Отборът на Нефтохимик вкара три безответни гола само за едно полувреме на канарчетата. Попаденията за “шейховете” реализираха Любомир Божинов, който изпълни по перфектен начин пряк-свободен удар в 13-ата минута, Николай Дюлгеров, който се разписа с глава след центриране от ъглов удар в 38-ата минута и Мариян Огнянов в 42-рата минута.

33 КОМЕНТАРИ

  1. Според мен от този момент нататък война е обявена. Това ръководство ще живее вече под обсада, ако не си събере партакешите и не се изнесе веднага от Ботев Пд. От такъв клуб и отбор няма смисъл. По-добре да го закрием и да започнем на чисто отнякъде. По-добре футбол в долните дивизии с наши юноши и деца, вместо грозно порно като днешното.
    И след тази мач – всички футболисти, без Неделев и Жоао, са за гонене. Няма полза от такива мърди. То не, че Тошко нещо е играл, но е очевидно, че като няма ден, отборът е за В група.

  2. Айде сега дрогираните гомнца, които много знаеха да дойдат на килимчето в Крумово, да се снишат и да ме помолят пак да ги спася.
    Да, ама не, това не е Ботев, а някакъв копелдак, който вече е пътник за поредното закриване.

  3. САМО ЗНАЙТЕ ДА МРЪНКАТЕ….ИСКАМ СТАДИОН ИСКАМЕ ТОВА ИСКАМЕ ТИТЛА, А ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ БЕ ФЕНЧЕТ ИЗМИСЛЕНИ НЕДОПУСКАТЕ ФЕНОВЕ НА ТРИБУНАТА РЕЗИЛ КАКЪВТО НИ Е ОТБОРА ТАКИВА СА НИ И ФЕНОВЕТЕ – СМЕШНИ !!ЗАЩО БЯХМЕ САМО 30-40 НА ДОМАКИНСТВОТО С ВЕРЕЯ ???КЪДЕ СА ПАРИТЕ КОЙТО КПБП СЪБИРА ЗА “СТАДИОНА”.ВАЖНОТО Е ДА БОГОСЛОВИМ Ц.ВАСИЛЕВ И ДА ПРОДАВА МЕ МАЧОВЕ.КАКВО СЕ СЛУЧВА ИЗОБЩО В ОТБОРА, ЧЕ НЯМА ДА ИЗПАДНЕМ НЯМА , НО ЩЕ ЯДЕМ БОЙ КЪДЕТО И ДА ИДЕМ, А ФЕНОВЕТЕ ЩЕ ПЪЛНАТ САМО ФОРУМИТЕ НЕ СТАДИОНА !

    • Иди се прегледай , глупак! Пари за стадион никой не е събирал.

      • КАУЗА КОЛЕЖА КАКВО Е БЕ ! ЯВНО СИ СПРЯЛ МАЛКО ИЛИ И ТИ СИ ОТ СЪЩИТЕ МАНГАИ !

  4. Жалка пасмина на терена. Нищо общо с великия Ботев Пд. Но тези на терена не са виновни. Истинските виновници са онези в административната сграда в кв. Коматево!

  5. Ааа, аз като говорих колко пъти, че путката анчо палийски е гробокопачът на отбора, някои ме нападнаха. Този човек как един път не излезе като мъж да обяви ще го бъде ли отбора или не, има ли пари или не. Като не се плащат заплати всички на пейката, излизат всички юноши и така да играят за здраве. Отборът се закрива и се почва пак на чисто без путки като палийски, йотковци и други подобни крадци. Какво е това, отбори без победи си оправят головата разлика с нас, направо се гаврят. Като не могат да се справят с финансирането да излязат да кажат и да се махат – анчо сълзата – христолов номер 2, това е истината за съжаление.

  6. Ачо сълзата, завинаги в ботевЪ. Христолини ряпа да яде.

  7. Селянииии не ви ли омръзна с това ТОТО беееее. Закривай катунааа.

  8. Неделев,бягай да не е късно вече….че тук ще свършиш…

  9. ФЕНОВЕТЕ’ЛУМПЕНИ’ ТЯХ ПИТАЙТЕ….ТЕ СА КОМПЕТЕНЦИЯТА ,ТЕ СА ОТБОРА.ЕБАХТЕ МАЙКАТА НА БОТЕВ,СМОТАНЯЦИИИИИ!ОПА 4:0 А ИМА БАЯ ВРЕМЕ ОЩЕ….

  10. Всички на базатааааа!съботираиййййййй!ВИЕ ГО МОЖЕТЕ,МАИКА ВИ ПРОСТА!!!:))))))

  11. Botevvvvvv,bahti silata mainaaaa.FENOVETE,LUMPENITE DA VODQT OTBORA!TE S V CHAS

  12. Че сме слаби, слаби сме, но тук мирише на тото. Очаквам още голове

  13. Няма вратар , няма защита , няма и халфове само Тошко и Жоало не стигат .

  14. 11 мухи без глави на терена и един СПОКОЕН водач на шайка бездушници.Да свалят фланелките и бастааааа

  15. Вънка мършииииии,Бели,черни,пимбяни,Палийски курвооооо,резил който и при селския не съм видял.По един хуй в гъза и в на майка си путката всички.По хубаво в Б група,отколкото да възкресяваме мъртъвци.От това по голям резил и падение незнам дали има

  16. ЧАШАТА ПРЕЛЯ И Е ВРЕМЕ ЗА КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ . БЕЛИЯ ДА НЕ СИ ПРАВИ ОГЛУШКИ И ВЕДНАГА ДА ХВЪРЛЯ КЪРПАТА . СПОКОЕН БИЛ , Е ВИДЯХТЕ ЛИ СПОКОЙСТВИЕТО МУ ДО КАКВО ВОДИ ?

Коментарите са затворени