Home Други Трансферните слухове започнаха! Жоао Пауло в Левски, Стоянов и Стенио във Верея,...

Трансферните слухове започнаха! Жоао Пауло в Левски, Стоянов и Стенио във Верея, а Карагерен в Берое

3138
3

Трансферните слухове нормално окупираха страниците на спортните вестници и сайтове. Ето първите такива свързани с двата пловдивски елитни отбора.

Столичният Левски е на път да си осигури услугите на второ зимно попълнение. По подобие и на Амаду Сукуна, въпросният играч също ще бъде от родната Първа лига. Става въпрос за бразилската звезда на Ботев (Пд) – Жоао Пауло, който е дал съгласието си да облече екипа на “сините”. Техничарят е одобрен от главният скаут Георги Чиликов и спортния директор Станислав Ангелов, като е на челно място в списъка с нови попълнения. Нападателят има договор с “канарчетата” до края на сезона и за правата му ще трябва да се плаща, информират колегите от “Лайвспорт”. Интерес към Жоао Пауло има от страна на руски и турски тимове, но към днешна дата Левски е фаворит за неговия подпис.

Бирсент Карагерен е пред раздяла с Локомотив Пловдив. Сред кандидатите за подписа на 24-годишното крило са Славия и Берое. Карагарен не се появи в игра за смърфовете и във вчерашния мач със Славия.

Треньорът Едуард Ераносян почти не му дава шанс за изява и не е изключено крилото да си тръгне от “Лаута” през зимата. Карагерен е играл едва в 6 мача на черно-белите този сезон в Първа лига. Заралии вече са влезли в контакт с играча. Те ще правят почти изцяло нов отбор, след като вече се разделиха с една дузина футболисти. Старши треньорът Ферарио Спасов вече е набелязал няколко състезатели от родния шампионат.

Според информации в Тема Спорт Верея вече се ослушва за двама от отстранените от Ботев. Това са Иван Стоянов и Стенио. Първият игра през миналия сезон за заралии в Б група.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    5

    ТОТЕВ , ВЕДНАГА ДА НАРЕДИ ДА ОСВОБОДЯТ ЗАПОРИРАНИТЕ СМЕТКИ НА ДВАТА ОТБОРА . АКО ЛИ НЕ , ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ ЗАЕДНО С БАКШИШИТЕ НА 21.12. . ПО – ТЪП И НАГЪЛ КМЕТ НЕ Е ИМАЛО . СРАВНЯВА ФРИЗЬОРКИТЕ И ФОТОГРАФИТЕ С БАКШИШИТЕ . ДЕТО ФРИЗЬОРКИТЕ , ОСВЕН ДА СИ НАТОЧВАТ НОЖИЦИТЕ , ДРУГ РАЗХОД НЯМАТ , А БАКШИШИТЕ ПРЕЗ ДЕН СА ПО СЕРВИЗИТЕ . СВОБОДА ЗА ,,БОТЕВ,, И ,,ЛОКО,, И ВЪН НА МАМЕНИЯ МОШЕНИК ОТ ПЛОВДИВ.

  2. 13
    6

    Биската тряаше да остани за цвят и миризма. Ай сиктир!

Коментарите са затворени