ВА .

 2. 8
  3

  AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KANARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. 11
  6

  ,,БОТЕВ,, ИМА ПОНЕ ОКОЛО 300 000 СИМПАТИЗАНТИ В БЪЛГАРИЯ , ОТ КОИТО ПОНЕ 10 000 ,,БОТЕВ,, Е ТОЛКОВА ВАЖЕН И ЗНАЧИМ В ЖИВОТА ИМ , КОЛКОТО И СЕМЕЙСТВОТО ИМ , ЧЕ И ДОРИ И ПОВЕЧЕ . ОКОЛО КОЛЕДА ПОЧТИ ВСЕКИ ВЗИМА 13 ЗАПЛАТА ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРИХОДИ ИЛИ БОНОСИ . ВСИЧКИ НИЕ ОТ ТЕЗИ 10 000 ФЕНА МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ДА ОТДЕЛИ ЕДНИ СКРОМНИ 25 ЛЕВА И ДА ОТКУПИМ ОТ ПАЛИЙСКИ ПРАВАТА НА ЖОАО ПАУЛО И ГО ОСТАВИМ ДА НИ РАДВА И ПРОЛЕТТА . ИДЕЯТА Е МАЛКО НАЛУДНИЧЕВА , НО АКО ОТВОРИМ БАНКОВА СМЕТКА ЗА ТАЗИ КАУЗА СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ ДО НОВА ГОДИНА ЖОАО ПАУЛО ,ЩЕ БЪДЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НАШ …….КАКТО И ПЛОВДИВ Е САМО НАШ.

  • 3
   3

   300 000 симпатизанти и поне 10 000 ревностни…хахахаха не мога да спра да се смея! Вие базата в Коматево не можете да си напълните, колкото до даването на пари вие сте едни давачи, че нямам думи.Пий си хапчетата редовно, че като ти избият халюцинациите губиш представа за реалността.Щели феновете да откупуват Жоао Пауло хахаха…не усещаш ли, каква простотия си написал?!

  • АВА УЙ БОТЯФЪ Я САМО И ЕДИНСТВЕНО НАШ ВА НА СТРЯМНАЛИЙ БА…..САМО НИЙ ЖА ГО РЕАНИМИРАМЕ КЪКТО ТРЯБВА ВА…..СЯ КЪТ ЗАКОЛИМ ПРАСЕТАТА А ПЪК И ЗЕЛЕВАТА ЧОРБИЧКА ВЕЧЕ Я ГОТОВА ВА.

Коментарите са затворени