Спартак Варна нанесе първа загуба на Ботев Пловдив от началото на шампионата. Отборът воден от Александър Томаш се наложи над канарчетата с 0:1 като гост на базата на жълто-черните в квартал Коматево. Срещата се игра на “Никола Щерев – Старика”, заради лошия терен на стадион Христо Ботев.

Двубоят започна с едноминутно мълчание в памет на починалия през седмицата Георги Аврамов. Бившият капитан на Ботев напусна този свят на 40-годишна възраст. Спартак стартира по-активно и на два пъти прати опасно топката в наказателното поле на домакините. До голова опасност обаче не се стигна.

В 15-ата минута Ботев организира добра атака по левия фланг чрез Нвачукву. Той проби остро, стигна до аутлинията и центрира към границата на наказателното поле, откъдето Алекса Мараш стреля с глава към далечния ъгъл. Опитът на нападателя не бе никак лош, но не завърши с гол.

В 18-ата минута играта отново беше спряна за минута, за да бъде почетен Георги Аврамов. С номер 18 играеше сърцатият бранител. Четири минути по-късно Самуел Акере напусна терена принудително заради травма в рамото. Неговото място в игра беше заето от Никола Илиев.

В 35-ата минута груба грешка на Сирики Диабате можеше да бъде наказана жестоко. Той подари топката на Ивей Ромееш, който комбинира с Ахмедов. Двамата направиха двойно подаване, след което Ромееш шутира, но покрай вратата. Веднага след това Минков намери Ивелин Попов в наказателното поле на гостите. Попето стреля, без да се замисля, но и неговият удар беше неточен.

В 42-рата минута слаб удар на Ахмед Ахмедов не затрудни Бернат. Още в следващата минута защитата на Ботев позволи на Ахмедов да влезе в наказателното поле и да се озове очи в очи срещу Бернат. Вратарят на домакините запази хладнокръвие и спря нападателя.

В третата минута на добавеното време на първата част Ботев поведе в резултата. Центриране към втора греда намери Диабате, който отклони топката успоредно на голлинията. Тя беше атакувана от Алекса Мараш, който от близко разстояние не сбърка. Само че ВАР се задейства и след дълго преразглеждане на ситуацията попадението беше отменено заради засада на Диабате.

В 55-ата минута се откри златна възможност пред Ботев. Балоянис качи топката на главата на Коко Илиев, а младокът стреля към горния десен ъгъл на вратата. Късметът обаче не бе с бившия футболист на Интер и ЦСКА 1948. В 62-рата минута появилият се от пейката Антонио Вутов шутира силно над вратата на Ботев. Три минути по-късно късметът покри варненци след удар с глава на Сирики Диабате. Бранителят засече топката след перфектно центриране на Балоянис от корнер, но нацели напречната греда.

В 69-ата минута Спартак поведе с гол-красавец на Ахмед Ахмедов. Голмайсторът на тима засече центриране от левия фланг, насочвайки топката право под горната греда с левия си крак. На практика стражът Бернат само изгледа как кълбото се оплита в мрежата му.

Последваха минути, в които Ботев създаде две голови ситуации. При едната Джеймс Ето’о прехвърли огражденията зад вратата, а при другата Коко Илиев предпочете да подава към Ивелин Попов, вместо да завърши сам обещава атака. Попето не успя да нанесе точен удар и до гол не се стигна.

В 80-ата минута Ивей Ромееш шутира покрай гредата. В края на срещата Никола Илиев бе изгонен за вотри жълт картон, както и двете предувпреждения дойдоха след нездържани реакции на младока.

294 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    Споделям донякъде мнението на Резо за Керкез, макар и не толкова крайно.
    Видимо е, че този треньор не държи съблекалнята и футболистите нямат респект към него. Няма как иначе да си обясня игровия хаос в жълто-черно. Хване някой топката и се опитва да измами половината отбор на противника. Махленски футбол. Нямат три точни паса. Просто е несериозно.
    Оставете резултати, победи/загуби.Не говорим за това. Играта е тотално разочарование до момента, а отговорен за това е старши треньора. С тази игра, поредицата от загуби и пропадане в класирането, е само въпрос на време.
    Изключително ключов мач с цска предстои. Този мач може да определи нашия и техния сезон. Напълно преодолими са точно в този момент, има ли кой да се възползва обаче ???

    • Пасове има, но все назад и в ляво към Балоянис. Това и мен ме дразни, но изглежда че нямаме футболисти със самочувствие и техника да опитат нещо нестандартно. Дори ми се струва, че доста от футболистите ни ги е страх да получат топката, ако сте забелязали Конте дори се изнервя на хората които се крият и не се пласират, та му се налага да изнася топката сам в предни позиции.

    • 1
      1

      Аз не мисля че в съблекалнята има разнобой. Просто няма мотивация и класа, или иначе казано, класата на футболистите ни е лесно преодолима с малко повече мотивация като тази на Спартак Варна.

  2. 8
    1

    Всъщност като цяло Платек също е ако не точно провал то поне е разочарование независимо с каква визитка ни го представят тук в Ботев. Трансферите му с изключение на Конте са слаби и неубедителни! В защита там където още от Валентич е ахилесовата пета на отбора нищо не се прави!! Сега се видя и,че Диабате е пълен ташак. Пускат го титуляр ссамо и само с надеждата някой да го пожелае за да могат да се отърват от него с някаква макар и малка печалба. Другите дето и докара са с качества на резерви,а някои не стават дори и за това. Назначиха се едно гробище директори а отбора е хаос. Падаме от смешни отбори,а уж сме евроучастник.

    • 3
      1

      Човек, много е трудно да убедиш добър футболист – чужденец с перспектива да дойде в България. Всеки гледа на запад – виж картата на Европа и сложи една линия на Австрия.. от тази линия наляво е истината, евентуално Унгария може да се добави (Полша, Хърватия и Словакия играят основно със собствени кадри)! България е последна опция за всички. Ние сме сиво петно на футболната карта. Ако някой дойде в региона първо гледа Турция и Гърция и след това другите опции.

      Ето днес има новина, че Мичи Нтело отива в (пред)последния в Швейцария. Той дойде миналата година в Локото, само за да може да си въскреси кариерата и при първа оферта си тръгва.

      Погледни Левски, какви футболисти взимат и от къде – трета португалска, четвърта бразилска… всички тези негърчета приемат нашето първенство за краткотрайно стъпало в кариерите си, след което заминават някъде другаде – арабския сват, Русия, Турция и дори Япония.

      • Съгласен съм с всяка една твоя дума, но защо тези неща се премълчават?
        Защо четем дивотии от рода: ” Трансферна бомба” “трансферен удар” Еди кой си подписал със звезда (ама от трета глуха) и т.н. и т.н.
        Лъжат ни ,а в същото време ни представят нещата като нещо на което трябва да ръкопляскаме и да се радваме. За полуидиоти ли ни вземат?!
        Сърдят се когато ги критикуваме за слабата игра и непрофесионалното им отношение към задълженията… Сърдят се и призовават да не се критикува защото това било вредно. Да но в същото време ни приканват учтиво и с примитивен патос да посещаваме мачовете?!
        А ние даваме пари. И тези пари не са дадени за да мълчим а да ни харесва

        • Канят те да си купиш билет. Не те задължават. Хем знаеш че у нас свестен футболист от чужбина няма как да дойде, хем очакваш Меси и Роналдо. Ходи на опера, на театър, на кино, на концерти на чалга певачки….ще се кефиш.

          • Тук не си прав! Обичам си отбора. Обичам и футбола. Вярно не ме задължават да ходя насила . За мен това е занимание за удоволствие за което отделям пари изкарани с труд. Срещу това имам право да изисквам качество. Ако нямаше публика спортът би бил нелигитимен. И изобщо не се прави на глупак какъвто не си! Ако ти си на хранилка при руснака то аз плащам със собствени пари!

          • Имаш право да изискваш ако плащаш заплати и издържаш отбора. Щом не ти харесва продукцията, не купуваш! Левски 10 години ходи по мъките, берат срам какъвто не са брали Никога, но ходят по 10,000 човека на мач с отбори от дъното на таблицата, на гостуване ходят по 3000 човека и си подържат отбора. Няма да споменавам колко пари събраха в кампаниите по спасяване на отбора си от фалит. Те имат право да изискват, а не такива които са дали по 10 лева за вход. Нима като отидеш на кино филма винаги е супер? Хайде слезте на земята! От две-три години имаме отбор без задължения, идваме от Ада, но вече искаме да сме шампиони, да нямаме загубен мач, да играем в ШЛ…..

          • Тъпите опорки за “хранилката на руснака” си я заври там където слънце не огрява! За мен “хранилката” е че отбора го има и горе долу се представя на ниво. Това че очакванията ми не се покриват с реалноста е отделен въпрос. Може би трябва да си коригирам очакванията.

          • Лично аз ще се радвам ако станем шампиони но не го искам на всяка цена. Искам да имаме отбор готов за това и тогава ако е рекъл Господ. Това което не искам обаче е да падаме от отбори като Спартак Варна , Хебър, Септември Ботев Враца,Пирин… нещо което според мен наистина е унизително Ето това не искам!

      • Лудогорец от къде намира футболисти?Просто при нас всичко е аматьори!!!

        • Изкарай пачка каквато има Домусчиев и го започвай!

          • Домуса в момента печели ,защото има акъл, а нашата “Ватинка”за пет години само говори и нищо.Можеше спокойно да подложи и сега да печели!А има и подарен стадион за 50милиона!!Затова не всичко е пари “а иска и акъл”!!

          • В момента управлява,”Тате-милиардер”,Зингаревич го няма от събличането на отбора!!Милиардер+стадион,и накрая няма пари за поне трима добри футболисти!!Смях!!

        • Лудогорец дават огромни заплати. Кешеру примерно е взимал 70,000 евро месечна заплата. Като сложиш ниските данъци в България, това прави чистите пари много добри сравнено със средна и западна Европа, където имаш 35-40 процента данък.

          Отделно Лудогорец всяка година гарантирано играе в групите на Европа, а от там се изкарват и големи бонуси. Едно влизане в ШЛ ти оправя живота.

          И не на последно място Лудогорец купува играчи в диапазона от 1 до 2.5 милиона евро, а всички останали взимат или свободни агенти или плащат по 200-300 хиляди максимум.

  3. Погледнете коментарите,плюсовете и минусите Семейната двойка Ерол Париж Париж и Станьо,единият мангал,другият педал Само арменец,помак и бежанец мюсюлманин им липсва.Цигани,индианци беси,сърцето им е Локо,по скоро антиБотев,кошмара на небългарите.

    • Пск копираш, Бонке.
      Затова ви викат папагали!

  4. 1
    7

    Селяците ги шибат из целите Балкани.
    Вече и отбори от Б група.
    Важното е петалнята да се върти и негрите да са на тезгяха

    • Гледай си мангалското гето и не се бъркай там, където не ти е работа!

      • От теб се уча

    • 1
      1

      Хаха то глей днес септемврийчетата да не ви се изпразнят два три пъти на лилавите венци Мемет, БОТЕВ не е лъжица за прогнилата ти устица.

      • Септември не са въобще за първа лига… а и с този треньор, съвсем.

      • 2
        2

        ИЗГРЕВ БОЙСКИ ЖЪЛТ МАНГАЛ! СЕПТЕВРИЙЦИ НЕ ЗНАМ КАК БИЯТ ,НО ЛОКО Пд БИЕ ТАКА :7:3 ,0:1,6:0!!!ДОПЪЛНИТЕЛНО ЖЪЛТИТЕ КУРВИ ПОЛУЧИХА ОГ
        РОМНИ ПЕТА И ШЕСТ КУРА В ЖЪЛТИТЕ ЗАДНИЦИТ!

  5. 1
    6

    Абе хора не разбиратр ли че Андрей е трол на руснака. Безсмислено ф да спорите с него – всяко мнение тук е 10ст. за него…
    Изобщо не го интересува истината, а само да провокира мнения и да си прибира копейките.
    Помяр

  6. 1
    5

    Хайде сега всички критици да отворите статията след 2:2 в Словения и 2:1 в Гърция и да си прочетете собствените коментари.

    Истината е, че Ботев има 3-5000 истински привърженици, а останалите са глорихънтъри.

    • 7
      3

      Ето сега видяхте как се взима мач равностоен- със съдията! Мазния гел си е опекъл работата, а ние се косим за смешни мачове! Вчера видяхте как се спира отбор- контузват играч с фаул в гръб, 15 минута е – поне жълт картон- няма нищо , даже и фаул няма, това дава криле на гостите, които дърварят здраво, но няма картони, няма нищо, контузват и другото крило, пак няма нищо, изнервят се играчите на домакините, отменен гол по повече от съмнителен начин, в един равностоен мач това значи много!

    • 3
      7

      Само хейтът и спряха да ходят на мач а бат Стоян канара тая куромела за кой я напрай ва да вейба. Бахури пети мамата ни разкатаха ва да сейба.

    • Останалите са не само глори хънтъри, ами и треньори без лиценз, президенти без пукнат грош, неграмотни професори без средно…..с една дума лузъри! То в България е пълно с такива, но като че ли в Пловдив е събрана есенцията на този тип представители на хомосапиенс.

      • Как ви идват на ъгъла толкова празни приказки!!

        • 1
          1

          Точно!В всеки добър отбор има две,три правила.Собственик определя бюджета,третьор и спортен директор поемат цялата власт и феновете подкрепят неистово отбора.Точно и ясно!!А при нас нещо такова?Лъчо Танев го казва”Когато собственика се меси в работата нищо не става”

    • Истината е че Ботев Пловдив няма право да губи от селски отбори у дома още повече с тази игра без удар към вратата.Това е истината!

      • Спартак Варна не е селски отбор. Спрете с глупостите. Спартак е първият отбор на морската ни столица и има много по-голяма фенбаза от отбора на ТИМ. Соколите дълго време страдаха от липса на подходящ президент, но сега го намериха и вече виждаме резултат. Имат и много добър треньор, който ги е научил да стоят правилно на терена и да си подават топката… нещо което при нас напоследък липсва.

  7. Казах ви аз,че си заслужаваме съдбата….заслужаваме да си седим на 8-мо място и това е!!!Ами руснака що да не ни тегли майните и да си прави каквото си иска,да си продава и да си прави далаверите…че какво вижда насреща,само хора дето плюят….къде бяхте всички вие последните 3-4 месеца???Да,има голям спад в отбора, но не се прави така след една загуба и да си ходят всички….ама кво се учудвам,да не забравяме че всички сме треньори и политици….. комплексарите само чакат някой да се провали и се почва .. Стоичков цял свят шапка му свалят,в Барселона и до ден днешен е Бог,само в БГ хората го плюят…..ами Григор Димитров???Колко години е топ тенесисист и цял свят казва,че по техничен тенесист не да виждали,беше и в топ 3,но само като падне и се почва с храчките и че за нищо не ставал,та ние за БГ футбола се чудим защо е така плюят……та…..заслужаваме си съдбата,не само в спорта, като цяло за държавата….. САМО БОТЕВ

    • 3
      7

      Приятелю, проста стани фен на Локомотив Пловдив и ще виждаш подкрепа във всеки момент за отбора.

      В ботевЪ обичат, когато бият иначе ВСИКИ ВЪН

      • 8
        1

        Никой няма да стане фен на Локо Пд, защото четейки тук ще види, че за единия отбор са изписани 249 мнения, а за катуна от Лаута е 49 са постижение!

    • 3
      3

      Колега, наистина – заслужаваме си съдбата – след като допуснахме и продължаваме да търпим Тиквата и Пеевски да унищожават държавата.

    • 3
      3

      А дано ни е тегли по скоро!!Само да не лъсне голямо задължение като в Рединг и тогава ,ще ядем дървото!!

  8. 7
    1

    ЧЕТЕТЕ ЛИ ВСИЧКО ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ??
    СЪНУВАТЕ ЛИ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ??
    ГЪРЧИТЕ ЛИ СЕ В КОМПЛЕКСИ ??? ИЗМЕТ ДОЛНА !!
    ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ Е ТАКА !
    АКО ГО НЯМАШЕ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТ ОТДАВНА ДАСТЕ СИ СЛОЖИЛИ ВЪЖЕТО ! ЖАЛКИ АМЕБИ
    БОТЕВ Е НЕЩОТО КОЕТО ОСМИСЛЯ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НЯКОЙ !
    СЪРЦЕТО НА ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ БИЕ, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ КРАСОТА ВЯРА И БОРБА !!!
    А ВИЕ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ ТАМ НЯКЪДЕ …
    МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И ЩЕ ГРИЗЕТЕ НОКТИ И ЩЕ СЕ ГЪРЧИТЕ В ГРОБА КОГАТО ЧУЕТЕ ИМЕТО СВЕЩЕНО !
    ЛЕКА НОЩ И ПРИЯТНИ СЪНИЩА !

    • На майка ти в путката помак скапан!

  9. 6
    5

    1 тон глупости изписани от хора, които грам не разбират от футбол. Отбор се прави и се издържа с пари. Платек каза, че най-високата заплата е 10 000 евро на месец. 120 000 евро на година. Да речем, че 10 водещи играчи взимат средно 100к на година, това са 1 милион. Като сложиш и останалите играчи, треньори, директори, служители, сметката за заплати само сигурно е 2.5-3 млн евро на година. Ами поддръжка на съоражения, наеми, екипировка, пътувания за гостувания, хотели и т.н., разходите за сезон сигурно надхвърлят 4 млн. евро. Откъде идват тези пари? Имаш 20 домакинства на сезон, 5000 средна посещаемост х 20 лв. средно за билет, това са около 1 млн. евро на година приходи от биети. От кетъринг и продажба и продажба на артикули не знам колко се правят, не вярвам да са повече от 500к евро и от ТВ права 200-300к евро, спонсори нямам идея. Какво излиза, че клуба трябва да печели от трансфери минимум 2 млн. евро на сезон за да не е на минус. Предните 2 сезона сме на печалба оттам 2.1 и 1.6-1.9 млн. евро, та горе-долу се връзва сметката. Айде този сезон дръпнахме малко с 6 мача в Европа, за които още не е ясно какви пари ще приберем от УЕФА, ТВ права и билети. Дотук сме и с около 1.6 млн. евро печалба от трансфери, ако продадем Акере, Ето’о и Секулич това са още 3 млн. евро. Клуба изглежда ще реализира добра печалба този сезон и може да похарчи някакви суми и за играчи, макар, че там няма много смисъл, тъй като има много свободни агенти. Но дори и за тях се плащат някакви пари за комисионни на агенти, а добри играчи като Трибуле сигурно прибират по 30-50к евро кеш, тъй като и други искат да подпишат с тях. Сега става ли ви ясно защо Зингаревич води малки негърчета от школите си в Русия, прави ги играчи и ги продава за добри пари? За да може да издържа основния си отбор – Ботев. Имайте предвид, че сме един от малкото финансово обезпечени отбори в България, заплатите се плащат навреме и т.н. След 1 загуба тука Ганьо иска всички да се махат, треньора да си ходи и собственика да си ходи. Ганьо, ти ли ще издържаш отбора с твоите 20 лв.? Загубата е неприятна, да, но това се случва във футбола. Въпроса е да не се превърне в тенденция. Тогава мерки ще се вземат. Аз мисля, че Платек е най-добрия спортен директор, който сме имали при Зингаревич. Човека е работил 6 години в Борусия(Д) неслучайно, бил е скаут, да, но откакто дойде мисля, че се реализираха добри трансфери и в 2-те посоки и клуба е на добра печалба. Също мисля, че Керкез е може би най-добрия треньор който сме имали последните няколко години. За да докаже това обаче ще трябва не само купата която спечели, но и едно предно място в първенството и да овладее някоя криза, ако се появи такава. Дори с Изрудин завършихме 3-ти един сезон. Малък клуб сме, с малък бюджет и не можем да привлечем дори средноевропейско ниво специалист и играчи. Така, че място за драми няма. Отбора трябва да се вдига. Бай Ганьо обаче се оплаква, че му пробутвали бира и абонаментни карти, хахаха, абе Ганьо, някой насила кара ли те да купуваш? Маркетинговия отдел м/у другото ни е №1 в България, много пред останалите аспекти в отбора. Аз съм ходил на много мачове в чужбина, ами и там продават бира и сандвичи на стадиона, и сезонни карти и мембършипи също и първото нещо което се опитва да ти пробута клуба е да си купиш фланелка и артикули. И те искат да печелят от феновете, тея мръсни капиталисти. Ама поне не са руснаци, та им е простено, казват по БТВ и Нова 😀 Че и опашки за билети има, стадиона събира 40 000, а искат да гледат мача 60-70 000, ако не си купиш сезонна карта ще гледаш по телевизията. Ама бай Ганьо с това мислене е на този хал…Иначе следващите 2 месеца имаме 7 поредни трудни мача. ЦСКА-София(г), Славия(д), Арда(г), ЦСКА 1948(г), Левски(д), Берое(г), Черно море(д). Тук ако резултатите са негативни или се заформи една поредица от няколко загуби може да се сбъдне мечтата на Ганьо за нов треньор. В анонимните форуми се събирали мнения за предложения за нов треньор. Зидан бил свободен от доста време. Льов, Тухел, Шави, Алегри, Мойс също са на разположение. 200 форумни плювача щели да дарят по 20 лв. на ръководството за плащането на заплатата им. Вместо да ги дадат за билет, а пък и бира искали да им пробутват на ганьовците разбираш ли. Бира може да се пие и в кварталната кръчма и вкъщи и там да се плюе на воля.

    • 9
      4

      Уважаеми селски счетоводителю,
      Печалбата на Зингаревич въобще не ме интересува ама ни най малко…и въпреки че дълбоко се съмнявам в тези цифри които изнасяш ще ти кажа следното.Колкото и да не ти се вярва отбора на Ботев е 3 ти по популярност в страната Отбори като нашия (Левски и ЦСКА в по голяма степен)имат социално значение за обществото и президента(собственика)на този отбор трябва да се съобразява с феновете и да им доставя продукт от който няма да се срамуват.
      Да бюджета ни е стабилен и именно заради това не приемам селския отбор на Крушарски да завършва с 15 -20 точки пред отбора на руския милиардер с 2-3 милиона бюджет.Там също се карат не лоши футболисти които също се продават така че хайде моля с тази мантра че не могат да се вземат добри футболисти без пари не на нас!
      Платек дали и какво е работил в Борусия Дортмунд е доста съмнително но това е друга тема след като руския мошенник си го харесва така да бъде.
      Ние искаме да не се срамуваме ,да можем да бием селски отборчета от рода на Спартак Варна и Арда и Крумовград а не да ни бият на собствения ни стадион.
      Да в големите отбори е така свиквайте,феновете имат изисквания за победи и добра игра, който не може да достави това и да го съвмести с печалбата която му е необходима може да тръгва веднага!
      И за твоя информация доста от нас харчим по доста повече от 20 лв за бира на всеки мач и тези пари не са ни дадени за да мълчим и да ни харесва !
      Нямаме против руснака че е руснак ако ще и да е дявола важното е Ботев да е добре….А явно не е!

      • 3
        4

        А какво предлагаш ти, анонимен фен? Можеш ли ти да издържаш отбора или имаш конкретно предложение за човек, който ще инвестира в Ботев Пловдив неограничени средства, ще купува футболисти за 2-3 милиона евро , ще уреди лоби в БФС и ще направи Ботев шампион в следващите 4-5 години за радост на хилядите фенове, които даже и в мач със Септември София ще са 15000 на стадиона? Имаш ли такъв човек или си поредния, който не брой изпитите бири преди мач, но брои парите на другите и изчислява колко се печели от билети?

        • 7
          5

          Нищо не броя и не изчислявам изпитите бири и броя билети се броят от руските ватенки и когато са по малко вдигат скандали.
          Ако въпросния няма пари за отбор като Ботев може да си закара негрите и Платек във Ван (Армения)ние ще се оправим и без него със сигурност.
          Но да падаме от селски отборчета като домакини и да ми обясняват че били добри отбори.Да ни отстранява селско отборче от Босна което цяла седмица ми се повтаря колко били добри а истината е че ако са в бг шампионата ще се борят за оставане.
          Това е не приемливо!Не приемливо е на подарен стадион терена да е на лайно тоалетните също .Не приемливо е да изгониш готвача от базата защото не ти се дават пари !
          Ако Ботев е голяма лъжица за него да ги събира и да си ги води на гъза на географията в родната му страна!

          • 7
            2

            Миришеш на лаутник, та се не траеш! Какви тоалетни , бе мангал, къде сте видяли такъв стадион и такива условия! Какъв подарен стадион- този стадион е извоюван и щеше да е готов още 2015 година, ако не бяха Мутрата и Шиши и техните машинации и измами! След това Мутрата се усети, че феновете на Ботев Пловдив са незаобиколим фактор в БГ и реши да даде средства за довършване на стадиона. Локото се присламчиха към софрата, както винаги закъсняли във времето и пространството!

          • 2
            2

            Дядо попе имам в предвид че му е подарен от нас а той прибира приходите

    • 7
      2

      Никой не иска от руснака да е шампион(въпреки че обеща при пристигането си че до три трансферни прозореца ще се бори за титла)искаме само да не падаме у дома от селски отборчета искаме да не играем 10 мача на новия си стадион(подарен на смешния руснак)без да имаме вкаран гол!!!!
      Искаме когато в България всички отбори са полу мъртви да се опитваме всяка година ако не да играем то поне да сме в битката за евротурнирите!
      Само това искаме!
      Иначе ако иска всяка година да ги продава всички нямаме сантименти към никого!

    • 2
      3

      Рашо ти ли си?или някой отчаян тип от сдружението?

    • 5
      3

      Дано от толкова много разходи и малко приходи смешната ватенка да отдели пари за да подържа терена на подарения му чисто нов стадион и да подържа терените на подарената му модерна тренировъчна база за да не се налага отбора да тренира по съседните села!
      Ако няма пари всички на влака и в тайгата

    • Аз ако съм на Зингаревич, и ако за тези пари, ми се предлага такава продукция на терена, ще ги изнасиля всички с бутилка Столичная анално. От Рашо секретарката, през Керкезина, до последната резерва в отбора.
      Не може да имаш такъв бюджет и просто да си играйкаш бе, г-н Малка амбиция !

      ЦСКА и Левски затова са винаги в топ-5 , че независимо от бюджета, има постоянен натиск и изисквания. Към треньор и играчи. А ти какво ни казваш. Трайкайте си. Ми, не ,няма. С най-големия бюджет при Цв. Василев- пак нищо, щото има мишоци в клуба и предпочитат да си трайкат. Тях високите цели и напрежението, ги плашат !

      Гледай сега, г-н Трайчо, с банда куци коне, но качествен треньор, ракетоносителя от Лаута, днес ако бие Септември , се изравнява с нас по точки. Това ако не мега провал за нас и то пореден, не знам какво е.

      Или печели мача с Лоич керкезина, или да отлита. Към Зрински ако иска….

  10. 8
    3

    Тиквата и Пеевски убиха Ботев преди 10 години

    • 11
      2

      На днешния ден преди 19 години беше убит престъпния мафиотски бос Георги Андреев Илиев.С куршум в сърцето.

  11. 7
    3

    Да си фен на Ботев Пловдив винаги е било нещо, което не е за всеки… Този клуб е преживял много възходи и падения, бил е на върха, бил е и на дъното. За съжаление Ботев никога не е бил най-успешният клуб, нито пък с най-голям бюджет, но винаги е имал нещо много по значимо, което не всеки един отбор има – феновете… Затова този клуб никога не ще умре, защото въпреки страданията и кармата, която е имал през годините (10 загубени финала, 10 години без стадион, победите в София срещу Левски и ЦСКА общо 10-тина на брой за цял живот, отборът в цялата история на А група с най-много допуснати голове) и многото други гадни неща, манталитетът, който истинският ПЛОВДИВСКИ ЛЮБИМЕЦ ИМА, ЛЕВСКИ И ЦСКА НИКОГА НЯМА ДА ГО ИМАТ… ЗА ОНЕЗИ ОТ ВСИ НЯМА СМИСЪЛ ДА ПИША, ТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ СЪС ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА, НО ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ В СЯНКАТА НА БОТЕВ… 🙂

    • 3
      2

      ЛЮБОВТАААА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ, НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕЕЕ… ЗАЕДНО, ДОРИ В АДА, НИЕ ЩЕ ГО СЛЕДВАМЕЕЕ… ЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ О…

    • 2
      6

      Пич,ти олигофрен си по рождение,или стана такъв от много бой в махалата? В нашия град няма нищо по – жалко от жълтур!!!!

    • 5
      1

      И къде са тези фенове? Феновете на Ботев са празнични фенове, нещо като празничните вярващи- ходят на църква само на Велик ден и на Коледа! Така е феновете на Ботев ходят само на голям мач или на супер важен мач! Фенската култура ни е много чужда, отбора пада , бие трябва да се поддържа, не може да искаш всеки мач да е в ЕКТ или с Левски, ЦСКА или Локо Пд. Виждаме как се поддържат отбори във Втора и Трета даже Бундеслига, в трета английска дивизия също стадиончетата пълни! Търсим само оправдания- слаб отбор, време за отпуски, много топло, много студено, много рано мача, много късно мача- общо взето безнадеждна работа!

      • Ако феновете на Ботев са празнични фенове тогава феновете на Левски и ЦСКА какви са? Онези при 2 загуби правят бойкот, ние да изпаднем в Б група пак ще сме повече от тях ако те загубят 5 мача примерно… Иначе съгласен съм, че има и доста идиоти в наща публика и не само, навсякъде ги има, но я ми кажи кой друг отбор ще събере 20 000 на 9-то място в класирането… точно така никой така че не те знам буфер ли си, ботевист ли си, но тва е положението… Между другото не знам наще кво реват, погледнах статистиката СПАРТАК ВАРНА са ни традиционно труден опонент, баланса е 32-31 в Полза на Ботев дори Спартак имат с една победа повече в Пловдив отколкото ние във Варна…

  12. 2
    5

    Станислав е дяволът в живота на бултрасите… може да го няма във форума, но жълтите го виждат навсякъде и по всяко време. Безценно!

    • Всъщност е плешива парцалена кукла, която всички подритват за кеф. Форумния шут, с който всички се гаврят а той дори не го осъзнава, ми полага двойни усилия да стане още по-жалък.

    • Станьо Тъпака ли бе? Хааахаха скъсан неудачник живеещ в измислен свят, в който подарява книги на тартори на агитки…

  13. 4
    6

    Или е тото или ЗИНГАТА е най големия олигофрен,ако не вижда какво става в клуба.С тоя бюджет такава трагедия не може да има.
    ЯВНО Е ТОТООО

    • 1
      5

      През кура му е на Цингата за манталитета на ботявиста, както и за сълзливата историйка за бедното 10-годишно харманлийче, което хем станало кръстник, хем и домакин на парцалената топка на мааленското ви клубче. Той си следва собствения интерес. Откакто е дошъл действа на принципа: Разделяй и владей. То и затова разни групички се причакват и пердашат по тъмни сокаци, че и на трибуните взеха да се млатят. За Цингата всяка дадена рубла трябва да се превърне в евроцент. Пере ли си пере човека шумата, наречена руска неконвертируема рубла. А вий се джафкайте туа кой колко взел и колко му били обещали, ама не му ги дали…

  14. 3
    8

    Домусчиев е казал, че ако някога заебе Разград, най-вероятно ще ни вземе нас! На сърце сме му!!! Вий иначе как си я мислите: така лесно ли се харизват 2 купи и една суперкупа? Па тогава елате ни вижте- 20 пъти шампоани ще бъдем!!!

    • А Главния е казал, че решението му да премести Велбъжд в Пловдив, му е изяло главата.

    • Вараджиии , киртацииии , измамнициииии

    • Тва което също е казал е че когато и да посипят с напалм задния двор на ВСИ, все ще е късно.

  15. Станьо,Станьо жалка твар През минути с различни никове си тук,жалкар нещастен.Обеси се,помогни си.Стига с тези ботевистки никове да сееш разногласия.Лесно те разпознаваем си гниди,никога няма да станеш въшка.В сайтове без регистрация.Даже си сменил профила в други Умри в мъки куроносителят на говедарският селяндур.

    • 1
      2

      Не знам как Резо не опроверга това плешиво лайно, или и Резо е на същото мнение? Ако е така-жалко!

  16. Чакайте резултатите от следващия кръг. От тях ще ви се изяснят много неща. Включително и за нашите любимци.

  17. 11

    ИСТИНАТА Е ,ЧОТ ГОСТУВАНЕТО НА МАРИБОР НИЩО НЕ ИГРАЕМ , ТРЕНЬОРА ПОСТОЯННО НЕЩО БЪРКА

  18. 11
    10

    Всичко живо , което е Ботевист да се спре и да подкрепя Ботев от трибуните…това е мерзост в момента , което правят някои….Спрете се и подкрепяйте сега е момента… САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ

    • 11
      10

      Не! Това е протест срещу глупавото управление което е на път да направи за смях един от най-обичаните отбори в България с фенове из цялата страна!

      • 8
        11

        Да си га кажем правичката каквито са фиъенувити-селяци, такива са и шефовити-калтаци каза бат Стоян канара и продължи да ака в тоалетната на двора в Стряма ва да гоейба.

        • 5
          1

          Станьо как Се гледаш в огледалото.Аз знам.Навъсен ,грозен плешив,с клепнали уши и криви крака Квадзимото,пазач в училище Посмешище за пример

          • 1
            1

            Ама въпреки всичко плякам жена ти жълт убитак с амжурка в килотите.

  19. 9
    5

    Антъни Уджа, този старец, собственоръчно отстрани Марибор и донесе 1 милион лева и още 2 мача в Европа. Само заради това си струваше да подпишем договор с него.

  20. 9
    10

    От преди финала за купата, казвах на всички познати- ” Дано да не спечелим купата, защото тя ще донесе удължаване на договора за Керкез, много е добър , но по душа. ”
    Керкез не става !!!

  21. 6
    2

    Ние играем на гол сив бетон във Варна, но играем. Как е възможно Ботев да не може да играе на стадион за десетки милиони левове? Кой е виновен или има обща неотговорност? Тоест всички са виновни?

    • 3
      3

      Терена е леб бе човек. Сега ще го ремонтират 2 седмици

  22. 2
    8

    Не се плашете- все пак ще станем шампиони!!! Както Лудогорец ни подари два пъти купата, така ще ни хариже и титлата! От мене да го знаете! Само трябва да си бием в мачовете с Локита, Спартаковци и тем подобни. Стане ли това- Домуса е мъжкар и титла ще ни даде!!!

    • 9
      2

      Аз пък искам в жалкия си скапан живот да видя нашите трибунки на Лаутата пълни , ще умра да си еба майката нещастна и няма да видя милата трулибунка Джесика пълна докрай за кво ни е стадион като не пускаме циганите нямаме фенове

  23. 7
    3

    Да напомня на атрофиралите мозъци , защо Митко Селския се задържа толкова много години ……защото както и тогава , така и сега има троянски коне в Ботев , само при Цветан Василев имаше малко спокойствие сега всичко е в лустрото на нашия клуб (500) кой разбрал , разбрал….аз и и в Б и В група ще ходя , така както ходя вече 40 години….Затова сега и ЦСКА са трагични , защото феновете много се бъркат в професионален план , а не са компетентни ! Всеки играч или за продаване , всичко е бизнес , понякога върви друг път не

    • 5
      9

      Нищо не ни напомняй! Видно е,че си слуга и прислужник на руснака.

  24. 15
    1

    Загубата е неприемлива и няма извинение за нея. Спартгак(Вн) ни надцакаха. Нямаме точен удар във вратата! Имахме 6 дни да се готвим. Този мач беше задължителен да се вземе, ако искаме да се борим за топ 4. Ако ще я караме така най-вероятно пак ще се борим за бараж като гост (5-8 място) и не можем да разчитаме, че всяка година ще печелим купата, за да играем в Европа! Ботев има по 1 голям проблем във всяка линия. Като почнем от защитата. Ако Конте ще остава, то трябва да е на терена! От публиката ли се притеснява, че ще освирква заради червения картон или какво? Диабате е супер непохватен, той е 4-ти избор за централен защитник. Чернев е 3-ти избор, и той е на пейката! Диабате беше 1 на 1 с Ахмедов, който е голмайстор на първенството при гола и там загубихме мача. В халфовата линия големия проблем се казва Попов! Попето даде каквото може миналия сезон, но вече е свършил. Може да остане този сезон на пейката или в съблекалнята, докато се намери друг лидер и после да се пенсионира. Крилата бяха умело блокирани, което ни е най-силното оръжие, а 1 нападател срещу 3 защитника нямаше никакъв шанс. От Мараш има още много да се желае, но той е реално 5-и избор. Уджа, Николов контузени, Секулич за продажба и Трибуле неготов за титуляр все още. Илиев си изкара много глупав червен картон, не че имаше значение в края на мача, но следващия мач сме с 1 опция по-малко. А той е срещу ЦСКА, които като нищо може да се събудят точно срещу нас, сигурно и с нов треньор. Има 1 цялостен проблем и той е, че тонуса в отбора е адски спаднал след отпадането от Европа. Няма желание, няма настроение, а с това техническите и тактическите аспекти остават на заден план. Това се предава и от трибуните, които рязко оредяха и затихнаха. Видя се кои са феновете с картите, най-тихите и мълчаливите. Далеч съм от мисълта за треньорска смяна след 1 загуба, може би след 3-4 тогава да се търси промяна. А да се докаже, че загубата е случайна може само с победи и точки. В този период много от играчите мислят и за трансфери, Ето’о беше контузен, влезна и той май беше за червен картон. Тези момченца трябва да знаят, че с такава игра ще си останат в ефбет лига!

    • 8
      1

      И от всичко това което си написал и което разбира се е вярно,какъв извод може да се направи? В Ботев се работи непрофесионално и хаотично.Ботев е много голям български клуб на когото в момента е отредена унизителната роля на едва кретащ средняк. Нима това заслужава клуб с огромна фенска подкрепа, със славна история, дал толкова много на българския футбол

      • 7
        2

        Единствения български отбор в който се работи професионално (донякъде) е Седмоголец. Ботев е много голям клуб, с история, дал много, но има само 2 титли и 4 купи в славната си история. Ботев при Зингаревич е на светлинни години пред този на Христола и Самуилов. Това ли искате да се върне с Пимко? Мисля, че с Платек и Керкез се работи много по-професионално, отколкото с Изрудин, Петрович и т.н. 1 загуба е и почнахме да правим трагедии. Ако станат 3-4 в кратък период от време тогава ще е обезпокоително. Феновете трябва да са по-търпеливи, защото сме изживяли далеч по-лоши времена

        • 9
          2

          Стига с този Пимко той не е бил за да се връща….Ние искаме силен отбор отбор който да ни носи радост и гордост .Ние,които искаме това не работим в клуба ,синовете ни не работят в клубния магазин,не ни подаряват карти,вадим парите си на други места и харчим част от тях за да подкрепяме Ботев в България и чужбина!
          Ние нямаме интерес някакъв скапан руснак да се гъбарка с нас,а назначените от него руски боклуци да крадат и да но говорят глупости ще ви изметем заедно със вашите подръжници ако не се вземете в ръце…

          • 2
            2

            Абе хора спомнете си къде бяхме преди да ни вземе руснака! Някой друг да е заприпкал да ни става собственик? Освен гореспоменатия строител на калпавия стадион? Някакви предпочитания за нов собственик? Българин, украинец, туземец? Само да не е руснак! Обясни ми как ще се изгради силен отбор без пари? 5000 фена с по 20 лв за билет ли ще го изградят? Хората се мъчат да направят нещо, свободни агенти, а-у. Тук сте масово плювачи и семкаджии, а нямате идея как се изгражда и поддържа отбор

  25. 5
    9

    Това изнасилване над гъбите от Източен 10 го посвещавам на феновете на Пловдивския любимец. Локомотив Пловдив е завинаги в моето сърце. САМО ЛОКО, черно бели братя и сестри!!!

    • 10

      Типично сектантско изказване ! И нито дума за това , че Томаш с действаш договор , подписан преди седмица си бие шута от Ювето ! За сърцето питай бай Вълчо ! Секта Кюстендил с пинизи за ВАР системата ! Измамнициии , мошенициииии , сектантииии

      • 5
        9

        Селянино, отивай да береш гъби от Източен 10 и не мисли за отбора на Пловдив. Сектанско е да си събориш стадиона и 10 години да си БЕЗДОМЕН,за да имаш стадион с гъби- неизползваем!

        НЯМА ПО- ТЪП ОТ бултрас, НЯМА И НЯМА ДА ИМА

        • Алоо, гражданина от цигански произход. Вашия стадион като стане готов, ще е по-грозен от този на Ботев Враца. Ае, бегом към Столипиново

          • Лаута е бижу, за което сме мечтали! И няма да допуснем грешките от Източен 10 с гъбите.

            Стадион Локомотив ще е гордостта на Пловдив, Тракия и България!

        • 7
          1

          Гражданино от Юве Столипиново , ходи мертай линии , че такава ВАР измама няма в света , даваха ви по СНН , мошеницииии , измамницииии , вараджиииии , сектантииии ! Ти гражданино кюстендилец , защо не си в Кюстендил в момента на възпоменание , занеси цветя и се обади на Емо Наков да видиш истинската купа ! Вараджииии

        • 7
          1

          Буахаха плешивия цървул тва му е най-щастливия уикенд напоследък да те еба у нищожеството

  26. 14
    4

    Виждам че са доста активни защитниците на Зингаревич(Сдружението живко и други лапачи) и ще си позволя да анализилрам действията на ръководството което само иска да се купуват билети и бира и друго не ги интересува.
    Да започнем със селекцията:
    От както ватенката е тук за първи път правим селекция на време но нека да я разгледаме каква е тя
    1.Уджа- безпорно страхотно попадение (на пръв поглед) сам отстрани Марибор,НО всички дори и ватенката са знаели че този човек идва контузен и е свършил с футбола но въпреки това се взима(за да можем да затворим очите на феновете)Касабов е казал да не се взима още на прегледите!!!!!!!
    2.Андрей Йорданов- футболист от изпаднал отбор твърда резерва(и без да е контузен)
    3.Илиев- млад футболист не успял да се наложи в 1948?!?- с който не могат да се гонят големи цели.единствения му + е че е наш!
    4.Бернат- основен виновник за загубата в дербито млад неопитен вратар с потенциал дошъл да замести Ханкич(половин отбор)!
    5.Мараш-резерва на Секулич!!!!!(мисля че това е достатъчно)
    6.Каси- анонимен чернокож не играл организиран футбол досега в кариерата си!
    7.Корошец-твърда резерва с не лоши технически качества и до там!
    8.Римейкис-футболист не правещ разликата и във втория отбор
    9.Анонимен арменец от някакво арменско отборче-без коментар!
    10.Маринов- млад футболист с 10 мача професионален футбол(несериозен трансфер за отбор с амбиции за евроучастия
    11.Трибуле-взет на пожар ,без подготовка -може би най стойностния от изброените по горе!
    С тези ли ще атакуваме Европа господа блядове????
    Като добавими не възможността на ръководството да подържа чисто нов терен на най новия стадион в БГ.И като добавим че отбора с най модерната база трябва да тренира във Войсил?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?
    Но по добре да млъкна че ще стана пимкаджия и човек на ДПС

      • 5
        3

        Чиста загуба колега е това- от отборчето на Каракашев и паскалев и Томов

        • 7
          3

          След единствената грешка в дербито, Бернат колко пъти сгреши? Вчера извади ли ОТНОВО чист гол на Ахмедов преди почивката? С ПАО 3-4 пъти сами срещу него, със Зрински спасена дузпа и първия мач два пъти сами срещу него.

          За Уджа тъпотията сам ли я измисли? Той има разкъсване на сухожилие. До ти припомня, че Жоро Николов също скъса сухожилия и е на 20+ години. Акере вчера и той се кунтузи тежко, а преди3 месецаскъса менискус. Стари, млади на всички се случва.

          • 4
            5

            За Уджа нищо не съм измислил това е истината на прегледите преди подписването на договора Касабов(доктора)е казал цитирам -С този не трябва да подписваме!!!!!!!!!!!!!!!!
            На този човек във втора бундес лига са му предложили ръководен пост(те не са малоумни и знаят че това е чуплив старец със хрони1на контузия!.
            Да Бернат има потенциал наистина проблема му е че трябваше да замени най добрия вратар в БГ за изминалата година.
            Ти от сдружението ли си?

          • 6
            1

            Когато твърдиш че ще гониш класиране в Евро турнирите се налага да действаш като такъв отбор с амбиции.А не да правиш селекция от деца и един дядо(чуплив) и да говориш купувайте си карти ,купувайте билети пиите бира а пък ние ще си продаваме футболисти и ще си падаме от Спартак Варна като домакини с триста зора и късмет ще бием Хебър и Крумовград.Ще завършим наравно със селското отборче на Ювето съставено от Каракашев,Паскалев и Томов!?!?!?
            Но пък ще отпаднем от силния отбор на Мостър(нещо като нашия Хебър с опит в евро мачове)
            И който е против това е пимкаджия и ДПС подлога!!!!!Не господа сдруженци аз не съм съгласен 3 тия по популярност отбор в БГ с най хубавия стадион да е изтривалка на руската ватенка и чесалка на егото на Гиздаков! НЕ!!!!!!!

          • 6
            3

            Нито съм от сдружението, нито от хората с автобуса. Аз съм от онези, които знаят притчата за пръчките на кан Кубрат. Гледам ви как воювате свои срещу свои и знам, че от това нищо добро не може да излезе.

    • 4
      3

      Не ми говорете за пръчки и хан Кубрат а си отворете очите че в момента един Руски мошенник гонен от всякъде се гаври със нас и вместо да използваме момент в който и Левски и Цска са слаби и да играем в Европа всяка година ние слушаме глупости и падаме като домакини от селски отборчета но пък кампанията с абонаментни карти продължава купувайте карти бира и артикули а пък отбора еби му……

      • 6
        2

        Аре стига глупости ве! Един слаб мач и се почна. Искаш селския измекяр да дойде в Ботев ли?! Аз не искам. Щото е прост, корумпиран селски мошеник. Ако искаме Ботев да се развива селския бек илиян няма място в отбора

        • 1
          1

          Илиян никога няма да дойде в Ботев!
          Човека ви завери нотариална декларация и ви я публикува!А дали е селски и градски,само да ти кажа че дава на 3000 семейства работа.
          А не бях чул собственник на часни фирми да е куронпиран.

    • 3
      1

      Единствената забележка е, че в дербито не загубихме.Заради грешката на вратаря изпуснахме победата и завършихме наравно.

    • 3
      2

      Зингаревич свърши с Ботев още при събличането на отбора.От там пое нещата”Тате”,и станах ме типично по руски”мутренски отбор”.Примери много, и то към собствени фенове.Създадах ме мита ,ДПС-Илиян” и всичко беше точно.Но рано или късно игри те свършват.Само да се молим да не натрупаме огромни задължения-а ма надали!

    • Най точния коментар…а 3-4 загуби ще дойдат много скоро…и кои сте вие..разбирачите с розови очилца

  27. Не работят в клуба хора като Арсов и Какалов ,доказани Ботевисти

    • 4
      2

      Какво точно ще работи Какалов? Ще мести конуси ли? Какъв опит има? Ботев не е училище.

  28. 6
    3

    Рединг още не могат да стъпят на крака след клана Зингаревич

    • И нас ни чака същото момчета.
      Но мита за Плейна и ДПС още работи в на интригантите главите.
      Пазете ЗИНГАРЕВИЧ!
      А забравих и САШКА И РАШКА

    • 3
      1

      Сега с тези биткойни… само чакай…
      Уж милиардер, а Конте бойкотира за да го трансферират… Кой бяга от мангизите… ама те не са мангизи, а биткойни

  29. 7
    3

    Моля направете всичко възможно да си върнем Слави Шопов и Серкан Юсеин в Ботев , отбора има нужда точно от тях , които са и юноши на клуба и перфектни състезатели , покрай тях пак ще си продавате такива като Акере , Джеймс и тн

      • 5
        1

        То тоя къде играе сега знаеш ли, идали изобщо играе някъде.

    • 3
      4

      И като върнахме Коко Илиев, какво получихме? Лайно в целофан!

      • Получи че в 2 мача вкара 2 гола и даде асистенция да 3 точки срещу Хебър …прост ли си , малоумен ли си ….ти кой искаш Мбапе или Родриго да дойде в Ботев…

        • 1
          1

          за 3 мача 3 докосвания…

          Да, не е Мбапе, но го представиха като такъв

  30. 2
    7

    С такива фенове нямаме нужда от врагове.

    • 6
      5

      Така е с подлоги които срещу пари предават отбора си и застават на страната на мръсен руски мошенник така ще е

  31. 8
    1

    Играта на отбора я няма, защото Попов нищо не играе, а той е единственият ни истински футболист. Вчера играхме организиран хаос, никаква идея, нула комбинации. Всеки взима топката и тръгва напред като в махалата. В такъв момент Керкез трябва да си свърши работата с всеки отделен футболист. Не може Минков да е на дъгата, а след това при контрата в неговата зона да има дупка.

    • 9
      3

      Ивелин го остави , до него ако има един като Неделев или Серкан , дори когато не върви , може би няма да губим мачове ! Отново нямаме център нападател , Мараш е на нивото на Секулич т.е никакво ….когато нямаш правилна 9-а , примерно като Вияна , Наско Илиев губиш контрола в наказателното поле като присъствие …а някои разбирачи тук , където говорят против Неделев , само ще им кажа че той дори Стивън Петков направи голмайстор , да не говорим за Жоао Паоло , вчера конкретно играхме и много бавно и мудно ….Серкан Юсеин в момента е най добрия на позицията си , ако застане до Джеймс нивото ни ще се вдигне двойно , дори с Мараш в атака !

      • 2
        3

        Джеймс ще бъде изтъргуван в Преднестовието

    • 3
      4

      Имахме положения,греда,отменен гол…има и такива мачове…

      • 6
        4

        Стига с твоите положения, греди и отменени голове бе каун, футбола е игра на голове а не на прежде изброените и както казваше стратега, може с половин гол да сме напред но да сме напред. Ти май го усукваш като на буферляшкия рефрен като ги питат как свърши мача те “по-добри бяхме ама паднахме”

        • 4
          2

          Циганин миризлив,разбори може да правиш на любимото си “Юве”!Мангал анонимен!

    • 2
      1

      Прав си. Но аз не взимам заплата за 11.

  32. 5
    3

    Добър ден,предполагам сте наясно ,че 90 % от “мненията”са на един и същ дебил.В “Парцал 24″има две “мнения”от 2…там е със 100% “успеваемост”.

    • 1
      1

      да. на Фекал Спасов по-известен като Бонка са. Обикновен трол на заплатка от клуба

  33. 7
    5

    Има такива мачове какво ревът двама , трима от клуб 500 ….пиявицата и кърлежа като ги откачиш от кръвта и им е много кофти , изпадат в колапс ….кога за последно Ботев пада чак в 5-я кръг , вие където се плюнчите сега , сте злонамерени…Буферите си мълчат и подкрепят , въпреки , че едвам тока си плащат , Каракашката , Хайдаров и Паскалчето са им звездите , обаче някви семкаджии искали Ботев Пловдив да бие всеки мач , не идвайте на стадиона , много по добре е без вас , ПОТНИЦИ

    • 6
      7

      Кажи си името сдруженецо…Какво получи безплатна карта или просто за да може да си правите събрания и да се чувстваш значим в и без това незначителния си животец

      • 3
        2

        То ти си анонимника , личи по ника какъв си …..по добре стани от Локото там ще си сред свои …на Колежа нямаш работа , видно е …

    • 6
      4

      Абе сдруженец ли си, нахален лапач ли си ама ти и твоите съпартийци кво сте заповтаряли първа загуба, е случват се и загуби и т.н. , да ама от кого бе аланколу и къде, не от лудите или говедата като гост а от някъв си спартак варна който вчера влезе в Първа лига, това е срамът, а оня керкенез до оня ден плямпаше даже за шампионски титли. Та с тоя ти манталитет и мислене пак повече от 7-8-мо място не можеш взе, е това е срамното.

  34. 4
    2

    Вярната публика в България – бием Марибор, след това на дербито не се пълни стадиона, 18 хиляди с ПАО и 3-4 хиляди след Спартак Варна. На мен това ми прилича на глорихънтъри. Идвате повече само ако отборът бие.

  35. 3
    7

    Томаш е поредния дето РЗКРИ ШИРОКО истината за носителите на ПОДАРЕНИТЕ КУПИ от 2017 и 2024.

    Истината винаги излиза наяве! Факт!

    • 3
      1

      Поредния ли? Това е първа загуба в първенството и то с голям малшанс. Ако не бяха отменили гола в края на първото полувреме щяхме ние да бием с 1 гол.

      • Поредния да – след разни балканци с имена на отбори като пароли за интернет..

        Предлагам да се приеме правилото за Ботев/Коматево/ да не се свири засада защото са на Пеевски

    • Да. И тя е че си ебан в главата плешив торен червей

  36. 1
    5

    Изводът от всички коментари – да гоним руснака и да идва ПИМКаджията, с който ще мачкаме.

    • 5
      4

      Не извода е да оставим руснака да си прави схеми за да може да съществува сдружението и неговите подлоги да лапат от клуба

      • 4
        4

        Сдружението съществува преди руснака и ще продължи и след него. То общо взето не влияе съществено на нищо.

  37. 4
    1

    ЕКТ са много вредни за Българските отбори , какво от това ,че сме отстранили няккакъв си Марибор като след това не бием Локо и падаме от Спартак

    • Някой си Марибор ще играе почти сигурно в някакви си групи в ЛК.

      • Играеше…

        Сега са това, което винаги са били – някакво си словенско отборче, което бихме с огромна доза късмет и подценяване от тяхна страна

  38. 7
    1

    Аз не съм виждал досега отбор който прави селекция(за евро турнири)от 5-7 човека и всички да са резерви!!!!!! Това е изумително Господа блядове!Предлагам да си хващате влака и към тайгата!! До един!

    • 3
      2

      Дай някакво предложение за нов собственик и нов треньор и аз първи ще застана пред базата с транспарант против руснака.

  39. 6
    7

    Допуснахме една загуба и веднага се появиха хлебарките. Няма да станем шампиони, спокойно, ще има още загуби. Подкрепяйте отбора в добро и лошо. Това са ни футболистите.

    Ако искате само победи да гледате.. станете фенове на Реал Мадрид, Ман Сити… Лудогорец.

    • 7
      2

      Става въпрос, че отбора няма визия, няма последователна политика, няма положителен климат в съблекалнята. Повечето ни играчи, нямат качествата да са футболисти на Ботев Пловдив.

      • 5
        3

        След мача с Марибор всички бяха топ и щяхме да ставаме шампиони…

        Отборът ни има следната политика – взимаме футболисти на 18-20 години, развиваме ги и ги продаваме… евентуално играем в Европа или не в зависимост от класирането.

        • 6
          0

          А не може ли сдруженецо(сигурен съм че си такъв)третия по популярност отбор в БГ с двама -трима -27-28 годишни средно добри футболисти и двама трима по малко негри за обиграване да играе всяка година в Европа и да играе пред пълен стадион да печели от фен артикули и пак да продава по някой друг футболист…Или не по добре руснака да си прави ташаци ама сдружението да съществува Рашо и сина му да работят в клуба а Стафунски и Гиздака строго да наблюдават случващото се от скай бокс, докато Велизар стои на централната трибуна с подарена карта ….мога да продължа и с останалите лузъри от отровното сдружение просто не са толкова познати на широката публика

    • 5
      2

      Какво му обясняваш на тоя трол дето се кланя до земята на Зингареич? Да сме подкрепяли отбора и в добро и лошо? Та досега ние какво правехме?! Да не би отбора да побеждаваше постоянно??! Но го подкрепяхме! Нали?! И какво? Това са ни били играчите?! Това са защото нашият сегашен президент няма да се наяде на пари… Колкото до съвета да станем фенове на Реал Мадрид, Ман Сити… Лудогорец – хайде,хайде.. Ботев винаги се е отличавал с най-вярната и лоялна публика в България.

      • 2
        3

        Ти си слънчасал,бе индиянец! По-голям виц съм чувал само от Кирил Петков! Аре бегай бий ножки!!!

      • 6
        1

        Вярната публика скоро ще започне да съблича и подстригва , само още няколко загуби

    • Допуснахме загуба, сдруженецо ,от отбор дошъл от Б група без да отправим удар във вратата като домакин!

      • 1
        1

        Лудогорец дойдоха от Б група и станаха шампиони. Малко трябва и да се мисли.

        • Това не е Лудогорец а отборчето на Спартак Варна!Мислителю!А ние сме евроучастник носител на купа собственост на милиардер руски подкрепян от сдруженски и други подлоги!!!!

          • Отборчето на Спартак е на второ място,ама временно. То никога няма да е заплаха за Левски колкото би бил един силен Ботев ако корумпетата от БФС допуснат това да се случи. Затова всичко се парира още в зародиш. Капиш!

    • А какмо стана с поредното обещание на РУСНАЦИТЕ?
      Пак ли да се правим на разсеяни??
      Пак ли да вярваме че след 10 години ще влезнем в челната тройка.
      Аз на тия измамници не вярвам вече.

  40. 8
    3

    Ботев за пореден път става за смях след поредното фиаско от новак в “А” група и то пред своята публика и на собствения си стадион. А, ако слушаме,Керкез Ботев напоследък играе все срещу супер силни и класни отбори??! Какво да се прави?! Съдба!

    • 9
      5

      С кое стана за смях? Отменен съмнително гол, греда.. просто лош късмет, има такива мачове. Ние сме царе след една победа да мечтаем за титлата, а след загуба да сриваме отбора до нула.

      • 3
        1

        Ти сляп ли си,че пак разпродадоха отбора? С кой да играем ?
        И ако от тия дето останаха някой се отличи също ще бъде подаден.
        Ай сиктир!

        • 1
          2

          Уме е Ханкич ги няма. Това не е разпродажба. Просто Попов се загуби и от там играта на отбора.

      • 6
        4

        Руснака тотално се показа колко струва една случайна победа над Марибор не може да ни заблуди!Където е минал руснак нищо не става доказано е и в исторически план.
        Ватенките да си хващат влака и в тайгата където им е мястото

  41. 7
    1

    Защо ли се сещам за кюстелминдилският Пришълец.Година 1999 -2004 .Всички отбори от нашата Македония подвкластни на Наркомана Кучката на мафията управляваше първенството.Така Велбъжд Пловдив си купи титлата на за да краси следващият ,в хола.Двама турци,туркиня,циганин и мюсюлманин начело.Студент мюсюлманин Четири убити президента,двама в затвора Измислици,лъжи,САМОНАРИЧАНИЯ Локоцигани

    • 4
      6

      Не се напрягай толкова много, много е топло.
      За нас , ни са бой, при нас всичко е шест.
      Шест на нула !

    • 1
      3

      ей курво жьлта ще ти прьсна селската муцуна мама ти дейба гнусна

  42. 8
    7

    А-ва, как свършихме с Аякса, че бях на кошарите и опущих ? Някои ходи ли да гледа?

  43. 11
    5

    Има ли още някой който вярва в проекта Зингаревич?

    • 2
      2

      Да пробваме с Плейна.. той има голям мерак. Няма как да е по-зле.

      • Плейна нотариално завери декларация,че няма да пипне акция на Ботев и никога няма да участва в управлението на клуба.
        Защо изобщо очаквате,че ще си промени решението.А и скоро никаде не се изявява в нашите среди.Явно му писна от сдруженци и файтърчета

  44. 10
    12

    Имате да връщате още индианци, и на ЦСКА, а на Лудогорец си знаете до живот, купичката ще ви излезе кървава през гъза. Ще има още циркови спектакли.

    • 8
      5

      Хаха плешивия травестит тая нощ си е протъркал съсухрената кожичка между косматите криви краченца от дърпане от радост че БОТЕВ паднали.

      Да ти сера на сиромашките радости, шизо…

  45. 10
    15

    Ми то не е лесно като не ти подаряват

  46. Ех, колко жалко е да си папагал! Нали, Бонке!!
    11
    13

    Ало ВИЛИКИТИ, кво стана, ма?
    Първия отбор дето не е на ДПС и ви еба селската мама на селския мегдан.

  47. 8
    11

    Само не знам още колко мача сме наказани без публика. Ако някой знае да каже.

  48. 12
    9

    Кофти! Но никога няма като Резо да соча с пръст, особено треньора, или да твърдя, че Купата била спечелена случайно-пак Резо! Проблема в тактиката на Керкез е че иска да държим топката, да я цъкаме и да принуждаваме противника да ни гони, само че на тези картофени ниви това е много трудно. Не случайно най-силните си мачове в Европа изиграхме на чужд терен, където нямаше този проблем. Дори в Мостар и Атина играта ни се получаваше. Лошото е че тази тенденция с тези терени не може да бъде променена от днес за утре, а играчи за директен футбол нямаме, с изключение на бързите крила, но те пък остават да се надбягват сами, без да имат подкрепата на останалите. Аз все още съм оптимист че Керкез може да промени нещо и ще бъдем в играта за място в ЕКТ. Четейки днес черногледите уж ботевисти, не ми остава време и нерви да се занимавам с мангалите и техните глупости.

    • 9
      9

      Ами как да го направиш като си на заплата в клуба на рашиста

    • 5
      5

      Кви играчи и футболисти, имаме? Само плява и отпадък.

  49. Пичове, може би за всичко сте прави, но не забравяйте, кой върви след нас в програмата и другата седмица ще е във Варна.

  50. 9
    11

    Трябва да вземат 2 – 3 ма, за да не изпаднат! Тази година ще е нулева!

  51. 14
    14

    С 20 милиона лева бюджет на година толкова!Радваш се на случайна победа на Черно море,идват Томаш, Бащата и Ахмедов и те унижават на ракиджийницата.Приказката на канарчетата продължава.

    • 12
      3

      Абе,ти извади ли паламудите от устата и от гъзата, че говориш?

      • 9
        11

        Ти извади ли на Мулахюсеинович иАхмедов карабинате?

  52. 11
    7

    Всеки мач на Ботев го гледате с интерес.
    Страх ли ви е да си признаете, кантонери?!!??!

    • 9
      11

      Ами,да всеки мач на Ботев го гледаме с интерес за да видим как ви унижават!

  53. 12
    7

    Само да кажа на новоизлюпените 1953 година, че Кюстендил ви занули.
    Целият ви футболен живот е в сянката на Ботев!

  54. 9
    10

    След като удари няколко облака в смесения магазин в Стряма бат Стоян канара отсече.
    Ава пичаги щом няма питъ и бахур значи сме победили ва да гоейба.

  55. 16
    11

    ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА,БОТЕВ ПИШЕ ИСТОРИЯ, ЛЯКАТА РАЗДАВА БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ, АВТОБУСИ И ФЛАНЕЛКИ, ФЕНОВЕТЕ СЕ МЛАТЯТ ПОМЕЖДУ СИ И СЕ КАРАТ КОЙ КОЛКО ПАРИ Е ВЗЕЛ ,В ЕВРОПА ВИ БИЯТ КАТО ТЪПАН КАКТО И В ПЪРВЕНСТВОТО В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ,НО СЛЕД АРМАГАНА ОТ ЛУДОГОРЕЦ СИ ПОВЯРВАХТЕ……. ВЪОБЩЕ ПЪЛНА ИДИЛИЯ.

    • 6
      3

      До истината
      Що си слагаш плюсове бе аланколоу?!
      Това е жалко.

  56. 6
    9

    Много локофенове тук.
    Що така ма булки.
    Хайде лягайте, стига сте се представяли на канарчета.
    Смешни…смешни…смешни лококалтии

  57. 8
    5

    Тъп мач днес – отменен гол, греда и като не можеш да вкараш, ти вкарват… и отново през Минков. Загубени 3 задължителни точки.

    По-лошото обаче за нас е, че Акере май е тежко кунтузен, Илиев си изкара безумен червен картон, а и Нвачукву май ще отпадне с контузия.. отделно Ето’о го пазят и ще то продават, а Конте не иска да играе. Останахме без крила, без най-добрите в защита и в средата. Всички видяхме днес, че след като Джеймс влезе имаше импулс. Но игра няма… тичат с топката и не си подават. Така не става.

    • 8
      11

      Селяк не се напрягай, изплащате купата. Жалки твари.

    • 16
      4

      Единият не искал , другият го пазели за продаване а третият бил контузен . За префесионален отбор от Пловдив ли се отнася това или за келнери от Фарьорски острови ?

  58. 5
    2

    В София започни с централен нападател Трибуле !!!

    • 1
      1

      Както върви в последно време Керкез ще ги изненада с Диабате

  59. 10
    9

    ПРИКАЗАКАТА СВЪРШИ,
    ПАК СМЕ СИ, СТАРИТЕ, РАЗДЪРПАНИ, СМРЪДЛИВИ
    ЖЪЛТИ МЪРШИ…

    • 5
      4

      ЛокУ мастиЬО,
      Успокой се вече.
      Хайде спинкай скъпа
      Сутринта ще те повторя.
      Много ти стана тази вечер. Голяма радост е за теб. Не стига че те изплющях, ами и Ботев падна

  60. 10
    6

    Видяхте ли купата как е “спечелихте”
    селяндури, и на цска има да връщате и на Лудогорец цял живот. Подлоги жалки.

    • 5
      5

      Овчар плешив, оди бери печурки от клитора на майка ти и тихо че немаме нерви да се занимаваме с малоумните ти емоционални полюции.

  61. 4
    4

    Първо, не отложихте мача с локомотив, второ, при 2:0 за Панатинайкос, използвахте играчите да скочат силно и хоп контузия на Антъни в решен мач !

  62. 3
    1

    В София трябва да играеш 442, иначе супата ще ни вкара поне три гола този път с това високо черно момче като централен защитник !

  63. 4
    7

    Нааках са брат не мога повече кой на фане на шиба и във градът и на село.

  64. 3
    5

    Още преди няколко мача му казах на Керкез че система 352 не става за ботев , и това високото черно момче не става за централен защитник !

  65. 5
    5

    Браво на Томаш…добра селекция,добър поглед..много добър треньор….

    • 4
      2

      Пръднал един жълтур, поогледал се и казал: “Случва се”

  66. 7
    11

    Има и такива мачове.
    Нека ги оставим на спокойствие
    Явно и видно Е, че нямаме добра сплав
    Да, има футболисти които ме са във форма.
    Да, нещо спадна в еуфорията в съблекалнята.
    Нооооо, ние все пак сме Ботев

    • 5
      4

      Как ше кажеш че има и такива мачове бе и накрая ше ми скандираш Само Ботев. Как ше имаш претенции да влизаш в Четворката, та даже и за призови места а даже и според ментето керкенез да се бориш за шампионска титла а да ми падаш от разни селски отбори току що влезли в елита, та даже и равен не можеш да додрапаш, за какви такива мачове ми говориш, с такива мачове доникъде няма да я докараш. Ако искаш да компенсираш такъв мач и имаш някви амбиции трябва най-малко да вземеш 4 точки от лудите ида вземеш всички останали мачове.

  67. 7
    6

    Локомотив, Резо, Бат Джони, 1912
    Всички те са имената на един и същ мишок

    • 4
      7

      Ти си малоумен бе.

      ReZo знае повече за футбола, отколкото ти изобщо някога ше научиш, тъпанар.

    • 4
      3

      Надявам се да са черно-бели (Резо, Бат Джони, 1912) ако е така е обяснимо.
      Но ако се мислят за Ботевисти и “плюят” по отбора при всяко поражение… това са бедни душици !
      Простете им , те не знаят какво правят и как допълнително вредят на клуба.

  68. 5
    6

    Няма радост, селяк! Не се превъзбуждай, Спартак дойдоха, поебаха и тръгнаха, нормално.

  69. 19
    5

    Видяхте ли го Керкез с голямото самочувствие, че е слаб треньор и мотиватор.Прекалено много си вирна носа и това се предаде на играчите.И защо остави Ивелин Попов до края като онзи нямаше правилно отиграване в целия мач?!?! А и не само този мач е слаб.Като сложим липсата на десен бек (конника без глава Минков не го броя), слабата форма на Балоянис, безличните халфове Карабельов, Перера и Попов, лакомията на Нвачукво, и ето го резултата.И ако не се вземат спешни мерки и по-лошо ще става.

    • 13
      4

      Попето е трагедия от началото на сезона, не знам кво още трябва да стане че да го остави да си почине няколко мача. Перера безумно слаб, Карабельов принципно е слаб и като добавим абсолютното, невероятното дърво Диабате и тоталното недоразумение Укаки, който ни проваля ВЪВ ВСЕКИ МАЧ и ей ти го резултата.

      Аз не знам на какви комбинации ги учи, но ние нямаме никава идея как да комбинираме в атака, тея същите смешници Славия ги разклечиха, ние като домакини не можем гол да им вкараме, бахти ташака…

      • 1
        5

        Ами да вземем Менди, Рюдигер, Милитао и Карвахал … Деа руснака, деа … Деа и сърбина/ босанеца деа … Деа и купата, деа …

  70. 12
    7

    Първа загуба за Ботев Пд в шампионата. Първа но не и последна. Сега ще последва низ от унизителни загуби докато Плюшкин пак купи някой мач колкото да ви замаже очите. За да си мълчите и да го търпите.
    В Ботев не се работи професионално. Всичко е някакъв уж,организиран, но хаос и аматьорщина

  71. 5
    3

    Ауууууу
    Каква радост е настъпила …повсеместна …в три бараки в Столипеново…. Фойерверки имало…
    Нова година е за вас…Ботев падна ..
    Радвайте се…
    Такъв ви е “манталитета” манговци…
    ЛокУ клепари…не можете да заспите…

    • 4
      6

      7:3,0:1,6:0,!ТОВА Е ОТ ЖАРКИТЕ БУФИРИ!

      • 4
        1

        Повтаряй….плешива главо….както всяка вечер повтаряш да ти го извадят от задника, но никой не те чува.
        Свикнахте Ботев да бие винаги, и като се случи да падне голяма радост.

      • 4
        2

        А от майка ти е промоцията на Скобата

    • 6
      6

      Няма радост, селяк! Не се превъзбуждай, Спартак дойдоха, поебаха и тръгнаха, нормално.

  72. 6
    6

    Отбор от В група толкова си могат мангалите.

    • 4
      1

      Абе еби си майката плешива бе, олигофрен.

  73. 7
    4

    Не спите ли, буфери?!
    Така ви искаме.
    Живейте с Ботев!

    • 1
      1

      МНОГО Я РАЗБИРАМ ТОМОВСКИ Е ГОЛА ВОДА

  74. 2
    5

    Играта ни не е за такива разорани ниви. Ако не вкараме терените в ред, ще губим още домакинства.

  75. 3
    4

    ЩЕ ИЗГНИЕТЕ В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ ! КЮСТЕНДИЛСКИ АНОНИМНИЦИ .
    😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣
    САМО ТАК ИЗМЕТ

    • 5
      2

      Я СИ ВЪРЖИ ЗАБРАТКАТА ДА ТИ СЕ ИЗПРАВИ МАЛКО КРИВЪТА ГЛЪВА

    • 3
      3

      ИЗГРЕВБОЙСКИ МАНГАЛИ,ВИЕ СТЕ НАШИТЕ КУРВИ И СЕ ГРИЖИМ ЗА ВАС ,КАТО ВИ ПРАВИМ ПЕТИ В КУРВИНСКИТЕ ВИ ЗАДНИЦИ И ПО ШЕСТ БАХУРА !

  76. 3
    5

    Тъп,по-тъп,изгнила говедарска Круша!
    Иначе за мача-отбора на ПееФски го иба отбора на Доган!
    Амет,не слагай го ти така лошо на нас!

    • 2
      2

      КРУШАТА Е ВИЛИК ИЗГОНИ ВСИЧКИ ТРЕНЬОРИ ПОНЕЖЕ НЯМА ПАРИ И ЖИВЕЕ НА ГЪРБА НА ЛОКОТО

  77. 16
    3

    Яжте му хуя на Керкез сега, всички негови фенуи залупени селски разбирачи. НУЛА удари във вратата за 90 минути срещу Спартак Варна в домакински мач. No Comment !!! Късметът на босненското менте беше дотук. Това 0:1 е само началото . Сега и жалката чорба ще ни опънат в София следващия кръг. Ще съживим мъртъвците за пореден път.
    Всичките ми надежди са в Платек, да разкара този ПОРАЖЕНЕЦ навреме. Който наааай-много ми падна в очите, обяснявайки ни колко велик отбор бил Зрински….

    • 5
      3

      ДО REZO
      БОСНЕНСКИЯТ СЕЛЯНИН ВЗИМА 115 000 ЛВ. НА МЕСЕЦ СРАМ!!!

      • 6
        7

        Ти добре ли си ве нашия?
        Тоя паляк,ако декларирано взема 115 000лв. на месец,трябва НАП,данъчни,КПКОНПИ и квото се сетиш на секундата да ви обезкостят!
        Рано или късно ще ревете от схематичните трансфери на бляда-гей,който ви превърна в една перфектна пералня с любезното съдействие на свинята ПееФски!

        • 4
          1

          Ахахах, я ми обясни бе, столипински финансист, обясни ми на мене като работодател къв ми е проблема да си гласувам 100 бона заплата като изпълнителен директор на АДто например?

    • 9
      3

      И наааай-важното ,за да обясня конкретно на селските навиячи, защо не харесвам босненското менте. НУЛЕВ СТИЛ, НУЛЕВ. Такъв просто липсва.
      Единствено го крепи късмета и индивидуалните качества и проблясъци на отделни футболисти в отделните мачове.Марибор ги отстрани Уджата еднолично. Уджа, който лично му го поднесе Платек на тепсия. Ако зависеше от неговата малоумна тактика, щяха да ни отстранят с лекота.
      Тази купа, която спечели, заблуди маса народ
      Не случайно не му предлагаха нов договор до последно.
      Иначе пред медиите е пич и възпитан човек.
      Но не сме в хоспис да му еба майката. Трябват много сериозни умения в тази професия, които той НЯМА!

    • 3
      8

      Заради такива като ReZo никога около отбора няма да има положителна атмосфера!
      И Гуардиола да дойде ReZo и неговите подобни ще го оплюят …
      Когато с Керкез взехме купата и отстранихме Марибор къде бяха “плювалниците” ?
      Затова сте и плювалници и в интернет и в живота!

      • 7
        1

        КВА КУПА БЕ ТАПАК ХАНДИЧ ВЗЕ МАЧОВЕТЕ С ЧОРБАТА ,А И ТЕ БЯХА В ЛОША ФОРМА ОЩЕ ТОГАВА .
        ФИНАЛЪТ БЕШЕ….
        ЕБАХА НИ СЕЛЯЦИТЕ ОТ ЗРИНСКИ.
        ТОЯ БОКЛУК ТРЯБВАШЕ ДА ОТЛОЖИ МАЧЪТ С МАНГАЛИТЕ АМА ПОНЕЖЕ Е СЕЛСКИ ТАРИКАТ СЕГА ЩЕ ГО ДУХАМЕ

        • 1
          4

          Ами духай го
          Щом там ти е силата!
          То не може пък всеки да разбира от футбол.

  78. 15
    5

    Сърдехте се днес на ReZo че ви каза някои неща, обаче той беше абсолютно прав. Ние не играем нищо….НИ-ЩО.
    Играем няква путкинска, босанска тики-така, за която нямаме играчи, Попето съсипва всяка атака, в отбора ни имаме играчи като Сирикито и Ехиджето които ЗА НИКАКЪВ ХУЙ НЕ СТАВАТ.
    Топката стига до наказателното и почваме да си я подаваме на 2 метра докато ни я вземат, аз съм бесен просто.

    Керкез да си стяга играчите или да си стяга куфарите, да го еба в Гуардиолата.

  79. 11
    4

    Помислиха се за много велики като изиграха някой и друг мач в Европа!Всеки иска да изпъкне,едва ли не сам да победи противника,а истината е че отпред нямаме класа,това е….наложително и задължително е десен бек и незнам…..нещо трябва да се направи в предни позиции!!!Много зле, особено след гола….втори пореден мач мъка…..ако така ще гоним 4-ката,ужас!!!Лека и САМО БОТЕВ

  80. 8
    7

    И на Николчо Щереф старика пак в гъзъ ни го набиха

  81. 7
    7

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И… ОП СА….. ОП СА

  82. 9
    9

    АХМЕДОВ И ТОМАШ ШИБАТ ЖЪЛТИ КУРВИ,СРАМ ЗА ИМЕТО НА КЛУБА И ЗА ГРАД ПЛОВДИВ!

    • 4
      2

      Томаш и шибач.
      Тоз ушат клепар е страшно зле във всяко едно направление.
      Едно време игра и в Марица ..
      …баща му го тикаше навсякъде…е…и треньор стана…
      Хвалете го…черни нинджи…той беше и при вас…
      Голям професионалист…ама не се разбра с другия ваш голям шеф…
      Честито черни перли…с лилави венци ..
      Радвайте се.
      Празник е за вас..

Коментарите са затворени