Огромни проблеми в защита. Не са от сега, но днес беше капака на абсолютно всичко. Не е нормално при 3 от 4 гола да подарим топката на съперника. Днес се допуснаха елементарни грешки от опитни състезатели. Има и такива двубои, гледаме напред.

Младите са качествени момчета, но не им е работа да дърпат те отбора на Ботев Пловдив. Не е нормално по това време на шампионата отбора да е окомплектован по този начин. Аз знаех, като поех работата, че този момент ще дойде.

Ние сме изцяло зависими от това, дали сме в пълен състав. Няма, как децата от школата да ни спасяват. Те не са готови за това.

Срещу Пирин трябва да измием този срам!

 

39 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Оставка некадърник. Направили всичко възможно Крум Стоянов да играе в Бургас. Ами недейте бе моля ви се. Ония негър омара за къв уй го взехте. Пускайте юноши и продавайте бабереците и да почваме стадиона. Както сте я подкарали жив човек няма да стъпне на базата. Ако играят юноши и стадиона се строй по малко хората с кеф ще идват на базата и ще пускат пари в кутията за Колежа.

    КУР за КПБП. тия чикиджий от когато дойдоха Ботев само върви на долу. Къде са парите от Каузата паламудиииииииииииииииииииииииии

    • 1
      2

      Гледай си големия отбор който в Разград един удар нямаше.Ботев го остави на нас,и по тежки моменти сме имали,и пак ще ги преодолеем.

  2. Смениха няколко треньора, смениха цял отбор футболист, смениха собственика и отборът пак не върви! Май е време да сменят президента! Изглежда той върти далаверите?

  3. да се пребирате пеша от Бургас,това заслужавате,никаква игра.Гледаш стари баби да се разхождат по терена и незнаят какво да правят.Срам и позор!Не тъпчете тревата на стадиона!

  4. Крум Стоянов не става за А група. Абсолютен троянски кон. Всеки мач има поне един гол заради негова очевидна елементарна грешка. Така стана първият гол снощи, така ни вкараха Лудогорец във 2-рата минута, така ни вкараха и Дунав. Никакъв смисъл няма да му се дават повече шансове.
    Лошото е, че покрай него и стабилни защитници като Панов започваха да правят същите грешки 🙁
    Вратарят също ми се струва гола вода. В началото на сезона играеше доста по-добре. Сега 2 месеца и половина няма мач без да му вкарат гол. Вярно, че със защитници като Крум Стоянов няма и как да искаме да не ни вкарват 🙁

  5. 2
    1

    Не става щото мача беше на осветление……а да беше у коматюююю и през деня.

  6. БЯЛ ПРОСТО , НЕ СТАВАШ . ВОДИ ГИ ЗА ПОСЛЕДНО С ,,ПИРИН,, И ДИМ ДА ТЕ НЯМА . ДА ТЕ НЯМА И ОТ ШКОЛАТА . НЕ МОЖЕ ЗА ПЕТ-ШЕСТ ГОДИНИ , НИЩО СВЯСТНО ДА НЕ Е ДОШЛО ОТ ТАМ . ЗНАЧИ СЕ Е РАБОТИЛО ПОГРЕШНО И ПО ВРЪЗКАРСКИ . С ПРЕКРАСНИ УСЛОВИЯ В БАЗАТА ИЗМИСЛЕХТЕ , ЧЕ НАСКО МИЛЕВ Е ЗВЕЗДАТА , А КРИСТИЯН ДИМИТРОВ Е НОВИЯТ ПАНЧО РАКОВ . Е , МЕРСИ ЗА ТАЗИ СТОКА . ПО -ДОБРЕ , ДА ПРАЩАМЕ СКАУТИ ПОКРАЙ ПЛАЖОВЕТЕ НА РИО ДЕ ЖАНЕЙРО И ДА ВЗИМАМЕ ИГРАЧИ ОТ ТАМ ОТ КОЛКОТО ОТ ЯЛОВАТА ШКОЛА . А ЗА ТРЕНЬОР .БЯЛ ИМА МНОГО ДА УЧИШ ЗА ДА СТАНЕШ . НЕ СЕ ИСКА ТАКТИКИ И РАЗУЗНАВАНИЯ . ИСКА СЕ ПРОСТО ДА ГИ НАКАРАШ ДА СЕ РАЗДАВАТ ВСЕКИ МАЧ , ВСЕ ЕДНО , ЧЕ ТОВА ЗАВИСИ ЖИВОТА ИМ . А ТИ С ТВОЕТО СПОКОЙСТВИЕ И МЕЛАНХОЛИЯ ТАКА ГИ УПОИ , ЧЕ НА ИГРАЧИТЕ ИМ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ДАЛИ ЩЕ ПАДНАТ И С КОЛКО .

    • tozi belia ko4ev takiva deca igoniha ostaviha samo tezi ot koito vzimat pari seliani prosti van ot bazata ko4ev nai prostia trener za desa koito sa vijdal I skoro 6e se sre6na s tozi tapanar 5 godini nema edno mom4e ina4e belia v 6kolata se pravi na velik s kakvo pokritie tapanar kak naredi otbora nema bek nema krilo nema linia za6tita linia centar

      • 1
        2

        И твоето дете ли изгониха.Е, тук е проблема.Всички родители си мислят че тяхното отроче е най доброто.И като го освободят, започва огън и жупел по треньора.Ами като е толкова добро закарайте го в друга школа.

        • pokaji ni tezi koito ostanaha idvat talanti I si tragvat kato invalidi gospodine s tezi treneri do nivo v grupa a ti si govori za roditeli vidiahme gi belia I ko4a vse e rano za decata tapanari van ot 6kolata

      • И твоето дете ли изгониха.Е, тук е проблема.Всички родители си мислят че тяхното отроче е най доброто.И като го освободят, започва огън и жупел по треньора.Ами като е толкова добро закарайте го в друга школа.

    • koi sloji tapanara ko4ev na 19 skite tam trenera trebva da e po dobar ot tozi na parvia otbor

    • Киров да ги научил да се раздават .Но тези момчета не са ли на работа?Защо някой трябва да ги мотивира за да си изпълнят ЗАДЪЛЖЕНИЕТО.Нас кой ни мотивира на работните ни места , и то за многократно по малки заплати.Проблема не е Киров,а бездушниците които носят жълтата фланелка.И не Белия, а те е крайно време да си платят за това което ни причиниха.Стига сме ги пазили да не им нарушим нежните душици.

    • Точно! Така ги успокои, че те си мислят, че са в детски ясли – само им дай да папат и да се разхождат! Що за наглеци са тия – Белият и дузината абсолютно некадърни играчи – Роналдо, Крум, Серкан, Кикерин, Милев, Кристиян, Меледжето, другото Меледже, дъртия Стоянов, пък брадатия ислямист веднага аут, по-добре Китаеца да играе. Но на първо място – Белия -веднага, та той не може да ги накара да тичат по време на мач, камо ли друго!

  7. Коооой изгони Самиулиов и Чандъров,кой питам,къде са тия наркомански утрепки,дето разсипаха отбора,Колеж им се искало на изпадналите наркомани и ултиматуми даваха,съсипаха отбора и работата много сериозно върви на закриване!

    • ТИ СЕРИОЗНО ЛИ МИСЛИШ , ЧЕ ШЕПА НАРКОМАНИ МОГАТ ДА ПОПРЕЧАТ НА ЕДИН СЕРИОЗЕН БИЗНЕСМЕН ДА ИЗПЪЛНИ ЦЕЛИТЕ СИ . АКО ИМАШЕ СЕРИОЗНИ НАМЕРЕНИЯ , ЧАНСЪРОВ ,ЩЕШЕ ДА ТРОПНЕ ПО МАСАТА И ДА ВЪРНЕ МИТОВ НА БАЗАТА . А ТОЙ , КАТО ОЩИПАНА УЧЕНИЧКА СИ ВЪРНА КУКЛИТЕ И СИ ВЗЕ ПАРЦАЛКИТЕ ….

      • Така е.. тоя помашки мишок само гледаше да се откачи от Ботев.

  8. Tragici ni6to dobro ne ni 4aka s tova rakovotstvo i s teia igra4i mojeli da ni varvat vzemi ma4 po2-3 gola

  9. Поне тото да са играли, за да изкарат някой лев за клуба в този тежък момент!

    • СТИГА СЕ ОПРАВДАВАТЕ С ТОВА ТОТО-ТРАГЕДИЯ СТЕ ТОВА Е ИСТИНАТА :)))))))))))

  10. Жълти, помните ли, как сипехте огън и жупел по нас след загубите ни от Славия, Локо Го и Пирин?
    Сега вие дойдохте на нашия хал, че и по-зле и вървите на още по-зле.Ето защо не бива да се подигравате и да кълнете по другите, защото идва ден, когато всичките ви клетви се връщат, като бумеранг върху вас! Отборът ви не е слаб и нещата въобще не опират до възможности, а до желание!!! Желанието на футболистите е водено от парите това е. Има ли пари има и желание, няма ли пари следват продаване на мачове и 1Х2 . Футболистите не остават без пари…тях не ги мислете. Страдаме ние, които си плащаме и си зарязваме семействата за да дерем гърла за тези продажници…ДА продажници защото всички футболисти са такива!!! Вие, кво си мислите…нима ние не знаем що си тръгна Илиан ли? Разберете, че първенството ни е един театър, футболистите ни са кукли на конци управлявани от кукловоди.

    • Затова предпочитам да се върнем във В група и да пускаме юноши и деца, за които Ботев значи нещо, вместо резили като днешния. Кел файда, че играем в А група?! С такава игра догодина никой няма да ходи на стадиона. Какъв Колеж, какви 5 лева?!

  11. Няма пари.Допуснахме да попаднем в лапите на Ц.В.и от лакомия си бутнахме стадиона.Дълговете са огромни.Да отиваме в Б-група с нашите юноши.Няма будали в Бг да хвърлят пари във футбола.Брака с КТБ е на път да ни срине.

    • От такива курвенски постове, чак сълзичка от съжаление да пусне човек! А га ядохте кюфтетата, защо никой не рева? Защо поне едно знаме не изкараха тези седем фена?! Христолов, а и Чандъров за много работи са били прави хората…

  12. Андрей, предишният изглед на сайта ме кефеше повече.

  13. Срааам,селската чест,е напълно заличена!Порно и нищо друго!Като няма мангизи….аре сега бегом към Коматево за подстрижка и стриптийз!

    • Само едно знай добри човече, тия срам нямат и никога не са го имали!

  14. 1
    1

    Олигофрени! До преди няколко кръга, когато отбора правеше еуфория от добри мачове, правихте свирки на Белия! Сега искате да го гоните! Е, то бива олигофрения, ама чак толкова не била! Пълни боклуци сте! Имам предвид тази част от вас – боклуците с мозъци без гънки!!!!!!!!!!

    • 1
      1

      Дедо, курво селска, цървул си и такъв ще си останеш, дърт селски циганин.

  15. ВЪН БОКЛУК НЕКАДЪРЕН, ВЪН БЯЛА РЯПО! ОТИВАЙ ПРИ ПИЯНДЕТО ,ДЕТО ТЕ ДОМЪКНА В КЛУБА! ВЪН ВЕДНАГААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Тия са за затвор, ако нямаме пари да издържаме отбора по-хубаво да ходим в Б група от колкото да правим такива тото порно промоции! СРАМ!

  17. И ТВОЯТ КАПАК СЪЩО ВЪН – ОТ ,,БОТЕВ ,, БЯЛА МЪРШО……

Коментарите са затворени