Представителят на Сдружение Ботев Пловдив Борис Гиздаков разговаря дълго с репортер на PlovdivDerby.com след над 2-часовата среща на миноритарния акционер в клуба.

“Положението е тежко. След напускането на г-н Чандъров се твори дупка в бюджета, която не е запълнена. След развалянето и на концесията в Слънчев бряг и някои от спонсорите спряха да помагат на клуба. Г-н Самуилов изпълнява ангажиментите си, като дори ги надвишава, но за да му е по лесно трябва да му се намери партньор. Нашият шанс е стадиона. Обсъждахме развалянето на концесията. Всичко е в ръцете на Общината. ако те намерят законови механизми, чрез които да я прекратят, това ще е добре за Ботев. В момента Ботев трупа задължения по тази концесия, защото не може да я спазва. Ако тя бъде прекратена, то поне ще спрем да трупаме задължения. Отделно от това, ако се намери кой да построи стадиона, то той ще иска нова концесия. Трябва да се намери и начина по който той ще е обвързан с Ботев Пловдив обаче. ”

ОЧАКВАЙТЕ МАЛКО ПО-КЪСНО ЦЯЛОТО НИ ИНТЕРВЮ С Г-Н ГИЗДАКОВ!

14 КОМЕНТАРИ

  1. nqma da izlezem zaradi maloumnite fenove koito Imame.vsichko beshe nared predi grupa idioti da reshat da se napravqt na interesni.

  2. Шанса бил в “стадиона” хахахахахаха. Ама ние нямаме стадион бе Гиздаков, имаме Строеж и то груб строеж, не стадион. Пак жълти лъжи и дълбаене на дъното. После чакай да излезем от батака….НИКОГА.

  3. Единственото решение е да върнем ц. Василев той ни е вожда.бащицата

  4. Хайде сега ония олигофрени дето изгониха Митов и принудиха Чандъров да напусне, да извадят пари от собствените си джобове и да издържат клуба!!!!!!!!!!!

    • Резоне, ти ли си смешнико с няколко ника – минавам от тук, ЖороИ ..

  5. АВА ИЧ ДА НЕ ВИ ПУКА ЗА ТАЯ КОНЦЕСИЯ……..Я ЖА УРЕДЯ МОЯ ЛЮБИМ БОТЯФЪ ДА ИГРЪЙ У СТРЯМА ВА…..ХЕМ ЖА СИ ЧОПЛИМ СЕМКИ НА ВОЛЯ И ЖА ПОРКАМЕ ИЧКИЯ У СМЕСЕНИЯ МАГАЗИМ БА ДА ВЕЙБА.

  6. Ааааааа не верваме. Чакаме коледното слову на нашия вожд, най честния муж Палийски. Той ще кажи истинста. Ай канариеее

  7. Сбогом. На никой, няма да липствате, жълтури. Господ си знае работата.

  8. Демек, закриваме…за поред път, пускаме кепенцата

  9. Значи който развали концесията в панделата още това Държавата….

  10. Защо гласувахте за ГЕРБ?
    Сега им се радвайте , днеска обявиха за ремонта в Лагера с талибани в Харманли, ще им строят и кино и басейн . Да го духа спорта в Пловдив, талибаните са по-важни.

  11. Ох на батко пиленцата сладки, затова ли сте искали разваляне на концесията , да не трупате задълженияяяяя аха истината лъсна

    • Путко нещастна. Да не мислиш че ракетчика е при вас плод на извънземна любов? Скоро и вие ще го дугате

    • Тъп ли си къв си бе.Това е ясно още с новината,че ще развалят концесията кво му тайното….Буферляци..

Коментарите са затворени