Бранителят на Ботев Пловдив, за който БТА преди минути съобщи, че е освободен от клуба изригна жестоко в личния си фейсбук профил. Ето, какво написа той без редакторска намеса.

“Много мразя, когато някакви уптрепки се подиграват с труда ми! Много скоро ще кажа някои истини дето ще ги заболят много хора! Много скоро ще си отворя устата, а повярвайте има какво да кажа! Няма да позволя някой да се подиграва с мен и моя труд… Никога!!!”

“Да, отстранен съм и не съм само аз!” Това бе краткият коментар на Кикарин пред репортер на PlovdivDerby.com, относно действията на шефовете.

36 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    7

    Събличане и стригане за тези некадърници.

  2. 13
    5

    Ръководството с поредно неосмислено решение. Нови поводи за напрежение между фенове и футболисти…

    • 6
      1

      Ама ние имаме ли ръководство? На тези дето дават предварителна информация, чрез Пчелата и Андрейчо на Чочо Генов, кой няма да играе в четвъртък ръководство ли им казваш? Ангеле, хайде стига си се пробвал на наш гръб да управляваш клуб. Просто не ставаш. Върви си с мир. Освен, ако целта ти тук не е да унищожиш клуба ни.

  3. 26
    6

    Господа ръководите с тези футбилисти ли ще си измиете ръцете.
    Ми вие, как ще поемете отговорност за батака в клуба???

  4. 11
    13

    Бахти и клуба и играчите и резултатите и срама… Колкото по-далеч от тази смрад, толкова по-добре!

  5. 16
    27

    Момчето казва истината по големи утрепки от комунистическата зган от коматевуу закрила Спартак-Марица няма никьде. Тази тото курва е срам за плд закривайте това недорозомение и да празнуваме.. Този педераски отбор с фенове страхливци и шумкари отдавна трябваше да поиска лиценза на марек .. Жьлти утрепки

    • 10
      9

      Колко злоба и завист само в няколко изречения.Дано такива ниско интелигентни,безмозъчни амеби като теб,които само излъчват негативизъм и злоба не оставят поколение след себе си.
      Почивай в мир.Амин

    • 7
      4

      Внимавай пич че ще се удавиш в собствената си злоба, завист и комлекси. Бас ливя че с тези си качества не си стигнал по-дал от “социалните програми за заетост”.

  6. 7
    1

    Някой да си направи труда да потърси във фейсбука лицето Milen Kikarin 😉

    • 1
      1

      има , няма , само андро знае това и още четирима ха ха ха

  7. 11
    4

    Много моля всички да се вгледат каква Уникална тениска е сложил този герой на снимката. Децата в 3 клас ги носят същите

  8. 17
    21

    Хахахахаха, каьаха ли ви го бе жълти УТРЕПКИИИИ. Браво младо момче.

  9. 24
    20

    Селяни, за хиляден път, бивши футболисти ви казват в очите какви утрепки и буклуци сте и фенове и ръководство.

  10. 13
    4

    Не пише нищо бе ,майче се оака от страх

  11. 25
    5

    Първо този недорасляк да се научи да пише правилно, мразел уПтрепките хахаха ??? , какво и ти ще казваш, може ли да обиждаш хората които са те хранили до днес. Хубави лоши, ако не те бяха взели в Ботев, никой нямаше и да чуе за Великия Кикарин висок 1,60 ,даже по-нисък от колчето за корнер. Хайде вземете да се научите да приемате критики и после да осъзнаеш дали имаш качествата да играеш в отбори като Ботев или не дай си Боже в Локомотив. Освен това да не си женен за Ботев до края на живота си? Като си голям играч сега ще си свободен агент на 20 години и всеки ще се избива да те вземе сигурно? Нито ще ти е първия отбор нито последния който ще се разделя с теб , така че го приеми като част от играта. Замълчи с гордост и поемай по нов път, и без това положението не е розово при жълтите

  12. 24
    35

    Това е отборът на Доган , а феновете са негови последователи. Какво по хубаво да отрежем главата на дпс в Пловдив. Вън от Пловдив на турско-циганският Ботяф 2010 на Доган.Само Локо !Кур за дпс и неговите жълто-черни последователи!!!

  13. 23
    3

    Във фейсбука всеки е много отворен, както и тука. Изригнал бил в профила си, изригни на терена!
    Памперс, за тези пари, които ги получаваш голяма част от българите могат само да си мечтаят! Работят като луди и годишната им заплата пак не може да докара месечната ти!

  14. 20
    5

    Какъв труд? Истината е, че не ставаш за футблист. Насочи се към друга професия.

  15. 9
    3

    Nali specheli kupa sas cska minalata godina oshte e v euforiq kvo mu puka che go otstranqvat ot botev,

  16. 23
    8

    Бати палячото, тоя за къв се има, взима 5 бона за да търка скамейката, видяхме че ако влиза на терена въобще няма никаква полза от него, после щял да си отваря устата – аалоооооо да не те хване жълтата болест скоро олигофрееееееееееееееееееееееееееен

  17. 37
    3

    Пич сега като си казал А кажи и Б така обикновенно правят мъжете.

  18. 33
    3

    Ами да я отваря! В тази държава всеки само плаши, е може да отваря уста и нищо не прави! Ако държи на ФК Ботев Пловдив – да отваря устата и да се вижда истината, колкото и да го заболи някой. Докога ще си пазят задниците?

  19. 41
    17

    КАКВО СЕ ПОДИГРАВАТ , БЕ ДЖУДЖЕНЦЕ ? ТИ ПРОСТО НЕ СТАВАШ И ИЗГЛЕЖДАШ ДОСТА СМЕШНО НА ТЕРЕНА . С ТЕЗИ СИТНИ КРАЧИЦИ , НИТО СИ БЪРЗ , НИТО И ЕДИНОБОРСТВО МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ , А НА ТОВА ОТГОРЕ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ГРЕШКИ ПРАВИШ . ТАВАНА ТИ Е ЗА ,,Б,, И СИ ПОТЪРСИ ТАМ ОТБОР .

Коментарите са затворени