Централният бранител на Локомотив Пловдив Павел Виданов е с изтичащ съвсем скоро договор. Буквално след седмица и половина, бранителят, който се превърна в основна част от състава не Едуард Ераносян, ще е свободен агент, научи PlovdivDerby.com.

Виданов пристигна в Локомотив Пловдив на 4 октомври. На тази дата официалният сайт на черно-белите оповести, че клуба се е обвързал с бранителя, но както стана вече практика при черно-белите, официоза не разкри, за колко време е контракта на играча:


downloadФутболистът Павел Виданов подписа договор с Локомотив (Пловдив). Защитника парафира днес своя контракт. Този следобед той ще проведе и първа тренировка под ръководството на старши-треньора Илиан Илиев.


По информация на PlovdivDerby.com един от приоритетите, поставени от Едуард Ераносян пред директорите, е на Виданов да бъде предложен нов договор и той да бъде задържан в Локо Пд на всяка цена. За момента не известно, дали играчът има предложения от други клубове, което не е изключено след добрите му игри с черно-бялата фланелка.

1 КОМЕНТАР

  1. Павката оправда очакванията и показа огромна класа! Ако има добра оферта от чужбина няма как да го задържим, но ако няма, ще остане!

Коментарите са затворени