Юношата на канарчетата Коко Илиев, който се завърна, за да се докаже в родния си клуб, след като още като 16-годишен бе трансфериран зад граница, днес се превърна в герой за канарчетата! Вижте емоциите, които се случиха точно пред камерата на PlovdivDerby.com:

17 КОМЕНТАРИ

  1. Само зависливи копелета тук немогат да преглътнат че Ботев играе в европа и се насират респект към Локомотив все пак е Пловдивски отбор и ги уважавам но циганската зган си е зган само Ботев и успех

  2. 9
    1

    Пловдив пее само Ботев, ей, ей! Между другото прави ми впечатление, че е малко срамежлив. Повече самочувствие му трябва и ще му потръгнат нещата.

    • Ами той все пак идва в ботев, до сега е играл само в ЦСКА и Интер , нормално е да се притесни

      • Ботев се пише с главна буква Б! А Коко е млад, но умен играч. Има самочувствие, но е добряк, което е плюс, не е самонадеян. Честита победа!

  3. 2
    8

    Таз монче от наща школо е канар от малак неска бяйми на жамията таз шнъ прослави въф Анадола

  4. 5
    2

    За да сме максимално коректни… Илиев е започнал в Аристон Русе, след това Ботев, Интер, 1948 и отново при нас.

    • 5
      3

      Да ти ежа майката циганска. Не се прави на ботевист.

    • Жив да не си да видиш да тейба в лилавия венец.

  5. 7
    10

    Заради тия Рожби на Пачев колко деца от школата унищожиха и колко избягаха

  6. 6
    22

    Вие сте като македонците Илиев е рожба на частен клуб от Русе!!!

    • 24
      1

      Не! Истината е,че Илиев е талант,но се разви и стана футболист именно в школата на Ботев Пловдив. Да. Вярно е,че той е от Русе но беше привлечен в детската школа на Ботев като клубът осигури всичко за него и за родителите му.
      Ако беше останал неоткрит и незабелязан в частния клуб от Русе дарбата и талантът му вероятно щяха да се разпилеят на вятъра

      • Пропускаш Пачев, Трифон Пачев. Той е откривателят – както бат Оги за Стоичков. А Ботев даде трибуна на младия талант и дано!

    • Станиславе ти почна като кучка на Ерол,,но дорасна до посмешище до всеки сайт.Станислав Мърков стикса в Хонг Марк 1926 .Годината на изнасилената баба.Мара общата от Герджика.

    • Така е. И коментаторът по телевизията ме вбеси от некомпетентност.

Коментарите са затворени