Болка! Поредна порция болка донесоха футболистите на Ботев Пловдив на своите привърженици. Десетина или двайсет от тях освен болката изпитаха и срама на живо. Срамът от безобразното държание на ритнитопковите в жълто-черни екипи. Болка и срам, и то на Лазур. Един стадион, който бултрасите свързват предимно с хубави спомени. Дори и когато губеше от Лудогорец за Купата и за Суперкупата канарчетата не са изглеждали толкова жалки на този стадион! Никога Ботев Пловдив не се е държал така на терена. Нито, когато цветовете му защитаваха италиански куфари, нито когато излизаше на Герена с 9-10 юноши!

А жалки ли бяха футболистите днес или толкова искаха да покажат?

Президент, треньор, директори…, спите ли? Това поведение на терена отражение на какво е?

 

А сега за статистиката:

Първа професионална лига, 18-и кръг:

Нефтохимик – Ботев (Пд) 4:0
1:0
Божинов 13′
2:0 Дюлгеров 38′
3:0 Огнянов 43′
4:0 Христов 61′

Нефтохимик: 1. Георгиев, 26. Хомей, 25. Грънчов, 20. Пехливанов, 19. Орачев, 8. Дюлгеров, 32. Божинов (к), 7. Вълчанов (17. Руменов 78′), 21. Огнянов, 22. Манев, 91. Христов (15. Петков 81′)
Старши треньор: Христо Янев

Ботев: 22. Георгиев, 2. Панов (11. Добрев 46′), 5. Димитров, 18. Терзиев, 25. Кр. Стоянов, 10. Юсеин, 14. Меледже (3. Ташолов 66′), 16. Стенио, 8. Неделев (к), 73. Ив. Стоянов, 37. Пауло (9. Георгиев 75′)
Старши треньор: Николай Киров

Жълти картони: Стенио 81′ (Ботев)
Главен съдия: Станислав Тодоров (Шумен)
Асистенти: Мартин Димитров (Шумен) и Светослав Динев (Варна)
Стадион: “Лазур”, Бургас

 

32 КОМЕНТАРИ

  1. Смениха няколко треньора, смениха цял отбор футболисти, смениха собственика и отборът пак не върви! Май е време да сменят президента! Изглежда той върти далаверите?

  2. 1
    2

    ТЬРСЕТЕ ВИНАТА НЯКЬДЕ ДРУГАДЕ ,ПРИ ТЕЗИ КОИТО БУТНАХА СТАДИОНА НАЙ НАГЛО БЕЗ ДА МИСЛЯТ ,ЛОКОТО СА КАТО НОТНА СТЬЛБИЦА НАГОРЕ НАДОЛУ ,СПАРТАК ИЗЧЕЗНАХА ,МАРИЦА СЕ ЛУТАТ ,НЯКОИ НЕ ИСКАТ РАЗВИТИЕ НА ФУТБОЛА В ПЛОВДИВ ,ИСКАТ НИ ПОД ВОДА

  3. Бедността не е порок, но бездушието и тотомачовете са срам за клуб като Ботев.
    Явно Палиевски и Йотков-Путков нямат друг изход освен да продават мачове за да се издържаме.
    Язък, че в град като Пловдив нямаме 2-ма свястни бизнесмени, които да издържат двата пловдивски отбора в първа лига и трябва да се задоволяваме с този порно-футбол. Язък им на парите и богатствата – да се задавят с тях дано !

  4. БОЛКА АМА СЛАДКА……….ООООООХ КОТЮЮЮЮЮЮ

  5. 2
    2

    ЖИВОТЪТ Е РАДОСТ И ТЪГА . ДНЕС НА ЛАЙНУТА СЕ РАДВАТ , УТРЕ ЩЕ СЕ ОЗЪБЯТ И …… А ВИЕ КАНАРИ , КОГА СЕ КЕФИХТЕ И ЗАМЕЗВАХТЕ ПО ДВА ГОРНО-ОРЯХОВСКИ СУДЖУКА С ПО ТРИ ПИРИНСКИ СВЕЖИ ОТ ПЛАНИНАТА , СЕГА ЩЕ ПИЕТЕ ПО ЧЕТИРИ БУРГАСКИ С ЧЕТИРИ ЧЕРНОМОРСКИ ПАЛАМУДА ОТ ПО ЧЕТИРИ ЛЕВА . ПОНЕ ЕВТИНДЖУС , ЗАЩОТО ПАЛАМУДИ БОЛ ПРЕЗ СЕЗОНА КРАЙ БУРГАС .

  6. gospod gleda i vi vra6ta s lihvite smqhte se podigravaht se kogato bqhme na vashi hal e eto 4e s vurna lentata pari4kite na kradeca gi nqma imat edin nedelev i edin brazilec vsi4ko drugo za rente kar

  7. До кога.Има ли ръководство.Ще излезе ли някой мъж ,да обясни на онези хиляди на които причинихте болка ,КАКВО СЕ СЛУЧВА.

  8. С това негативно отношение педерастчетата от сайта BULTRAS ще ви заклеймят като буфери и мангали.

  9. Според мен от този момент нататък война е обявена. Това ръководство ще живее вече под обсада, ако не си събере партакешите и не се изнесе веднага от Ботев Пд. От такъв клуб и отбор няма смисъл. По-добре да го закрием и да започнем на чисто отнякъде. По-добре футбол в долните дивизии с наши юноши и деца, вместо грозно порно като днешното.
    И след тази мач – всички футболисти, без Неделев и Жоао, са за гонене. Няма полза от такива мърди. То не, че Тошко нещо е играл, но е очевидно, че като няма ден, отборът е за В група.

  10. След като на футболистчетата в отбора не им се играе поради най-вероятната причина, че не им се плаща, най-нормалното нещо е да отидат при тренерчето и да кажат: Тренер, не сме мотивирани, не ни се играе за този отбор, искаме си парите и така. Да излязат децата от школата, те ще играят за името на Ботев, без пари. За тези боклуци наемници, жълто-черната фланелка не значи нищо, тя е просто един парцал, който обличат за пари и когато ги няма парите се разхождат, като проститутки на централна гара. Лошото е, че не са мъже, също както и хората в ръководството на клуба. Това са едни крадци и мошеници, на които също не им пука за отбора, а гледат само собствената облага. Всички вън боклуци мръсни, немам нерви да пиша вече!

    • Много точно написано! Един локомотивец те подкрепя, приятелю!

  11. Няма значение, гледаме напред, важно е да си купим куверти за банкета да има хапване пийване, че парите от КК са на привършване!

  12. Турско-циганският жълт Путячф 2010 беше изгаврен отново

  13. Тия са за затвор, ако нямаме пари да издържаме отбора по-хубаво да ходим в Б група от колкото да правим такива тото порно промоции! СРАМ!

  14. Играхме нелошо, И коментаторът отбеляза, че някои играчи в жълто ско1ихя докрая все едно резултата не бе 4-0 а 0-0. Само че… ни вкараха 4 случайни гола…

  15. Тото. Порно. Няма да стъпя на базата. Подигравахме се на буферите, а ние станахме най големите схемаджии и тотаджии. Срам

  16. Пловдив празнува. Болка за селяните, щото много се подиграват, ама Господ гледа и връща всичкооо.

  17. ТОВА НЕ Е ОТБОР , А РАЗПАСАНА КОМАНДА . НЯМА КОЛЕКТИВ , НЯМА ФУТБОЛИСТИ , НЯМА И МЪЖЕ В ОТБОРА . РЯЗАНЕТО ТРЯБВА ДА Е ДЪЛБОКО И ЩЕ ИМА БОЛКА , КАКТО Е ЗАГЛАВИЕТО . С ДВЕ ДУМИ – ВСИЧКИ ВЪН , НЯМАМЕ НЕРВИ ДА ВИ ГЛЕДАМЕ ФИЗИОНОМИИТЕ ВЕЧЕ .. ИСКАМЕ МЪЖКИ МОМЧЕТА ДОРИ И ДА НЯМАТ СУПЕР КАЧЕСТВА , НО ДА ИГРАЯТ КАТО МЪЖЕ . ПО- ДОБРЕ ДА ВИКНЕМ ПИЧОНИ И ДА СЪБЕРЕ ПАК , БЕЗРАБОТНИ ЖАБАРЧЕТА , КОИТО НИ КЕФЕХА МНОГО ПОВЕЧЕ , ОТКОЛКОТО ТЕЗИ ПОМИЯРЧЕТА ДЕТО СА СЕГА В ОТБОРА . СЕЧ ДЪЛБОКА И ВЕДНАГА , НЕРВИТЕ СВЪРШИХА НА ВСИЧКИ И ЩЕ СТАВА СТРАШНО ….

  18. Всички на банкета да отпразнуваме успешната 2016

Коментарите са затворени