Един от най-големите любимци на агитката на Ботев (Пд) Костадин Видолов се съгласи да говори по актуални въпроси, свързани с “канарчетата“. Сърцатият халф е на мнение, че тимът върви в правилна посока, а старши треньорът и играчите са създали силен колектив, отговорен за високото класиране на “жълто-черните“ в Първа лига.

“Всяка една победа срещу Левски, ЦСКА е запомняща се. Колективът изглежда много добър, треньорът си е добър. Отборът играе дефанзивно много добре, защото допуска доста малко голове, което е радващо. До 5 години Ботев (Пд) може да е шампион на България“, заяви пред “Мач Телеграф” Костадин Видолов.

“Канарите” получиха пет червени картона в последните си осем двубоя, но 54-годишният бивш футболист на Марица, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, Левски и ЦСКА изрази мнение, че този проблем ще бъде решен в близко бъдеще от Душан Керкез.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Може и до 1-2, ако мафията позволи, а може и 50 да са, докато умрат всички перуки, гонзовци и домуси и наследниците им. Левски и ЦСКА откога и те чакат за титла, няма и няма, не пускат кокала рязаните домуси.

    Но Ботев си мечтаят за шампионска титла, а Локуто да оцелеят като клуб. След 5 години може и да са заличени вече

  2. 1
    6

    Коце , Коце, остана си тъп войсилски селянин , мъж на жена си , та кой мисли за след 5 г , дали ще има свят тогава с вашите руснаци

  3. 3
    4

    Селяк до селяка, мила моя майно …

  4. 1
    5

    Когато човек остарява започва да бръщолеви небивалици,тъй каза нашия стрямски вожд бат Стоян канара ва да гоейба.

  5. 1
    2

    … ako г-н Пеевски не стане жертва на някоя Коледа…

    • Този е бял, хубав и талантлив мъж, а не крастав, плешив и безполезен като теб!

  6. 5
    1

    Когато Домусчиев отпусне газта, тогава ще говорим за друг шампион. За момента не се вижда този вариант, нещо повече тази година Лудогорец правят най-силния си старт в шампионата с 9 победи и един равен. Ние за момента си гоним нашето – купата на България и третото място в шампионата.

  7. 4
    11

    Хахахах до 5 години, много краткосрочна прогноза е направил, да беше казал до 50 години, за по сигурно. Не е лесно да си тъп. Ама щом е минал през Гомнежа нормално там и да не си бил тъп ще станеш и тъп и нагъл и прост.

    • 8
      2

      До 5 години Локото ще си намери Сайбия. До 15 години ще се върне в професионалния футбол. До тогава…..я камилата я камиларя!

  8. 5
    2

    Видолов “чува петела”, за разлика от Плешивия, който го “кълве петела”.

    • Всъщност Плешивия е кантонерски петел. Плешив и Глух кантонерски петел🤣🤣

Коментарите са затворени