Със силно осакатен състав ще излезе Локомотив за гостуването на Лудогорец, съобщава сайтът на вестник Марица. Най-голямата загуба за черно-белите ще бъде отсъствието на капитанът Мартин Камбуров. 36-годишният голмайстор е с инфекция на зъб и отпада за двубоя. Освен него извън състава са контузените Ванчо Траянов и Пламен Крумов.
Това принуди старши треньорът Едуард Ераносян да вземе в разширения състав Георги Вълчев и Димитър Везалов, които отдавна не са били сред 18-те за официална среща.

11 КОМЕНТАРИ

  1. Жътите много да не се ебават и да не се занимават с нас щото след час и нещо ще ядът дървото в Бургас и ще се намесят в борбата за оцеляване

  2. Ей жълти комплексарчета, естествено, че няма да бием Лудогорец в Разград, нещо, което вие никога не сте успявали, а ние ги пукаме в Пловдив, когато ги хванем и Едо е решил да им даде почивка да може да си бием Славия през седмицата и да завършим на 4-то място полусезона, а вие, уважаеми жълти приятелки на кое място ще бъдете???? ЛАПАЙТЕ НИ ПИШКИТЕ!

  3. Ясъм от сйело много разбирам от резултати питайте палийски как ша свърш мача с нафтата резултат..4-1.

  4. зъп да тъ боли и п.тка да тъ сърби е мого лошо.
    питайте баба си Айше …се е на зор.

  5. ай мангалииии, тия рязаните ше ги убиййййм

  6. батко Камбур го заболяха зъбите от многото пасти дето изяде-нали й импиратор.
    обачи , що другити охлюви бягат от мача. вай-вай ше ни шибат многу грозну в Расград , анааа.
    да впрягами каруцити и да подкрипим апапите на терена.
    айди , юруууш! мангали срещу мангали!

  7. От Локомотив (Горна Оряховица) ни благодарят: “Подадохте ни ръка в труден момент”
    Ръководството на Локомотив (Горна Оряховица) благодари чрез медиите на колегите от Локомотив (Пловдив) и персонално на Христо Крушарски за оказаната подкрепа и предоставените чудесни условия на стадиона в парк “Лаута”.
    Тимът от Горна Оряховица се завръща на своя обновен стадион за домакинството на ЦСКA в неделя от 15:00 часа, но досега игра домакинските си срещи от първенството на стадиона в Пловдив.
    “Изказваме своята дълбока признателност към господин Крушарски и управата на стадион “Локомотив” в Пловдив, които ни подадоха ръка в тежък и труден момент за нас. Тяхното спортсменство е доказателство, че дори поставени в конкурентна среда може да се изградят трайни колегиални отношения. Пожелаваме успех на Локомотив (Пловдив) в първенството както и в изпълнението на своята програма за развитие”, се казва в отвореното благодарствено писмо подписано от председателя на УС на ОФК Локомотив (Горна Оряховица) Даниел Костадинов.

  8. Играл съм го на точен 5:1, за кво да се излагам с такъв разгром, къв император съм тогава…

  9. Балък, единия е с натрупани картони, гледай си жълтото тото порно и се оривай, дейба и селяни комплексирани.

  10. Ако информацкята е вярна значи ясна е работата!!!
    Как пък Камбуров го заболя тоя зъб точно преди мача с лудите?
    Ванче и Пламен с контузии…и те ли точно преди мача?

Коментарите са затворени