Днес, точно 609 дни преди да настъпи 13.03.2020-а година, обратното броене за Колежа започна, видя репортер на PlovdivDerby.com. Няколко работници на Ботев Пловдив, предвождани от изпълнителният директор Иван Йотков влезнаха на стадион Христо Ботев, за да посрещнат пристигащия доц. Ростовски и хора от екипа му, които да стартират същинското обследване на строежа. Преди няколко дни, ексклузивно ви започнахме подробно с всяка стъпка на обследването. На Колежа се появи и членът на УС на Ботев Пловдив Васил Наумов.

Днес екипът на Ростовски и този от Ботев Пловдив ще прекарат вода и ток до предварително набелязани стратегически точни за нуждите на самото обследване. В следващите дни ще започнат замерванията и взимането на нужните проби от бетона и армировката (ПОДРОБНОСТИ ВИЖТЕ ТУК>>>).

Часовникът вече тик-така! След 4 години застой Колежа е по-близо от всякога от рестартиране. Ще има ли Пловдив модерен стадион, отговарящ на всички стандарти на УЕФА и ФИФА?

Отговорът ще разберем след точно:

[wpdevart_countdown text_for_day=”Days” text_for_hour=”Hours” text_for_minut=”Minutes” text_for_second=”Seconds” countdown_end_type=”date” end_date=”13-03-2020 23:59″ start_time=”1531473024″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

31 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    7

    Добре де , на всички нормални хора е ясно , че кривите картуни завинаги ще си играят в Коматево,кому са нужни подобни глупости,кой освен селските мангали заблуждавате…..

    • 7
      2

      Ето как мисли член на една гейбанда!Точно теб някой е тръгнал да те заблуждава!Марамунгел смотан,заблуждавали го били!На кой му е умрел дедовия за теб бе урунгел? Чакат ви още мнооого безсънни нощи!!

  2. 9
    5

    Мангали,цигани,катунари,мърши и Кюстендилци.Стадион ще има.

  3. 41
    20

    Уникална комбинация: ИДИйотков(мишката) и МАЛОумов(дюнерджията), липсва само ПАШАлийски(сервитьора) с такива ръководители нищо добро не ни чака. Сега чикиджийчетата да почват да ми обясняват от долу, какви са ръководителите на буферите, като че ли на някой му пука.

    • 5
      16

      То що не вземеш да станеш един ръководител?

      • 14
        2

        Стани ти. С такива като тези, никой не би се хванал.

  4. 10
    11

    Коя трибуна е паднала през зимата бе мангал кирлив с размазан череп?Казвай коя?

    • 12
      4

      южната бе мангал, питай бат палю строителя-сервитьор

      • 4
        11

        Падна един куфраж от силния вятър бе мангал вмирисан.Няколко греди и летви и няколко платна.Ебаси кривата мангуста,южната трибуна била паднала.Трибуни падат само на вашия коптор Лайнута парк колиба.

  5. 6
    4

    Жива да не бях а на нас стрямалий бат Стоян канара от ни каза че остават 610 дена и аз не знам.

  6. 12
    6

    Анонимния не знам кой е дрогиран ама ти си толкова жалък вместо да си гледаш шибания отбор се занимаваш с нас. БОКЛУК… ИСТИНАТА БОЛИ НА ЦИГАНИНО ?!

  7. 20
    6

    Ясно е единствено че Ботев пак ще има най-много публика в България както винаги е било.Това е ясно циганино.

  8. 26
    9

    Имам чувството,че като стане стадиона и идваме по 15 000 човека на мач, буферите ще се закрият..та в Коматево се събират повече хора от Лайнута парк, така че не знам мангалите на кво се смеят.. ЖАЛКА РАБОТА.. ЦИГАНИ,ЦИГАНИ…. Нйй пак ще бъдем на върхаа !! 1912

  9. 24
    6

    Забелязвате ли че като има новина за Колежа циганите се вълнуват дори повече от нас?Знаят че стане ли стадиона Пловдив пак ще го пълни до дупка а на свлачището ще са си по 200 рома.Обследването започна,слагат охрана и камери,вече няма връщане назад.Треперете мангали.

    • 8
      14

      Направо се разтреперих.
      Няма да спя от яд.:):):)
      Щели да го пълнят?????????
      Ще го напълните в началото от мерак и след това е ясно.
      АКО ГО ПОСТРОЯТ!!!

      • 3
        2

        Е поне си знаеш, че си циганин! След като му отговаряш ???

  10. 10
    18

    На мен в Коматево ми е добре! Живея близо. Базичката е екстра. Рачо, ПЪЛЕН СМЯХ и 3-0 са ми комшии. Те не са от тук де, преди 2-3г се преселиха. Рачо е от Хасково, то му и личи . ПЪЛЕН СМЯХ е някъде от Родопите. 3-0 и той от помаклъка. Но нищо. Пием си биричката всяка вечер и ни боли уя за Колежа.

  11. 14
    19

    Канари сега се връщам о колежа, пълно е с работници. Чакат се 3 крана да присигнат всеки момент

  12. 10
    12

    Андро, продължавай да ни забавляваш, имаш дарба:)))

  13. 12
    6

    Първо посещение, неделя , 01.07.2018, второ посещение, петък 13.07.18 , трето посещение……………, ако наистина им трябват 45 дни, не ми се мисли.

  14. 12
    13

    Хаха не виждам как ще се построи стадиона за това време ! Особенно след като спрат зимата заради времето

    • 14
      5

      Зимата не се строи само в циганските махали че керпичът не издържа.НАвсякъде в белия свят се строи по всяко време.

      • 10
        7

        Затова падна едната трибуна зимата, д’ейба и необразованата помашка кратуна.

        • 2
          1

          Как една е паднала,паднаха всички!!!Хахахаххаха!Ще има инфаркти!!

Коментарите са затворени