Контузеният капитан на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов използва своята страница във фейсбук за да отправи молба към феновете на канарчетата:

Факт е, че се допуснаха лоши резултати, но не трябва да мислим негативно, защото това няма да промени нищо…
Моля, всички фенове на БОТЕВ в този момент да бъдем по-единни от всякога!!! Защото този отбор наистина има потенциал. Вярвам, че заедно ще преодолеем това!

16 КОМЕНТАРИ

  1. Не е вярно че сте на 104 години вие сте нов отбор от 1 август 2010година изчадията на цвък .василев

  2. Какъв потенциал има ботевЪ хехехехехе с 15 годишния Хамуд Локомотив е 8 точки пред ботевЪ, прехвалената жълтЪ школа и бразилци са шкарто, това се доказа и ще се доказва!!!А феновете на ботевЪ са под нивото и на славистите… цялостният потенциал на ботевЪ е дали в гроба на Строежа или в крематориума…

    • Ще пукнеш от комплекс нещастнико.Сто и четири години ни има,преживели сме много трудни моменти,така че мечтата ти няма да се сбъдне.Това означава че ще си останете винаги втори след Символа на Пловдив.

  3. А питате ли дали има финанси а?Или само си говорим ,за смяна на треньор и така нататък.

  4. Има нещо гнило в отбора и затова са лошите резултати . Отбора показа и доказа ,че има потенциал и може да играе прекрасно , срещу ,,Дунав,, и ,,Берое,, . Всички се раздаваха и играеха сплотено , като колектив . А сега ясно се вижда , че не всички се раздават и искат да побеждават на всяка цена , както беше в тези два мача . Белия също се изчерпа с тези два мача и показа ,че ,,БОТЕВ,, не е лъжица за неговата уста , след като допусна такъв срив в отбора . Задължително нов треньор и 3-4 нови играчи , плюс добър вратар от пролетният сезон , за да се върнат поне тези фенове които пълнеха базата . Иначе ,ще завършим сезона с 150-200 фена за последните мачове на първенството.

  5. Какво толкова е станало! На 7 точки сме от 6-тия Дунав Русе, а сме и домакини срещу тях. Програмата ни е сравнително лесна – домакини сме на Верея, Пирин, Берое, Дунав…гости на Локо Горна и Нафтата където също може да се вземе нещо. Мача с Лудогорец мина, както и трудното дерби с буферите. Така че оттук може много нагоре да се върви и аз съм сигурен, че с връщането на Терзиев и Бризола, а от пролетта и на Балтанов, ще сме в топ 6. Няма съмнение в това, а Дунав няма да издържат на темпото!

    • а защо трябва да сме в 6-цата,може би целта ни е да сме в долната 8ца и да се борим за 7-то място което дава път към европа,така ще имаме възможност да обиграем юношите които ще се върнат през зимната пауза.В първата 6-ца ще има много загуби и отново негативно напрежение.Само Ботев

  6. I Бог Лъчо хаха кой си ти бе мухльо. . педалче жълто преди дни разказваше за завръщане и какво??? Кой беше ти един който вкара 7,8 гола за жълтия катун и вече голяма работа ми той един Марчев те бие по всички параграфи ти беше бавен а сега ще си още повече .. Ти си МИШКА И МИШКА ЩЕ СИ ОСТАНЕШ СТОЙ СИ КОНТУЗЕН ЗА НЕ НИ ДАВАШ ПОВОДИ ДА ВИ СЕ СМЕЕМ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗАЩОТО ЗА ВАС ПОДИГРАВКИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СВЪРШАТ

  7. Една птичка пролет не прави. Има много шкарто в този отбор и белия не става за треньор

  8. Лъче,ако всички бяха като теб “Ботев”нямаше да има лоши резултати!

  9. Възстановявай се бързо капитане. Трудно е без теб. С играта си на терена мотивираш и другите.

Коментарите са затворени