Левски продължава да се интересува от звездата на Ботев (Пловдив) Жоао Пауло. “Сините” искат да привлекат голмайстора, а “канарчетата” са им обявили цена от 250 000 лева, съобщава Sportal.bg. Освен това пловдивчани държат да получат процент от бъдещ трансфер на играча.  За момента от “Герена” умуват какво да правят, но  източници на Sportal.bg са категорични, че от Ботев няма да намалят цената и със стотинка. Същевременно Жоао Пауло е искан и от турски клуб, който предлага $300 000. Става дума обаче за отбор от Първа лига, което е второто ниво на турския футбол.

Пред PlovdivDerby.com източници от жълто-черния клуб твърдят, че официални преговори между Ботев и Левски за Жоао Пауло – няма!

Все повече национално медии обаче излизат с информации, че Жоао е близо до трансфер при сините. Тази сутрин вестник Труд излезе с информацията, че трансферът е пред финализиране.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 11

    200 000 СМЕШНА СУМА , ЩЕ СИ ГИ ВЗЕМЕМ АКО ЖОАО ОСТАНЕ И ВЛЕЗЕМ В ПЪРВАТА ШЕСТИЦА САМО ОТ ТВ ПРАВАТА, А ТОВА ЩЕ Е СИГУРНО АКО ТОЙ ОСТАНЕ . А КЕФА НЯМА И ЦЕНА АКО ОСТАНЕ ДА НИ РАДВА И ПРОЛЕТНИЯ СЕЗОН . ЖАЛКО АКО ТОЛКОВА СПЕШНО СЕ НУЖДАЕМ ОТ ТЕЗИ МИЖАВИ 200 000 .

  2. 15

    Палийски , тези смешни 250000 за колко време ще ни стигнат.И ние имаме право да се радваме на Жоао.Знаем че е трудно но направете всичко възможно да го оставите при нас.

    • Тези пари ще ни стигнат точно за месец, но все пак ще съм поне още месец на поста президент, пък после да става каквото ще.

  3. 9
    3

    Мисля че Ботев ще задържът Жоао Пауло въпреки цената на Левски.
    Само Ботееееееееееееееееееееееев!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 29
    25

    Палийски, я си еби майката некадърник нещастен! Разсипа ни клуба. Нещо хубаво няма ли да ни се случи?

    • 18
      17

      А стига бре и как точно го разсипа би ли ни осветлил?
      Иначе трябва много да внимаваме ,че говедата са царе на кражбите н футболисти

      • 13
        5

        Е, как – сега ще прибере комисионната, а с парите от Жоао ще изкараме един месец, няма и два. Това ако не е търгашество?!

Коментарите са затворени