В Локомотив Пловдив са въвели 8-часов работен ден за треньорския щаб на представителния отбор. Това стана ясно от съобщение разпространено от клуба:

Уважаеми локомотивци,

По повод днешните информации, появили се в медиите, желаем да внесем уточнение. 

Въвеждането на 8-часов работен ден важи само и единствено за треньорския щаб на представителния отбор на Локомотив. Заповедта е сведена до знанието на наставниците още на 10-ти септември.

При неизпълнение следват санкции по вътрешния правилник на клуба.

30 КОМЕНТАРИ

  1. Айахаххахахахахаййа ГРАНДЕ ГРАНДЕ КРУШОЛИНИ! 😂😂😂

  2. Аве ебал съм му маата.8 часа ша си дъвча дъвката и ша си барам топчака.

  3. 6
    1

    Ице ела са ударим по едно уиски оставили средняците те и без друго са по 200 човека на сайванта , сега и тревата е като в Ливан ще мрънкат за нова , ама да си ебават магарето , да сеят барабой , че зима иде !

  4. Бандитите купиха 147 билета последния мач даже трябва 12 часов работен ден да им направя , че другия мач може да паднат до 100-на , само за мастиката не ми стигат

    • Абсолютна лъжа !!!Закупените билети са двуцифрено число !!!

  5. От днес 8 часов работен ден, и като достоен комунист ще въведе и Ленински съботник. Ако все още някой ги помни, работеше се по няколко пъти през годината в събота без заплата.

    • Али , Ремзи и Осман винаги скатават каквото и да се въведе циганките са си циганки

  6. Гаджали на работа ——новия филм по БТВ хахаха

  7. Е как ще накараш мангал да бачка 8 часа , Круши по добре им дай НАКЛОНЕНИЯ те го обожават , офф забравих, че теб не те интересува и ги заебаваш скоро

  8. Трибуна – сметище,
    отбор – посмешище,
    терен – тресавище,
    публика – няма,
    треньор – лунатик,
    президент – алкохолик.

  9. 2
    4

    О, неразумний, бултрасе, защо те е срам да дариш пари за легендата Динко Дерменджиев? Да не би защото уважаваше повече феновете на Локомотив от тези на Ботев? Дали защото пиеше от сутрин до вечер и от вечер до сутрин? Дали защото повечето пари за паметника ще бъдат откраднати?

    • 1
      1

      Защото няма нужда бултрас да го прави. Парите са осигурени, паметник ще има.

      • 4
        1

        Тогава говорим за измама, за пирамида, за незаконно събиране на пари.

    • 2
      2

      Бултрас са направили почти 2 милиона оборот на фен шопа си , а джанго няма и 150 човека на мач , изпърдян вонящ контейнер за фен магазин , ЗАКРИВАЙЙЙ

  10. Любо Пенев много ще се зарадва на това съобщение. Очакваме всички с нетърпение следващия мач и интервюто след него.

  11. По-късно днес ще обявя и кой ще бъде назначен за комсомолски секретар.

  12. И ази дарих 5 стинки за нъшия Динко да са ебъ и в салкъма

  13. 2
    4

    Гъбари, нали бяхте 15 000 на финала в софия? Защо сте дарили общо 2300 лева за паметника на Чико? А от лудогорец дариха 3000 лева.

    15 000 по левче за легендата са 15 000 лева. Да сметнем колко е жълтата обич към Чико… На бултрас се падат, че е дал жълти стотинки за Чико.

    Унижавахте Дерменджиев докато беше жив, беше забравен. Унижавате легендата и след смъртта му!

        • 3
          2

          Виж пич, в Пловдив много богати хора с бизнес са привърженици на Ботев. За това говори фактът, че всички скайбоксове са разпродадени. Проблем с парите няма да има и паметникът ще се направи. От бултрас никой не иска да вкарват средства в този фонд.

          Надявам се, че това ти изяснява ситуацията. Предлагам да си гледаш там Локото с трибуна – сметище, отбор – посмешище, публика – липсваща, треньор – лунатик и президент – алкохолик.

  14. 3
    2

    С 6:0 и една Пета, им евахме мамата във вечността!!!

  15. 3
    2

    За паметника на Чико са събрани 5000 лева, като 3000 от тях са от лудогорец. Селянията няма граници, в делиормана уважават повече Чико от бултрасите.

    СРАМ!!!

  16. 😂🤣😂🤣😂😂🤣ГЕЙОВЕТЕ ПАК ТРЪГНАЛИ ДА ДАВАТ НАКЛОН НА ПИЯНИЯ КУР ?!?!!! КАК ДА СИ ВЪРТИ ТОТО . А, БЕ МАНГАЛИ ПРОСТИ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ВИ СЪЗДАДОХА САМО ЗА ТОТО И ОТ ТОВА СЪЩЕСТВУВАТЕ ВЕЧЕ 20Г. РАДВАТЕ СЕ КАТО БЕБЕ НА НЯНКА НА НАРЕДЕНИТЕ МАЧОВЕ ,НО СЕГА РЕВ 🤣😂🤣😂😂😂😂 ПАК ЩЕ ЯДЕТЕ ПИЯНАТА ТОЯГА ,ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПОРНОТО ЩЕ Е БРУТАЛНО!

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.