Ръководството на Локомотив Пловдив е намалило чувствително цената на нападателя Мичи Нтело, но въпреки това тя все още се струва твърде висока за три руски клуба. Това информира специализираният руски футболен канал “Убойная сила”.

Според изданието за подписа на 23-годишния белгиец се борят Динамо (Махачкала), Акрон и Химки. Офертата на Химки е била за 700 00 евро, като преговорите между двата клуба са били в напреднала фаза, но до сделка така и не се е стигнало.

Руската медия твърди, че Локомотив Пловдив иска 850 000 евро за своя голмайстор.

14 КОМЕНТАРИ

 1. Буферската пропаганда няма почивен ден!Ботев продава футболисти и веднага и те започват но за повече пари защото това е отбора на Пловдив :)Това са истинските майни и непобедими хулигани!Те са били 40000 на гостуване да не си помислите че е някой европейски гранд не това е Пловдивското ЮВЕ!!!!!!!!ХАХАХАХАХАХ

 2. Всяка вечер Мичи ме пори отзад със неговата черна бухалка, а аз изпитвам безкрайно удоволствие

 3. 4
  1

  За тези пари Говедаре а ще го носи на гръб до Чукотка с всичкият му багаж.Клоуни цигански

  • 2
   5

   ИЗГРЕВ БОЙСКИ ЖЪЛТ МАНГАЛ ГЛЕДАЙ СИ СЕЛСКО -ЦИГАНСКИЯ ОТБОР,И НЕ СЕ БЪРКАЙ В НЕЩАТА НА ЛЮБИМЕЦА НА ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ!

   • А така уе, Алах обича Столипиновския любимец, разбрахте ли уе Жалтури саде Локо

 4. 4
  1

  Пародия самореклама.Говедареца има нужда от пари за заплати.Добър футболист,но цената е силно завишена.

 5. 6
  1

  Пълна партенка. Ако някой предложи 700 хиляди евро на Крушарски, скъсанякът ще му го занесе на гръб веднага. Опитват се неистово да го продадат негърчето, но никой не го иска.

  • 4
   1

   Не Евро, 700,000 лева да му предложат, ще го носи на гръб до Махачкала.

 6. 3
  1

  Всяка вечер Ккм седем-седем и половина ми се приаква

 7. 7
  1

  Нека Алах бъде с вас апапи мои, нащо Локу шампиони ке станеме таа година както миналата станахме не кат тиа Жалтити играят с некви марибор ауе ние сме пловдивския лйубимец уе жалтуриии АЛАКХАРБАХ

  • 1
   1

   Клепоухо животинче,знаеш ли кой е собственик на Българан,водата която никога няма да си купя.В Аджъбъдем няма да стъпя.Но рекламите избиват очите на Лайнута.Квадратна тиква,празна.

Коментарите са затворени