Жоао Пауло и Крум Стоянов са с контузии. Както вчера PlovdivDerby.com ви съобщи дуото футболисти тренираха във фитнеса, но днес се очаква да са на линия. Двамата са пожелали да играят в последния мач на Ботев за 2016-а година. За целта и двамата ще трябва да излязат на инжекции. При Крум Стоянов положението е по-сложно, тъй като той не е бил напълно възстановен от разтежението на адукторите си още за мача с Нефтохимик, но и тогава е настоял да пътува с тима. След като взе участие в злополучната за Ботев среща болките на Стоянов са се засилили. За крайният бранител ще се решава в последния момент, дали ще е готов за мача с Пирин. Другите двама с травми Косоко и Неделев, които вчера въртяха обиколки, докато съотборниците им тренираха, ще подновят пълноценни тренировки днес, научи още PlovdivDerby.com. След пращането в платен отпуск на Кикарин, Иван Стоянов, Стенио и Кутев Белия е определил група от футболисти, с които ще се готви за мача. В нея попадат вратарите Георги Георгиев и Павел Панов. Защитниците са Терзиев, Димитров, Панов и юношата Ташолов. В средата на терена Белия ще избира измежду Меледже, Серкан, Неделев и младите Дерменов, Кирев, Пашалиев и Чалъков. В нападение опциите ще са юношите Георгиев, Наско Милев и Крис Добрев, както и по опитните Косоко и Жоао Пауло.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Крум Стоянов е най-слабият защитник в А група тази есен.

  2. 4
    2

    Ще отида и на последния мач за тази година, но само ако зная че няма да играе Милев. Повръща ми се от тоя некадърник. Толкова мача изигра – как не показа грам футболни качества. А през това време можеше да се даде шанс на други младежи.. Но, не помня от кога не све имали свестен треньор.

    • Милев при юношите блестеше. За съжаление при мъжете разочарова и само в мачовете с Пирин миналата пролет показа прилични игри. Белият напоследък спря и като резерва да го пуска. Няма да съм изненадан, ако догодина го пратят някъде под наем. Дано догодина се даде шанс на Рангел Игнатов, Купенов и Емил Камберов, които до тук не получиха шансове за изява при мъжете, а също блестяха при юношите.

  3. 2
    5

    Пак жълти лъжи и измислици. Затова сме в това трагично положение, щото измислиците не спират и само замазват очите на верните и наивни фенове.

  4. 3
    5

    Пак жълти лъжи и измислици. Ей затова се докарахме до това трагично състояние. Защото всеки лъжи и маже, а положението е батак.

  5. 7
    6

    ХУБАВО ,ЧЕ ВРЧЕ ИМА ДОСТА МАЛАДИ В ОТБОРА , НО ДАЛИ ЩЕ ИМАТ ПСИХИКАТА ЗА ИГРА В МЪЖКИЯ ОТБОР ? МОЖЕ БИ МИЛКО ГЕОРГИЕВ Е ПЕРДЕНЦЕ И ЗАСЛУЖАВА , ДОРИ ДА Е ТИТУЛЯР В ТОЗИ МАЧ , ЗАРАДИ ДВАТА СИ ГОЛА И АСИСТЕНЦИЯ , СРЕЩУ ,,ЛЕВСКИ,,.

  6. 11
    7

    Какви “герои”…глупаци, станахме за смях на цяла България.

Коментарите са затворени