Николай Димитров – Ноко няма да бъде част от щаба на “Марица” през предстоящия сезон. Специалистът и клуба се разделят по взаимно съгласие, като Димитров ще търси нови предизвикателства в професионалния футбол, съобщиха от клуба.
Николай Димитров водеше представителния тим на “Марица” през последните четири сезона, завършвайки този период като спортен директор. Той има основен принос за спечеленото първо място в Трета лига и последвалото изкачване на тима във Втора, както и за добрите резултати на отбора в професионалния футбол. През тези четири години отборът бе на първо място един страхотен колектив. Димитров доказа своя потенциал в треньорската професия начело на “Марица” и с усърдие и всеотдайност изведе състава до позиции, които изненадаха голяма част от футболната общественост. С работата си изгради стил на игра в унисон с философията на клуба. Обичта му към “Марица” бе безпрекословна и той завинаги се превърна в част от нашата общност, коментираха от клуба.
ПФК Марица 1921 изказва благодарности на Николай Димитров за всеотдайността и неуморната му работа, за постигнатите резултати с отбора, както и за многобройните щастливи, незабравими моменти, от които той бе неизменна част! Желаем му здраве, още много успехи в треньорската професия и късмет в новите предизвикателства, завършват от Марица.