Ръководството на Ботев Пловдив ще се опита през зимната пауза да преподпише договорите на поне още трима футболисти, пише 7 дни спорт, показва прегледа на печата на PlovdivDerby.com.

Става въпрос за вратаря Георги Георгиев, голмайстора Жоао Пауло и национала Радослав Терзиев. Контрактите и на тримата изтичат след края на сезона. Шефовете отдавна водят разговори с тях за удължаване на договорите им. Жоао е в полезреднието на Трабзонспорт. Радо Терзиев пък е следен от Лудогорец. Ботев вече се договориха с Балтанов, Серкан, Панов, Бризола, Меледже и Мартин Димитров.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Ами Данчо Джизъса дето не знае къде се намира и само дето го раздава нещо като голям защитник с ръцете разперени на страни. Абе тоя да не пуши трева нон стоп. Всеки път е неадекватен. Ванката Стоянов до кога ще го чакаме, Крумчо пари ли взима ими той плаща да играе?
    Тоя маймун Косоко за кво го взехме? А закво да бере банани ли? То в България е студено и няма банани. Дейба и простото ръководство. Веднъж не излезнаха дс кажат кво става и да призоват отрепките да не правят глоби.
    Яжте ми кура базата пустее от тъп мениждмънд.

    • Ами ходи си на лаута,там стадиончето, е винаги” пьлно”

  2. Жорето “вратарчето” трябва да бъде освободен незабавно, те нов договор ще му предлагат.

Коментарите са затворени