Юношата на канарчетата Коко Илиев, който се завърна, за да се докаже в родния си клуб, след като още като 16-годишен бе трансфериран зад граница, днес се превърна в герой за канарчетата! Вижте емоциите, които се случиха точно пред камерата на PlovdivDerby.com:

17 КОМЕНТАРИ

 1. Само зависливи копелета тук немогат да преглътнат че Ботев играе в европа и се насират респект към Локомотив все пак е Пловдивски отбор и ги уважавам но циганската зган си е зган само Ботев и успех

 2. 9
  1

  Пловдив пее само Ботев, ей, ей! Между другото прави ми впечатление, че е малко срамежлив. Повече самочувствие му трябва и ще му потръгнат нещата.

  • Ами той все пак идва в ботев, до сега е играл само в ЦСКА и Интер , нормално е да се притесни

   • Ботев се пише с главна буква Б! А Коко е млад, но умен играч. Има самочувствие, но е добряк, което е плюс, не е самонадеян. Честита победа!

 3. 2
  8

  Таз монче от наща школо е канар от малак неска бяйми на жамията таз шнъ прослави въф Анадола

 4. 5
  2

  За да сме максимално коректни… Илиев е започнал в Аристон Русе, след това Ботев, Интер, 1948 и отново при нас.

  • 5
   3

   Да ти ежа майката циганска. Не се прави на ботевист.

  • Жив да не си да видиш да тейба в лилавия венец.

 5. 7
  10

  Заради тия Рожби на Пачев колко деца от школата унищожиха и колко избягаха

 6. 6
  22

  Вие сте като македонците Илиев е рожба на частен клуб от Русе!!!

  • 24
   1

   Не! Истината е,че Илиев е талант,но се разви и стана футболист именно в школата на Ботев Пловдив. Да. Вярно е,че той е от Русе но беше привлечен в детската школа на Ботев като клубът осигури всичко за него и за родителите му.
   Ако беше останал неоткрит и незабелязан в частния клуб от Русе дарбата и талантът му вероятно щяха да се разпилеят на вятъра

   • Пропускаш Пачев, Трифон Пачев. Той е откривателят – както бат Оги за Стоичков. А Ботев даде трибуна на младия талант и дано!

  • Станиславе ти почна като кучка на Ерол,,но дорасна до посмешище до всеки сайт.Станислав Мърков стикса в Хонг Марк 1926 .Годината на изнасилената баба.Мара общата от Герджика.

  • Така е. И коментаторът по телевизията ме вбеси от некомпетентност.

Коментарите са затворени