След победата на Ботев над Левски, старши треньорът Душан Керкез изрази гордостта си от усилията на своя отбор, който постигна победа с 1:0, въпреки че игра с 10 души.

„Футболистите се бориха до последно и успяха да спечелят трите точки. Без техните усилия и дух, нямаше да е възможно. Поздравявам ги за този голям успех. Заслужихме победата на 100%. Показахме, че можем да се борим за челните позиции в първенството“, коментира Керкез.

Треньорът също така подчерта, че отборът му е успял да се противопостави на директната игра на Левски, отбелязвайки важността на всекидневните тренировки. „Левски играе много директно, но ние се справихме отлично. Тренираме усилено, за да сме спокойни на терена“, добави той.

Относно отменения гол, Керкез сподели: „Не видях точно ситуацията, но вероятно решението е било правилно. Съдията свири добре в някои моменти, в други не толкова, 50 на 50.“

„Фантастичната атмосфера, създадена от нашите фенове, беше ключова за тази победа. Тя е за тях. Очакваме ги още по-многобройни в следващите мачове“, завърши Керкез, подчертавайки, че отборът ще продължи да се труди усилено с целта да играе в Европа.

10 КОМЕНТАРИ

  1. И Томаш и Генчев го играха велики срещу “Ботев” (Спартак вн и Крумовград) за да станат треньори, съответно на ЦСКА и “Левски”. И тогава, когато ги произведоха в чин – армейски и милиционерски, Душан Керкез им показа кой е треньора и кои са въздух под налягане!

  2. С нетърпение ще чакам понеделник да гледам предаването на тримата глупаци томислав цигани а, дъртия педал касабов и прасето александров.Ще има мучане, ревване, виене. А истината е че Левски се подиграха с труда на съдията никола пооов и на железов, който отговаряше за ВАРа.

  3. Голям си треньоре!
    Да си жив и Здрав и все с победи да ни радваш

  4. Уникален
    Превъзходен
    Умопомрачаващ
    Изящен
    Класен
    Невероятен
    Шибащ говедата треньор
    Няма равен

    • Всички днес бяхме на ниво.
      Всички.
      До един.
      Само напред и нагоре

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.